Lelaki yang menyelamatkan diri untuk perkahwinan

Lelaki yang menyelamatkan diri untuk perkahwinan

Satu trend yang semakin berkembang dengan perlahan dan senyap adalah lelaki yang memilih untuk mengorbankan seks di luar perkahwinan. Walaupun ini masih tidak norma dengan cara apa pun, wanita lebih banyak dan lebih banyak berjalan ke lelaki yang membiarkan mereka mengetahui terlebih dahulu bahawa mereka akan tidak mengadakan hubungan seks dengan mereka melainkan mereka akhirnya berkahwin. Bagi kebanyakan wanita, ini adalah perjanjian pemutus kerana, biasanya, seks telah menjadi sebahagian yang sangat utama dan penting semua hubungan Romantik. Ia adalah sedikit tidak menyenangkan untuk tahu bahawa anda tidak mungkin mempunyai keperluan seksual yang bertemu melainkan anda berkahwin dengan orang ini.

Ia adalah penting untuk memahami bahawa tiada apa-apa yang tidak kena dengan sekumpulan lelaki ini. Mereka hanya membuat pilihan gaya hidup dan ia adalah apa yang mereka paling selesa dengan. Sebab utama bahawa lelaki memilih untuk mengekalkan virginal sehingga selepas majlis perkahwinan adalah kerana keyakinan agama mereka. Seperti kebanyakan orang tahu, celibacy dan/atau pantang akan mainstays semua ajaran agama arus perdana. Oleh itu, jika anda benar-benar percaya dalam agama anda pilihan dan anda sepenuhnya yakin bahawa baki anak dara adalah penting untuk kesihatan baik anda rohani dan agama, anda tidak akan terlibat dalam aktiviti seks sehingga selepas anda telah menyertai yang lain melalui perkahwinan.

Secara amnya, jika anda seorang wanita yang telah menikmati kehidupan seks yang sihat selama beberapa tahun, anda akan mungkin mahu menjauhkan diri dari dating lelaki ini. Yang mempunyai banyak lagi kaitan dengan membiasakan diri kepada tingkah laku tertentu daripada apa-apa lagi. Jika anda biasa untuk mempunyai hubungan seks dengan seseorang sebaik sahaja anda terlibat dengannya secara romantik, dating seorang lelaki yang menyimpan dirinya untuk perkahwinan boleh berubah menjadi kekecewaan yang besar. Walaupun terdapat banyak untuk dikatakan untuk haba seksual dalam hubungan jenis itu, ia juga boleh membawa kepada cara berkahwin juga tidak lama hanya kerana anda tidak berdiri tidak bersetubuh lagi. Berkahwin hanya untuk meluluskan seks bukanlah satu idea yang baik.

Wanita memburu jarang sekali mempunyai apa-apa petunjuk atau amaran dahulu apabila mereka melihat orang-orang yang mahu menyelamatkan diri untuk perkahwinan. Mereka kelihatan seperti mana-mana lelaki yang lain dan banyak daripada mereka adalah heartbreakingly cantik. Yang menjadikan ia lebih sukar bagi wanita apabila pasti ada percikan faedah dan tarikan antara mereka. Sesuatu yang lain yang wanita harus sedar tentang lelaki ini adalah bahawa ia adalah sentiasa merupakan wanita yang harus membuat keputusan apa yang dia mahu lakukan. Lelaki sanggup tarikh dan dalam hubungan dengan wanita yang suka seks. Malah, kebanyakan mereka tidak juga menuntut bahawa wanita yang mereka kini menjadi anak dara juga. Mereka hanya perlu memahami bahawa perwujudan seksual tidak akan dilakukan kecuali mereka berkahwin.

Sesuatu anda biasanya boleh mengira dengan lelaki ini ialah kesetiaan. Jika itu adalah sesuatu yang penting kepada anda, kemudian memberikan lelaki jenis ini peluang yang mungkin akhirnya memberikan anda segala yang anda mahu. Terpulang pada kamu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *