Lebih baik “Bina badan” dengan enam Hypertrophy Tips dari pengajar Orange County Boot Camp

Lebih baik “Bina badan” dengan enam Hypertrophy Tips dari pengajar Orange County Boot Camp

Sebagai pengajar Orange County, saya tahu bahawa “bina badan” usaha individu yang memerlukan setiap orang sendiri dedikasi, disiplin, dan penentuan untuk melatih dengan sendirinya pada bila-bila masa dan cara-cara yang diperlukan. Setiap orang bertanggungjawab ke atas tindakan sendiri, seperti pilihan makanan apa untuk makan atau tidak, apa makanan tambahan untuk mengambil dan Apakah tahap konsistensi seseorang akan mendedikasikan untuk latihan.

Saya telah melakukan latihan dan bimbingan selama bertahun-tahun dan dalam proses telah mencipta panduan yang sesuai untuk sesiapa sahaja tidak kira apa peringkat latihan mereka. Walaupun setiap daripada kita berbeza dalam fisiologi sistem, Terdapat beberapa sama yang akan membantu sesiapa mencapai matlamat fizikal beliau. Ini adalah Tip-Tip saya hypertrophy.

Petua # 1: Kompaun pergerakan – termasuk tentera, kaki, atau menekan bangku, squats, mati Lif, harga rendah, baris menegak, sengit mati Lif dan banyak pergerakan yang lebih fizikal sebagai asas untuk latihan fizikal anda. Pengasingan dan mesin latihan juga boleh membantu jika dilakukan dengan pergerakan ini.

Petua # 2: Sengit tetapi ringkas latihan – sengit latihan berat badan dengan cara yang betul untuk membina otot tetapi ia perlu dilakukan secara ringkas supaya otot tidak akan lebih terlatih. Latihan dijangka akan siap dalam masa sejam atau kurang satu jam untuk memberi otot masa yang cukup untuk memulihkan.

Petua # 3: Kereta api dan lain – apabila anda melakukan latihan selama dua hari berturut-turut, mengambil keseluruhan hari ketiga untuk berehat supaya otot akan mempunyai hasil yang terbaik yang anda mahukan. Anda juga boleh mencuba setiap lain hari senaman otot latihan. Otot yang tumbuh di gimnasium tetapi ia tumbuh lebih Bilakah anda berehat.

Tip # 4: Protein untuk otot – otot memerlukan protein dalam membina dan membaiki tisu-tisu otot. Ia adalah penting untuk makan makanan yang kaya dengan protein. Berat mungkin disekat apabila pengambilan protein harian tidak cukup. 1 gram protein untuk setiap paun berat badan biasanya cukup untuk pelatih tetapi untuk pembina badan profesional, mereka mengambil harian 1.5 hingga 2 gram per paun berat badan untuk keuntungan yang lebih cepat.

Pengambilan protein perlu manis untuk 5 hingga 7 hidangan harian supaya badan akan mempunyai asid amino yang disediakan sepanjang hari senaman. Antara sumber-sumber protein ialah ikan, ayam, ayam Belanda, daging merah, keju, telur, buffalo, venison, burung unta, susu dan whey.

Petua # 5: Post bersenam pemakanan – setelah keras dan kuat bersenam, badan, terutama otot, akan mengidam untuk protein dan karbohidrat. Untuk membantu otot yang tumbuh lebih kuat dan lebih besar, Rebutlah masa ini sempurna untuk memberi apa yang ia mahu. Kaya dengan protein, post bersenam pemakanan, menyediakan shake yang mengandungi 30 hingga 50 gram protein dan 60 hingga 100 gram karbohidrat.

Pilihan utama untuk sumber protein untuk jawatan bersenam adalah whey; Ia bukan sahaja tinggi dalam protein, ianya juga jenis protein yang mudah menyerap. Karbohidrat juga harus mudah menyerap supaya ia dapat menembusi tahap insulin dalam badan.

Insulin merupakan faktor utama dalam membawa karbohidrat dan asid amino untuk sel-sel otot. Untuk karbohidrat segera-bertindak dengan tahap insulin yang tinggi, sumber terbaik adalah dextrose tersebut atau serbuk maltodextrin. Anda boleh mencampurkannya dengan whey shake merasa baik dan kerja yang terbaik daripada pemakanan. Badan akan masih meminta lebih banyak protein, selepas satu atau dua jam menyediakan hidangan dengan protein dan karbohidrat. Pemakanan Latihan post ini akan membantu otot untuk mendapat lebih banyak.

Petua # 6: Kanan tambahan – untuk membuat kemajuan dalam senaman anda, makanan tambahan yang boleh membantu anda dalam satu cara atau yang lain. Anda perlu tahu terlebih dahulu suplemen yang sesuai untuk otot anda. Terdapat 3 suplemen yang mungkin berguna dan perlu dimasukkan ke dalam senarai pelatih. Yang pertama adalah serbuk protein. Whey adalah sumber terbaik protein; Ia adalah tidak baik kerana post latihan pemakanan tetapi juga sebagai tambahan untuk pembinaan otot. Casein, whey dan albumin telur apabila diadun bersama-sama boleh menjadi sumber terbaik protein. Mengambil sebelum tidur atau bila-bila masa di antara waktu makan yang tetap.

Tambahan kedua adalah creatin. Faedah-faedah serta kecekapan belum dibuktikan. Penggunaan ia boleh meningkatkan kekuatan, pengekalan nitrogen, pembangunan sel dan asid laktik penimbalan.

Tambahan ketiga adalah di glutamine. Lebih banyak glutamine boleh meningkatkan imuniti dan rintangan, menambah simpanan glycogen, menghasilkan lebih banyak glutathione untuk antioksidan badan, meningkatkan kesihatan usus, pembangunan sel dan melepaskan hormon pertumbuhan semulajadi.

Hakcipta Terpelihara (c) 2009 Steve Hochman

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *