Latihan suara nyanyian anda – Adakah anda menyanyi dari Padang? Anda boleh membetulkan masalah itu

Latihan suara nyanyian anda – Adakah anda menyanyi dari Padang? Anda boleh membetulkan masalah itu

Apa yang perlu dilakukan? Apa yang perlu dilakukan? Anda perlu pergi ke sekolah untuk membaikinya? Adakah ia benar-benar perlu untuk membayar seorang guru untuk bantuan? Baik…

Rasmi “telinga latihan” (mendengar untuk dan pembelajaran tepat selang) memang baik, tetapi tidak perlu untuk kebanyakan penyanyi pop. Mampu untuk mengulang frasa kembali selepas mendengar ia adalah, bagaimanapun, latihan baik telinga. Ia adalah yang terbaik untuk meminta rakan untuk membantu dengan ini. Telah mereka memainkan instrumen atau menyanyi melodi 3 nota yang mudah seperti perubahan pada c-d-e. Kemudian menyanyi itu kembali kepada mereka. Mereka boleh menyemak untuk melihat bagaimana anda lakukan. Adakah ini di kekunci yang selesa. Maka seperti yang anda memperbaiki, menambah Nota 4 kepada melodi, dan lain-lain. Ambil masa anda dengan ini.

Punca utama nyanyian luar Padang adalah:
1. Tidak mengetahui lagu ini benar-benar baik. (Adakah anda benar-benar tahu?)

2. Tidak mencipta melodi dalam kepala anda sebelum anda menyanyi itu. YANG GENIUS daripada THE PENYANYI bergantung KEBANYAKANNYA pada mereka KEBOLEHAN untuk mental “Mendengar” apa mereka akan tentang untuk MENYANYI, seperti juruwang nasib yang meninjau ke hadapan melalui bola kristal.

3. Membiarkan mood anda semasa (gembira, sedih, marah, dll) menjejaskan nyanyian anda. Jika anda menyanyi gig satu hari anda hilang pekerjaan anda, peluang yang anda akan menyanyi flat banyak.

4. Membiarkan masalah kesihatan anda semasa (sejuk, sakit kepala, sembelit, keletihan, dan sebagainya) menjejaskan nyanyian anda.

5. Adakah anda menyanyi dengan “senyuman di mata anda? (Bunyi seperti tajuk filem Fred Astaire) Untuk dalaman “senyuman” melakukan keajaiban ke arah menghalang di Padang daripada akan rata.

6. Selain itu, kesedihan, sebuah bilik yang panas, marah, tidak menjadi “dengan” bahawa malam, kemurungan, dan lain-lain boleh menyebabkan anda menyanyi rata. Akan tajam biasanya disebabkan oleh menolak tenaga yang terlalu banyak. Jika anda tidak mendengar sendiri baik melalui monitor yang anda berada dalam bahaya menolak suara anda supaya anda boleh mendengar. Ini akan membawa anda rata atau tajam.

7. Di studio anda mesti benar-benar selesa dengan bunyi melalui fon kepala anda. Menjadi sangat susah tentang perkara ini. Jangan biarkan pengeluar atau Jurutera memberitahu anda apa yang terbaik. Kau Hakim terbaik itu. Jika bunyi fon telinga tidak diseimbangkan dengan cara yang anda mahu, Padang mungkin akan terjejas.

8. Terlalu banyak alkohol atau rumpai.

9. Minum minuman panas loosens kord ini dan menjadikan ia lebih sukar untuk di kunci.

10. Sangat minuman sejuk juga menyebabkan masalah Padang. Makan besar sebelum prestasi mengurangkan tenaga yang diperlukan untuk Padang yang baik.

11. Adakah anda mendapat cukup nafas untuk melengkapkan frasa. Bilakah anda jangka pendek nafas pada akhir frasa yang sukar untuk di Padang. Mempelajari teknik-teknik pernafasan yang betul. (Menyemak Ebook percuma saya.)

12. Adakah anda menyanyi dengan tekak yang terbuka? Apabila di belakang kerongkong (bahagian bawah lidah dan bahagian atas tekak pinch tertutup Padang kami boleh terjejas.

13. Adalah di bawah kawalan saraf. Yang luar biasa saraf boleh menyebabkan kita menolak suara dan pergi tajam.

14. Adakah anda rasa suara anda turun di tekak. (Husky, kusam) bukannya lebih tinggi di dahi anda? Bunyi throaty sering menjadi yang rata (Padang) Bunyi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *