Leo ramalan bagi 2011

Leo ramalan bagi 2011

Orang-orang dengan moon sign Leo roars dan memasuki tahun baru 2011. Panduan ini akan membantu anda dalam perancangan sepanjang tahun anda teliti supaya tahun hasil anda manfaat maksimum.

Leo mempunyai stamina yang besar dan tenaga dan ketahanan itu sering mengesankan lain-lain. Walaupun dalam suasana yang cukup beliau meninggalkan kesan yang berpanjangan pada orang lain.

Leo tinggal sebagai keluar dari kehidupan dan kebosanan jarang menyentuh beliau dan mendapat didorong oleh visi yang jelas kejayaan. Tahap tenaga beliau membuatkan beliau mampu memenuhi impiannya. Tenaga kepadanya boleh juga membawa dirinya kepada keadaan bencana tetapi dia mempunyai keupayaan untuk menarik dirinya keluar dan seterusnya pencapaian profesional yang beliau sering hebat.
Dia kuat, jujur dan sering mempamerkan perasaan yang hangat dan lembut ke arah orang lain.

Maruah adalah Menurut beliau dan enggan untuk berbuat apa-apa benda yang rendah. Kejujuran adalah apa yang membuatkannya berbeza dan deceives, beliau tidak pernah.

Leos bercita-cita tinggi dan untuk yang berterusan membangunkan watak, beliau adalah sebagai sentiasa aristokrat dan berwibawa dan pendapat sentiasa dinilai. Beliau mempunyai keyakinan dengan braveness yang jarang mendapat sepenuhnya dan mahal untuk hidup bersaiz King. Pada masa yang sama dia adalah yakin, teratur dan mengikut tabiat yang mempamerkan pendapat secara terbuka.

Sekarang mari kita kita lihat apa yang ada di kedai untuk anda di tahun baru akan datang. Panduan ini akan membantu anda dalam perancangan hal-ehwal anda supaya ciri-ciri yang disebutkan di atas kerja terbaik untuk anda.

Jupiter akan bergerak dalam tanda Pisces sehingga Mei 2011 dan selepas daripada itu akan Arian yang mendaftar sehingga akhir tahun ini. Musytari transiting hendaklah mandi dengan rahmat selepas Mei 2011 dan sebelum Mei 2011 positif ini hendaklah sepenuhnya sedikit. Ini melalui Jupiter Pisces tanda boleh membawa tambahan tidak produktif perjalanan, tambahan tenaga buruh yang tidak boleh menghasilkan banyak, keputusan yang tidak memberangsangkan daripada kerajaan. Sebaik sahaja berakhir di Pisces transit Musytari dan bermula Aries nasib keseluruhan akan meningkat dan akan terus meningkat bagi sehingga akhir tahun ini.

Julai, Ogos dan September 2011 adalah bulan Bilakah sesetengah manfaat tambahan dan positivity mendapatkan diselitkan oleh Marikh transiting. Peribumi boleh mendapat manfaat dengan kemenangan ke atas musuh-musuh lama, lama harta pertikaian dapat diselesaikan dan penawar untuk penyakit juga disiarkan.

Penempatan Zuhal di rumah kedua daripada natal bulan bagi sebahagian besar tahun bukanlah satu saranan yang sesuai untuk kecuali beberapa positif untuk diselitkan oleh Zuhal. Peribumi perlu menjaga aset-aset beliau dan hendaklah mematuhi beberapa mengekang semasa bercakap.

Rahu hendaklah kekal di dalam rumah yang kelima daripada natal bulan hingga Mei 2011 dan seterusnya ia akan slip untuk keluar rumah, kedua-dua transit tidak bersih dan peribumi. Kelewatan dalam memperoleh harta, hiccups dalam pendidikan dan kehidupan cinta guna ditunjukkan.

Ketu di sebelas daripada natal bulan dan kemudian berhijrah ke sepuluh adalah penempatan yang hebat untuk kecuali beberapa positif untuk diselitkan oleh ketu bergerak. Profesion/pekerjaan hendaklah pada peningkatan dan masuk hendaklah menunjukkan peningkatan.

Marilah kita pastikan bahawa pelbagai aspek kehidupan perilaku bagi Leo dalam tahun 2011.

• Keseluruhan personaliti dan pencerobohan:-Kesihatan perlu diambil penjagaan yang baik oleh Leo yang asli tahun ini. Pasti akan detik-detik yang kecil apabila dia akan dalam bentuk yang besar tetapi ia bersih boleh mengakibatkan kehilangan kesihatan. Peribumi perlu berpegang kepada beberapa asas yang baik seperti salah makan boleh lakukan Nya banyak kerosakan. Jadi makan dengan betul dan bersenam secara kerap untuk mengekalkan aspek ini pada bay.

• Kejayaan kekayaan dan bahan-bahan:-satu usaha planed diperlukan oleh orang asli Leo. Akan ada kenaikan pasti nasib masuk akan meningkat tetapi perancangan perlu ada supaya lebih tua hartanah/aset jika mana-mana harus tidak menyentuh atau marjerin menjadi cair sebagai kerugian beberapa ditunjukkan. Jika butang kerugian ini akan mencetuskan maka tiada lain planet transit boleh membantu mana-mana. Jadi plan secara konservatif.

• Adik-beradik, keberanian dan perjalanan kecil anda:-tahun ini tidak menikmati menjadi tidak wajar altercation dengan adik-beradik anda kerana hubungan ini boleh bertukar menjadi lebih teruk dan perkara yang berkaitan dengan hartanah dan gelagar yang boleh mengambil tempat duduk belakang. Perjalanan kecil juga boleh menyusahkan anda yang mungkin tidak dengan keinginan anda.

• Rumah anda, keluarga dan kenderaan:-The Home aspek telah diambil berhati-hati pada tahun ini. Zuhal adalah ditempatkan di dalam rumah yang kedua daripada natal bulan terletak aspecting rumah ini dengan aspek yang ketiga ini tidak lokasi menyenangkan bagi peribumi. Jadi perkara yang berkaitan dengan rumah dan kenderaan mungkin menderita tetapi ikatan antara keluarga akan berkembang. Tiada memupuk rasa persefahaman dalam ahli-ahli keluarga yang lebih baik.

• Pendidikan & kanak-kanak: – Jika anda seorang pelajar dan meneliti kajian anda serius, ada satu petunjuk yang kukuh yang anda boleh mendapatkan terganggu. Penjagaan mencukupi jadi perlu diambil supaya gangguan yang minima. Anda perlu meletakkan usaha beberapa tambahan untuk sampai ke matlamat anda.

• Suka dan Romance: – tidak menjadi lebih bercita-cita tinggi dan merawat cinta anda dengan berhati-hati kerana ada kemungkinan yang kuat bahawa hubungan boleh bertukar pahit, dengan siapa ia membaiki.

• Penyakit:-Februari merupakan bulan yang sangat baik untuk diri sembuh semua penyakit yang lama. Dapatkan satu pemeriksaan rutin yang dilakukan pada bulan Februari dan melihat bahawa semua penyakit yang bermain Sembunyi dan mencari dengan anda akan ditangkap dan sembuh. Akan jadi adalah susunan tahun. Mendapatkan tetap ujian perubatan yang dilakukan ke atas anda, kerana kemungkinan terdapat bahawa anda menangkap beberapa penyakit. Mengelakkan makanan yang dilarang kerana ia boleh meningkat kepada masalah anda.

• Pasangan:-hubungan dengan pasangan hendaklah baik bagi sebahagian besar tahun 2011. Memupuk humor baik dan menikmati hubungan dengan pasangan anda. Ini juga akan menjadi keamanan memberi. Anda berpeluang baik untuk membaiki reputasi anda.

• Penyakit hutang dan Terminal: – membaiki tabiat dan memupuk kemuliaan baik anda, ia akan membantu dalam memerangi masalah ini. Pinjaman bagi membeli rumah Walau bagaimanapun boleh hal-ehwal yang menguntungkan. Kesihatan boleh menaiki.

• Fortune:-anda boleh mendapatkan pulangan yang baik dalam servis anda dari segi kenaikan gaji dan berbuat baik dalam perniagaan tetapi berhati-hati sebagai nasib anda membina untuk masa depan anda tidak mungkin berguna untuk anda semua. Anda akhirnya mungkin kehilangan anda reputasi. Jadi berhati-hati dalam perundingan terma dan berunding menjaga masa depan dalam fikiran. Menghidupkan agama pada tahun ini; Ia akan menyelesaikan sebahagian masalah.

• Profesion dan pekerjaan:-ini akan menjadi baik untuk sebahagian Ketu akan mengambil yang baik anda kerana ia akan bergerak rumah ini. Lagi berhati-hati dalam menarik tawaran kerana apa yang kelihatan baik dan hasil serta-merta tidak mungkin yang baik akhirnya. Secara keseluruhan, ia akan menjadi tahun yang baik bagi anda sebagai jauh kedua-dua aspek kehidupan adalah berkenaan.

• Keuntungan: – keuntungan akan datang tetapi kuantum yang dapat mungkin tidak difahami oleh anda. Pulangan tersebut mungkin mengambil masa yang baik dalam paparan warna yang tetapi fikiran anda dari segi kewangan tahun ini akan menjadi baik untuk anda. Melabur wang secara bijak kerana anda mungkin kehilangan tanpa disedari dan wang ini boleh mengambil dengan wang yang diperolehi sebelum ini juga.

• Kerugian:-tidak melebihi pelaku percubaan tahun ini kerana keuntungan yang diperoleh di atas boleh cepat hilang arah yang salah. Kesihatan dan kekayaan yang terkumpul anda boleh mengambil yang mengalahkan. Anda perlu sangat berhati-hati semasa membuat keputusan dalam menjual dan membeli hartanah. Begitu juga nagging masalah kesihatan perlu segera dirujuk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *