Lavasa pelancongan

Lavasa pelancongan

Lavasa adalah destinasi yang sangat baik kepada para pelancong seluruh dunia. Seperti yang diketahui oleh semua, Lavasa adalah sebuah bandar Bukit, iaitu cemerlang dirancang dan dibina, dan jauh lebih maju daripada kebanyakan Stesen-stesen Bukit di seluruh India. Ia membentuk sebagai tempat pelancongan yang baik bagi penduduk di Mumbai dan Pune kerana ianya terletak pada jarak yang selesa dari Bandar-bandar ini.

Jika anda letih daripada kesesakan lalu lintas, cepat kadar kehidupan bandar dan bekerja hari Isnin-Jumaat, kemudian melawat ke tempat ini boleh membantu anda mendapatkan santai. Persekitaran yang tenang dan mudah Lavasa membantu anda dalam perbelanjaan melarikan diri yang sempurna dari semua tekanan.

Selain dari persekitaran yang damai, Lavasa juga menawarkan pelbagai sukan untuk tetamu dan pengunjung. Pengalaman mendebarkan sukan ini akan disukai oleh semua. Perbezaan jenis-jenis pengembaraan dan sukan air disediakan bagi setiap tahun yang terdiri daripada tanah, air atau udara. Pelbagai sukan termasuk jet Ski, bot, bola tampar dan banyak lagi, anda akan menyayangi mereka semua!

Dari hotel bajet hotel 5 bintang, Lavasa mempunyai semua! Memandangkan pengunjung dan pelancong, Lavasa telah membina Hotel dan restoran-restoran untuk memenuhi setiap poket. Pengunjung bandar raya ini juga mendapat pilihan untuk tinggal di Apartment hotel dan Waterfront Shaw Hotel juga popular sebagai sebuah Hotel Apartment. Antara Hotel, ITC Fortune Hotel, Novotel dan Grande Mercure adalah beberapa pilihan.

Pelancong juga disediakan pusat-pusat kesihatan dan kesejahteraan kepada tenaga deria mereka dan menggiatkan badan mereka. Spa kesihatan dan Ayurveda di bandar pusat-pusat urut menjadi hab santai bagi pengunjung kerana perkhidmatan cemerlang mereka.

Sampai ke tempat ini adalah juga tidak sangat mencabar, kerana ia sukar 1 jam dari Pune dan 3-4 jam dari Mumbai. Memandangkan semua perkhidmatan, Lavasa adalah destinasi yang terpuji bagi para pelancong.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *