Latihan prestasi zakar: Bagaimana untuk mengurangkan sensitiviti dan meningkatkan daya tahan

Latihan prestasi zakar: Bagaimana untuk mengurangkan sensitiviti dan meningkatkan daya tahan

Menggembirakan seorang wanita semasa seks boleh mengambil 20 minit atau lebih lama, dan meninggalkan pekerjaan yang dibuat asal boleh bermakna kehilangan peluang-peluang masa depan untuk snuggle dengan pasangan itu. Manakala kebanyakan lelaki suka outlast rakan-rakan mereka, memberikan mereka sesi seks yang meregangkan pada jam, isu-isu sensitiviti zakar boleh menambah tekanan ke atas rancangan-rancangan yang grand ini. Seorang lelaki dengan zakar terlalu sensitif untuk thrills juga disentuh sedikit, dan terlibat dalam seks dengan pasangan yang cenderung untuk berakhir dengan meminta Maaf, kerana lelaki itu mencapai klimaks yang jauh lebih awal daripada rakan kongsi.

Isu-isu sensitiviti boleh mengecewakan, tetapi Syukurlah, mereka boleh diselesaikan. Program latihan di rumah, termasuk penjagaan zakar yang betul, boleh membantu untuk mengurangkan jumlah overstimulation saraf yang menerima lelaki semasa seks, dan menggunakan teknik-teknik yang spesifik semasa persetubuhan dapat memberikan lelaki kawalan tambahan yang mereka perlukan untuk rakan-rakan mereka.

Meningkatkan pendedahan
Lelaki yang berukur menghabiskan sebahagian besar hari dengan hujung zakar yang dilindungi daripada mudah terkena jangkitan, scrapes dan sentuhan. Apabila kulup perlindungan ditarik kembali semasa seks, sensasi dari kepala zakar dilucutkan deria yang boleh menjadi hangat. Walaupun ia mungkin tidak munasabah untuk memastikan bahawa kulup ditarik sepanjang hari, lelaki boleh melatih minda mereka untuk mengendalikan maklumat deria yang mereka terima apabila kepala zakar yang terdedah. Merendahkan kulup itu perlahan-lahan dan menyentuh hujung zakar secara kerap boleh membantu orang-orang yang mempelajari bagaimana untuk menangani jenis sentuhan ini tanpa kehilangan kawalan.

Circumcised lelaki juga boleh mengalami hipersensitif, walaupun hujung zakar circumcised tidak dilindungi oleh kulup yang. Dalam kes ini, memakai pakaian kapas boleh membantu, geseran sederhana disebabkan oleh kain boleh “toughen up” kulit dan mengurangkan sensasi yang hangat.

Peningkatan prestasi
Meletakkan lateks penghalang antara kulit zakar sensitif dan kulit mengundang rakan kongsi juga boleh membantu untuk lelaki dengan isu-isu sensitiviti. Kondom yang membantu untuk mengurangkan sensasi geseran semasa meninggalkan rasa tekanan di tempat, dan ini mungkin membolehkan lelaki berasa seolah-olah mereka boleh bertahan lebih lama semasa persetubuhan.

Lelaki juga mungkin mendapat manfaat daripada menukar jawatan secara tetap. Melekat dengan menimbulkan satu dari awal hingga akhir membenarkan seorang lelaki untuk fokus pada tubuhnya dan dia mengalami sensasi. Mengubah kedudukan, atau bahkan perubahan aktiviti pasukan lelaki menumpukan perhatian pada perkara-perkara lain, sekurang-kurangnya seketika, dan percutian ini dalam perhatian boleh bermakna beberapa minit yang berharga akan ditambah kepada prestasi.

Senaman Kegel juga boleh memberikan lelaki yang lebih kawalan, seperti Kegels meningkatkan nada otot-otot yang terletak di bawah pundi kencing. Otot-otot tersebut mempunyai peranan untuk dimainkan semasa membuang air kecil, dan menghentikan sedang terlaksana aliran air kencing adalah cara terbaik untuk mengenal pasti otot-otot tersebut. Flexing dan kelonggaran otot-otot tersebut sepanjang hari boleh membuat mereka lebih kuat, memberikan manusia yang lebih banyak kawalan, dan mengetatkan mereka semasa seks mungkin Simpan dlm akan berlaku daripada mengambil tempat.

Mengambil penjagaan
Ejen kebas mungkin kelihatan seperti satu penyelesaian yang munasabah kepada masalah sensitiviti, dan lelaki mungkin akan terdorong untuk menceroboh dada perubatan yang mencari:
Gel kebas lisan •
• Cecair kumur
• Ubat gigi
• Pengeringan losyen

Malangnya, ubat-ubatan ini boleh merosakkan kulit dan menyebabkan kerengsaan keretakan, mengelupas dan zakar. Kebas ejen digunakan hak sebelum seks juga boleh kebas kulit pasangan seks, mewujudkan lebih banyak masalah.

Crème Kesihatan zakar yang (kebanyakan pakar mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) boleh membantu di sini. A crème seperti ini direka bentuk untuk membantu meningkatkan nada dan tekstur kulit zakar, yang membenarkan lelaki untuk membangunkan zakar yang lembut dan responsif. Lelaki yang memohon crème Kesihatan zakar yang belajar bagaimana untuk menyentuh bahagian sensitif badan mereka tanpa kehilangan kawalan, dan mereka sedang memperbaiki kesihatan mereka pada masa yang sama menyediakan mereka dengan alat latihan yang menyediakan manfaat kesihatan serta meningkatkan prestasi seks.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *