Letupan Condotel Filipina

Letupan Condotel Filipina

Beth Collingz, PLC Pengarah Pemasaran Global PLC International pemasaran rangkaian, peneraju pemasaran rakan kongsi untuk Pacific Concord Properties Inc Lancaster jenama dari Condo Hotel di Filipina berkata Apart-Hotel atau Condotels kerana mereka tahu tempatan benar-benar semakin popular di kalangan pelabur-pelabur British dan Eropah. Dalam tempoh dua bulan sahaja, kita telah menjual sejumlah besar unit apart-hotel di UK dan Eropah. Apart-Hotel adalah peluang untuk pelabur-pelabur untuk membeli ke dalam kelas aset yang baru dengan lebih tinggi hasil daripada sifat-sifat tradisional beli-untuk-biarkan.

Peluang Penyewaan adalah dicapai melalui keperluan penginapan hotel, bukannya membiarkan pasaran kediaman. Terdapat tiga sebab utama mengapa pembeli berminat untuk melabur di Apart-Hotel atau Condotels di Filipina”Collingz berterusan, pertama, ia merupakan satu pelaburan yang benar-benar cantas: pemaju membina hotel, dan syarikat pengurusan berjalan ia. Tugas mereka adalah untuk mengendalikan hotel, mengekalkan dan memastikan kadar penghunian bilik yang maksimum dan, kerana mereka mendapat peratusan kadar bilik setiap malam, mereka akan terdorong untuk berbuat demikian.

Kedua, kerana pelabur pendapatan adalah peratusan yang setiap malam, mingguan atau bulanan kadar Penyewaan operasi Kumpulan semua unit pembangunan dan bukannya pendapatan bulanan dari rumah disewa tunggal, mereka tidak terdedah kepada defisit bulanan yang besar.

Dari perspektif kewangan, tahap pendapatan berbanding dengan baik beli-untuk-biarkan yang tradisional. Secara amnya, tahap pendapatan yang dijangkakan adalah besar 12-16% ROI setahun tidak biasa di well-selected apart-hotel. Jika dicadangkan tahap pendapatan pembangunan yang akan banyak di bawah 10%, kita tidak akan mempertimbangkan menggalakkan kerana ia tidak mewakili satu peluang pelaburan yang baik untuk pelanggan-pelanggan kami berkata Collingz.

Di Filipina bentuk pelaburan ini seolah-olah disetkan untuk outstrip pasaran tradisional beli-untuk-biarkan sewa. Pada masa ini, Metro Manila, dan bandar-bandar serantau seperti Cebu, kekurangan bilik di hotel bermakna bahawa penghunian peringkat dalam perkembangan apa-apa yang mungkin tinggi.

Kebanyakan pelabur baru di Lancaster Suites Manila akan ditubuhkan UK minat pelabur yang inginkan produk UK dengan hasil yang lebih tinggi dan tiada defisit operasi. Walau bagaimanapun, Apart-Hotel juga menarik pembeli masa pertama yang mencari untuk menubuhkan diri di tangga harta manakala membuat pendapatan tahunan juga.

Permintaan untuk apart-hotels semakin meningkat kerana pelabur menjadi lebih sedar dan lebih berpengetahuan tentang peluang-peluang yang ditawarkan. Dan manakala mencari pembiayaan hartanah di luar negara telah sukar di masa lalu, PCPI menawarkan semua pembeli yang prequalification tiada dalaman 12 tahun bayaran pelan dengan bayaran muka sifar, membuat peringkat kemasukan yang terbuka kepada pelabur-pelabur masa pertama Mei.

Lancaster – Atrium, terletak di Shaw Boulevard, Metro Manila, adalah “Penuh Perkhidmatan” Apart-Hotel [“Condotel”] menawarkan Studio, satu, dua dan tiga bilik tidur Suites untuk dijual. Siap dan sedia untuk perolehan dari Disember 2010, Lancaster akan memberikan pemilik unit unit Kondo kediaman utama dengan pilihan untuk unit-unit mereka dalam Kumpulan Penyewaan Lancaster dan memperolehi pendapatan Penyewaan sebagai pemilik bebas-penduduk apabila tidak menggunakan unit-unit mereka. Ini menjadikan Lancaster Manila, salah satu daripada peluang-peluang pelaburan yang paling hangat di Filipina berkata Collingz.

Semua unit di Lancaster Suites mempunyai kemudahan dapur. Harga standard unit menyediakan membantu untuk semi-finished tetapi tidak lengkap. Harga semasa terdapat kemasan dalaman seperti jubin & numerik Bilik Tidur dengan bilik mandi semi-fitted, lantai kayu papan itu, hidup semi-fitted dan kawasan floorings simulasi papan kayu itu dengan lebih rendah puncak Kabinet dapur/kerja yang dipasang. Dinding dan siling-siling dicat kemasan simen. Satu pilihan tambahan dalaman patut keluar pakej lengkap termasuk lekapan dan kelengkapan unit, dan perabot, perabot, Penghawa dingin, lekapan lampu dan peralatan akan disediakan ke arah masa unit akan lebih dekat kepada yang selesai terus Collingz.

Untuk maklumat lanjut sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami:

Beth Collingz
Rangkaian pemasaran antarabangsa PLC

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *