Latihan yang berkesan untuk mencari gali & sejuk memanggil insurans hayat baru membawa!

Latihan yang berkesan untuk mencari gali & sejuk memanggil insurans hayat baru membawa!

Latihan jualan insurans hayat & sejuk panggilan latihan adalah penting dalam industri insurans, Namun begitu banyak ejen insurans baru “bergelut” untuk membuat jualan pada tahun-tahun sumatif mereka sebagai ejen-ejen baru.

Bagaimanakah boleh saya tahu ini?

Saya telah jurulatih jualan untuk 3 tahun yang lepas dan kebanyakan pelanggan saya yang datang berjumpa saya untuk kejurulatihan adalah ejen insurans, Penasihat Kewangan, broker gadai janji dan pemasar rangkaian, antara hampir setiap industri lain yang anda boleh berfikir pada masa atau yang lain.

Antara industri-industri yang lebih ABSTRAK kejurulatihan panggilan yang sejuk, saya juga telah dilatih perekrut tentera, yang sejuk dipanggil ibu bapa untuk mendaftar anak-anak di bawah 21 tahun lama mereka ke dalam Angkatan Tentera, Perkhidmatan pre-burial pengebumian bagi manusia (dan haiwan peliharaan, percaya atau tidak) dan lain-lain lagi.

Point saya adalah, saya tahu panggilan sejuk dan apa yang diperlukan untuk latihan jualan insurans hayat berkesan. Apa yang jurulatih jualan yang banyak mengajar akan sering teknik-teknik yang agak “tekanan” (saya tahu, saya telah melihat skrip jualan ejen baru). Nasihat saya yang pertama adalah untuk membuang skrip, dan dari sana kita bekerja pada minda pertama-tamanya, dan kami menginap di penjajaran dengan low-pressure, tiada daya, falsafah jualan, yang benar-benar adalah cara untuk memenangi perniagaan baru.

Sebaik sahaja kami mendapat minda yang betul, kita boleh mulakan ayat dan membuat panggilan, tetapi terlebih dahulu kita perlu kepada peranan bermain senario tertentu yang industri yang agen akan menyeru.

Inilah yang sering di mana bertambah banyak berlaku, ejen baru yang miskin jadi “Hyped Up” dari latihan awal mereka, mereka mempunyai “tiada harapan” untuk membuat jualan dengan cara lama tanpa mengenakan tekanan dan kehilangan kepercayaan, dan walaupun mereka mungkin membuat jualan, mereka akan merasa uncomortable, tekanan pelanggan mereka dan menjalankan risiko kehilangan mereka di kemudian hari.

Sebenarnya, kebanyakan masa saya tanya soalan… “Bagaimana saya boleh mendapatkan kaki saya di pintu, jadi saya di hadapan prospek yang baru? Saya betul-betul sebaik sahaja saya boleh duduk dengan mereka dan saya biasanya mendapat jualan.”

Tetapi mereka sering meniup ia sebelum mereka boleh duduk dan berbual, jadi yang mana satu pendekatan baru yang low-pressure sesuai dan membantu layu tekanan dan “buka pintu” panggilan sejuk yang pertama.

Latihan jualan insurans hayat biasa tidak meliputi sudut ini jualan agen-agen yang baru, kerana minda anda belajar jadi sangat berbeza.

Cadangan saya adalah untuk menjadi diri sendiri, mengambil gembar-gembur keluar, dan hanya mempunyai perbualan seperti anda berbual dengan rakan.

Yang semata-mata akan bernilai beribu-ribu kepada anda, kerana dalam jangka masa panjang apabila ia datang ke bawah untuk anda dan cermin, anda perlu mendapat keputusan “sendiri” pertama-tamanya, dan dengan mendapatkan kebenaran di mana pelanggan adalah, akan pasti membantu anda membuka jualan, jika tidak sekarang, turun trek.

Cuba dan beritahu saya bagaimana anda pergi, saya yakin ia akan membantu anda dan yang bercakap dari pengalaman tangan pertama saya sebagai jurulatih latihan jualan insurans hayat yang layak, dengan pengkhususan dalam panggilan sejuk. Melihat ramai orang yang pergi melalui “transformasi” dan berehat dari pandangan hypey yang “tekanan” kepada satu-satu ketenangan yang santai, dan mempercayai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *