Libido lelaki – vitamin, mineral dan herba bagi meningkatkan Libido dan keinginan seks

Libido lelaki – vitamin, mineral dan herba bagi meningkatkan Libido dan keinginan seks

Anda adalah apa yang anda makan dan dari segi kesihatan seksual ia adalah penting untuk mempunyai bahan api yang betul, terutamanya kerana anda mendapat lebih tua. Ia adalah satu fakta bahawa perubahan diet yang sederhana boleh meningkatkan libido rendah dan di sini kita akan melihat beberapa keperluan yang diet anda perlu mengandungi, dari titik peningkatan libido lelaki.

Sebelum kita mula melihat sesetengah herba yang mujarab untuk meningkatkan libido, mari kita lihat beberapa kekurangan yang ramai lelaki disebabkan oleh diet yang buruk menjejaskan pada nafsu seks. Di sini mereka akan:

Selenium

Tahap selenium dalam diet orang banyak berkurangan kerana kita beralih kepada diet yang lebih halus tetapi ia adalah penting untuk kesihatan seksual keseluruhan.

Selenium dipercayai baik untuk motility sperma dan mobiliti; hampir 50% daripada selenium dalam seorang lelaki adalah di testosterone dan saluran-saluran seminal; lelaki kehilangan selenium dalam air mani mereka.

Zink

Zink yang diperlukan untuk pengeluaran hormon lelaki utama – testosteron. Kandungan zink kelenjar prostat dan sperma adalah lebih tinggi daripada mana-mana tisu-tisu badan yang lain. Kekurangan zink telah dikaitkan dengan pelbagai masalah seksual, termasuk kecacatan sperma dan kanser prostat dan Kesihatan umum.

Zink membantu mengekalkan isipadu air mani yang kuat dan mengekalkan tahap testosteron testosteron dana; mengekalkan nafsu seks dan memastikan sperma yang sihat.

Magnesium

Magnesium adalah mineral surih yang penting untuk penghasilan hormon seks androgen dan estrogen dan neurotransmitters yang memodulatkan nafsu seks seperti dopamine dan norepinephrine.

Asid lemak

Ini adalah di blok bangunan untuk pengeluaran hormon seks. Ia juga membantu tubuh Menyimpan vitamin yang menjamin seksual aktif dan mood.

Vitamin A

Membantu mengawal sintesis progesteron utama hormon seks – mungkin kekurangan vitamin dari segi kekurangan nafsu seks lelaki yang paling biasa adalah satu ini.

Vitamin B1

Thiamin (B1) adalah amat penting untuk pengeluaran tenaga dan transmisi saraf yang optimum dan ingat, tahap tenaga perlu tinggi untuk seks

Vitamin C

Mengambil bahagian dalam sintesis hormon yang terlibat dalam seks dan kesuburan iaitu androgen, estrogen dan progesteron.

Vitamin E

Diberi vitamin seks – ini adalah vitamin anti-penuaan yang berkuasa yang melindungi membran sel daripada kerosakan radikal bebas dan kritikal untuk sintesis hormon dan hormon seperti bahan-bahan yang dikenali sebagai prostaglandins.

Mendapatkan suplemen ini

Jelas terbaik off untuk mendapatkan semua di atas daripada diet anda tetapi apabila dengan kehidupan yang sibuk kami semata-mata tidak dapat melakukannya demikian pop ke kedai kesihatan tempatan anda dan mengambil tablet baik multi vitamin dan mineral, selenium tablet dan akhirnya tambahan Omega 3 untuk.

Sekarang Tambah herba ini ke Supercharge Libido anda

Sekarang anda mempunyai asas-asas masa untuk menambah dalam sesetengah herba yang boleh membantu membina asas ini. Bagi jantina lelaki memandu, anda perlu meningkatkan perkara-perkara berikut:

Meningkatkan pengeluaran testosteron dan nitrik oksida.

Anda tahu apakah testosteron itu, tetapi anda mungkin tidak biasa dengan nitrik oksida. Bahan kimia ini adalah kunci kepada pendirian yang kuat dan adalah bahan kimia itu menyedari yang membolehkan saluran darah dan darah untuk mengalir ke dalam zakar dan membuat ereksi.

Jika anda mahu testosteron dan nitrik oksida yang meningkat secara semula jadi menggunakan herba Cina – Horny rumpai kambing. Di samping itu ia akan melawan tekanan dan keletihan dan meningkatkan tenaga keseluruhan di dalam badan.
Utama yang lain adalah untuk mendapatkan darah anda mengepam sekitar badan. Ini adalah penting untuk kesihatan secara keseluruhan dan penting bagi libido anda perlu yang kuat darah aliran ke kemaluan! Anda boleh menggunakan herba terkenal Ginseng dan perubatan Ginkgo biloba tercatat.

Kedua-duanya adalah baik untuk edaran yang lebih baik dan menjaga saluran darah yang sihat dan akan memastikan aliran darah ke kemaluan yang banyak.

Jadi ada anda mempunyai beberapa tips asas mendapat nutrien yang betul untuk meningkatkan libido. Jika anda mempunyai di atas anda akan bukan sahaja lebih sihat tetapi anda akan mencapai nafsu seks yang tinggi pada masa yang sama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *