Latihan yang direka untuk memberikan anda A Flat perut

Latihan yang direka untuk memberikan anda A Flat perut

Orang hari ini akan lebih banyak kecergasan sedar dan mengambil langkah-langkah yang lebih besar untuk stay in shape. Latihan direka untuk membantu kumpulan otot yang berbeza nada dan menyediakan edaran yang lebih baik bagi organ-organ dalaman. Orang-orang yang berminat untuk memulakan senaman yang baru perlu melihat keadaan fizikal mereka untuk membuat keputusan yang latihan untuk menggabungkan ke dalam rutin mereka. Orang-orang yang ingin mendapatkan perut yang rata perlu mencari latihan sasaran bahawa otot-otot perut.

Antara latihan yang berbeza yang direka bentuk untuk berfungsi otot-otot perut akan sit up. Kebanyakan orang mengetahui bagaimana untuk melakukan sit up, tetapi tidak seperti ketegangan yang ia tempat-tempat di atas belakang mereka. Untuk membantu mengurangkan terikan, Terdapat beberapa produk-produk yang disediakan untuk membantu orang-orang yang melakukan sit up tanpa tekanan. Bola kembung besar digunakan untuk senaman ini. Fleksibiliti permukaan bola yang mengurangkan jumlah terikan yang diletakkan di belakang yang lebih rendah. Bebola ini boleh didapati di kebanyakan Kedai-kedai Jabatan dan sering digunakan di pusat-pusat kecergasan.

Untuk mendapatkan perut yang rata, orang boleh juga menggunakan satu incline bench. Ini adalah sebuah bangku yang lebih pendek daripada apa yang digunakan untuk Sukat bangku yang menekan lebih besar. Cara perkara ini direka bentuk untuk menekankan otot-otot sasaran di kawasan perut. Rak ini mempunyai tempat duduk yang dilindungi dengan pad dan bahan yang fleksibel. Menularnya adalah kawasan Lembaga tambahan diletakkan di sudut untuk kerusi supaya orang boleh bengkok ke belakang ke arah bahagian yang cenderung.

Orang-orang yang tidak berminat untuk melakukan apa-apa jenis duduk sehingga senaman juga boleh mendapatkan kawasan perut tona yang melalui pusingan latihan Lif. Kunci kepada otot-otot abdomen melalui Lif pusingan kerja adalah untuk memastikan keluasan kecil kekal belakang rata di atas tanah semasa naik dan turun pergerakan kaki. Otot-otot perut yang lemah akan mempunyai kecenderungan untuk tarik pada punggung otot, menyebabkan kawasan ini meningkat apabila kaki dinaikkan dan diturunkan.

Untuk membantu mengekalkan belakang terhadap aras, orang boleh meletakkan di golek ke tuala di bawah punggung mereka kepada peralihan keluk belakang yang lebih rendah. Bantal kecil atau kusyen juga akan berusaha untuk mengubah sudut belakang yang lebih rendah apabila diletakkan di bawah punggung.

Kelengkungan tulang belakang boleh memainkan peranan dalam pembentukan Wilayah perut yang lebih rendah. Orang-orang yang cuba untuk mendapatkan perut yang leper yang mempunyai tulang belakang yang lebih rendah, lengkung yang masuk bekerja sebagai penyapu, mungkin mempunyai masa yang sukar toning rantau perut yang lebih rendah. Untuk membantu memberikan pampasan bagi lengkung ini, rakyat harus sentiasa berdiri tegak dengan punggung mereka, agar apabila berjalan, untuk membantu melibatkan otot-otot mereka yang lebih rendah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *