Lepaskan 20 paun dalam masa sebulan tanpa Amputasi!

Lepaskan 20 paun dalam masa sebulan tanpa Amputasi!

Realitinya adalah sebahagian besar daripada kita makan sampah utter dan akan terus berbuat demikian sehingga bayang-bayang Kesihatan sakit frightens kita kepada perubahan. Saya tahu tangan pertama ini kerana saya kira-kira 20 paun berat badan berlebihan dan mendapat menghidap kencing manis. Lebih teruk bagi saya adalah saya tidak punya apa-apa perubahan diet. Saya memotong makanan ringan, bir dan hal-hal yang manis semalaman dan mula berjalan sedikit lebih daripada apa yang saya pernah dan lemak hanya jatuh saya. Saya tidak dapat percaya bahawa perubahan diet yang mudah seperti itu boleh mempunyai kesan seperti itu. Malah saya pergi semula ke doktor saya untuk bertanya jika kencing manis yang telah membuat saya mengurangkan berat badan. Jawapannya adalah tidak, ia adalah perubahan gaya hidup. Betapa mudahnya itu?

Jika anda akan membawa sedikit tambahan sana sini maka peluang yang anda punya alasan yang sedia dibuat untuk tidak mengambil sebarang tindakan. Sesuatu seperti… “metabolisma saya adalah secara semula jadi perlahan”… atau… “ahli-ahli keluarga adalah lebih besar daripada purata”… atau… “Saya terlalu sibuk untuk makan secara sihat, ia adalah mudah untuk merebut apa yang saya boleh, bila saya boleh”.

Alasan ini adalah mudah untuk menembak…

-Tidak terdapat banyak perbezaan di antara orang-orang metabolisme, jika anda akan duduk kira-kira sepanjang hari makan sampah, maka metabolisma juga duduk tentang mencernakan makanan ringan sepanjang hari. Aktifkan diri anda dan metabolisme anda akan menjadi aktif.

-Saya telah melihat keluarga yang paling ketara daripada tangga pendapatan. Sebelah keluarga kaya yang biasanya berat badan berlebihan kerana mereka juga mampu, dan yang tidak begitu baik dari sisi secara umumnya lebih kurus dan lebih sihat kerana mereka perlu untuk menonton setiap dolar yang mereka belanjakan.

-Terakhir ini adalah yang terbaik. Jika anda membeli dan makan makanan ringan anda akan menggunakan jumlah yang tepat sama masa untuk membeli dan makan makanan yang masuk akal.

Jika anda suka jatuh 20 pound sebulan (tanpa Amputasi atau kencing manis) maka anda perlu mengubah pandangan anda. Ia membantu jika ada seseorang memegang tangan anda tetapi ini tidak selalunya boleh didapati. Terdapat ramai pemegang tangan maya baik luar sana yang ‘ bersih. Anda hanya perlu mencari satu dan biarkan ia memegang tangan anda. Berikut adalah beberapa petua untuk membantu anda bermula. Saya hidup dengan petua ini setiap hari, ia tidak keras. Dan jika saya jujur selepas beberapa minggu apabila saya adalah perasaan dan mencari lebih baik saya mula tidak akan berfikir tentang makanan ringan dan manis. Bagaimanapun, berikut adalah petua atau tiga…

Saya sentiasa sentiasa makan Sarapan Pagi. Hidangan hari yang terbaik dan menetapkan saya untuk hari ini. Saya tahu saya tidak akan mengidam makanan ringan oleh 11 am.

Saya sentiasa mempunyai beberapa Makan tengah hari, walaupun ianya hanya snek ringan. Saya makan sesuatu. Makan Tengahari yang hilang boleh menyebabkan anda lebih makan nanti di dalam hari.

Saya tidak pernah mempunyai gula-gula dan makanan ringan pada paparan. Walaupun isteri dan anak-anak saya makan kadang-kadang ianya tidak di sisi saya. Mengelakkan godaan.

Sedikit senaman ringan akan membantu beban. Lebih pantas berjalan dan jalan. Atau lebih baik jika anda mempunyai kanak-kanak, bermain dengan mereka di kawasan itu. Kanak-kanak membesar terlalu cepat dan tidak memberi mereka masa akan meninggalkan anda dengan penyesalan apabila mereka akan berkembang dan pergi. Bermain dengan kanak-kanak menghidangkan dua tujuan di sini. Dua untuk satu kesepakatan!

Saya tidak boleh membuat anda mengambil tindakan tentang isu yang berat badan dan kesihatan anda, hanya anda boleh. Tetapi jangan tunggu sehingga alam semulajadi memberikan anda tendangan besar besar sehingga bahagian belakang seperti saya! Melawat laman web saya untuk sedikit lebih mendalam nasihat cara jatuh 20 paun dalam masa sebulan dengan cara yang mudah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *