Lello 4090 Gelato Pro suku ais krim pembuat – Gelato dipermudahkan apabila kawan-kawan yang datang

Lello 4090 Gelato Pro suku ais krim pembuat – Gelato dipermudahkan apabila kawan-kawan yang datang

Yearning untuk perisa Aiskrim kegemaran kami boleh memukul kita bila-bila masa. Jadi apa yang akan anda lakukan jika anda rasa ais krim tengah-tengah malam yang dimasak atau jika ada tetamu mengejut sekitar? Selalunya jumlah lemak dalam ais krim agak boleh menukar keinginan dan stopyou terhadap mendekati untuk lebih banyak anda. Cara yang paling berkesan dan hanya mempunyai sama banyak ais krim dalam haba anda adalah untuk membawa rumah seorang pembuat aiskrim. Beli yang Lello 4090 Gelato Pro suku Aiskrim Maker tepat!

Dengan itu Lello 4090 Gelato Pro suku Aiskrim Maker, anda boleh berehat sedikit mengenai kalori; Ia akan membolehkan anda untuk memiliki gelato seberapa banyak yang anda mahu sehingga anda sepenuhnya kandungan. Pembuat Aiskrim di rumah anda sendiri, anda boleh cepat sebenar pencuci mulut beku dan anda boleh dibangkitkan semula sehingga perisa pilihan anda dengan cepat tolak bahan-bahan yang dianggap mengandungi banyak kalori. Jadi walaupun anda mempunyai rakan-rakan atau anda ingin menang atas ibu mertua anda melawat, anda boleh membuat semua sihat ais krim yang anda mahu dengan mudah.

Description/kawalan:

Lello 4090 Gelato Pro suku Aiskrim Maker bekerja secara senyap-senyap dan membawa baldi yang boleh dibasuh atau mangkuk. Dengan tidak syak lagi, ia boleh dengan cekap menghasilkan kuantiti yang banyak lebih besar daripada ais krim banyak kekurangan masa dan harga daripada Nota 1.5-qt. Lello 4080 Musso keluli tahan karat Lussino Aiskrim Maker; ini adalah pembuat Aiskrim 2-suku (lebih besar daripada 4080 model) dan ia hanya akan membawa anda kira-kira 45 minit semua-dalam-semua untuk membuat 2 quarts aiskrim.

Pembuat Aiskrim gelato jenis ini datang dengan pemasa yang bersepadu. Anda juga akan mengetahui langkah-langkah untuk mencipta seting untuk tempoh sesuai untuk pemprosesan dan suhu yang betul. Ia ditutup off secara automatik Bilakah gelato anda disediakan. Ia juga direka dengan mangkuk yang boleh cepat berkhidmat dan basuh. Ini adalah jenis mesin yang tidak hanya untuk pembuat Aiskrim yang cekap tetapi di samping itu satu pelaburan bijak sekali yang akan menawarkan anda tanpa henti gelato.

Produk mempunyai / butir-butir:

1. Unit terbina dalam beku
2. 45 minit masa prosedur (bagi 2 quarts Aiskrim)
3. Dibina pada pemasa, auto matikan
4. Boleh tanggal Aiskrim baldi – satu tugas yang mudah untuk membersihkan
5. Kuasa: 235 Watts (1/3 HP)
6. Produk dimensi: 15 x 11 x 13 inci
7. Penghantaran berat: 43 paun

Lello 4090 Gelato Pro suku Aiskrim pembuat berkesan melakukan 235-watt kuasa elektrik. Beratnya pada kurang yang anda boleh mengambil dengan anda untuk mencipta gelato sempurna di mana-mana yang anda bercadang untuk pergi untuk waktu petang yang musim panas yang sempurna. Pembuat Aiskrim yang unik ini tidak menghasilkan cerucuk keras atau batu-batu dan ais, peminat Aiskrim anda akan memiliki sisa apabila mereka mempunyai rasa licin dan kaya.

Apa sebenarnya yang anda menunggu? Beli satu pembuat Aiskrim yang akan menyediakan anda dengan Tan memenuhi kerana boleh ada apa-apa yang lebih memuaskan daripada menyediakan rakan-rakan dan keluarga gelato yang tidak akan merosakkan kesihatan mereka sendiri dan akan tidak mengisi mereka dengan kalori yang tidak perlu. Mereka akan lebih suka bertanya untuk gelato anda seterusnya masa sekitar jadi telah lebih bersedia dengan anda Lello 4090 Gelato Pro suku Aiskrim Maker.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *