Latihan perniagaan FHTM dan Tips – FHTM kelayakan mata, potongan cukai dan sokongan

Latihan perniagaan FHTM dan Tips – FHTM kelayakan mata, potongan cukai dan sokongan

Adakah anda mempunyai kebimbangan tentang mencapai matlamat Fortune Baca Point anda? Tidak perlu bimbang, gaya hidup dan nasib perniagaan anda akan bertambah baik. Andaikan anda telah menyertai atau akan menimbangkan menyertai FHTM, cabaran pertama anda adalah untuk melayakkan diri anda dengan program mata pelanggan. Untuk layak mendapat pendapatan, anda mesti mencapai 3 mata dengan serta-merta tetapi kemudian sasaran anda akan meningkat kerana anda sampai ke tahap yang berbeza dalam FHTM iaitu Wilayah, Eksekutif dan negara. Matlamat ini adalah penting untuk memastikan anda mendapat semua bonus yang boleh didapati apabila anda mendaftar orang sebagai wakil Fortune.

Paul Orberson dan pasukannya direka perniagaan Fortune pemasaran Hi-Tech sekitar idea memperolehi pendapatan masa depan daripada membayar untuk perkhidmatan anda telah menggunakan atau yang mempunyai manfaat tambahan kepada anda. Ini adalah satu idea yang benar-benar baru. Ia hanya berkesan jika wakil Fortune memang menggunakan perkhidmatan dari rancangan. Satu daripada model kejayaan Fortune ditubuhkan sebagai titik Baca sekarang.

Jangan bimbang tentang mata. Wakil baru yang banyak terperangkap dalam ‘kos’ titik-titik ini. Ini adalah cara yang benar-benar salah berfikir untuk program ini. Apabila anda melihat produk dan perkhidmatan di dalam program ini, ia akan menjadi sangat tidak mungkin bahawa anda tidak sudah membeli banyak produk dan perkhidmatan ini. Dan terdapat banyak yang baru kepada anda tetapi mereka direka untuk menyokong perniagaan Fortune anda.

Ini adalah pendekatan yang banyak mencadangkan:
-Belajar semua ada tahu mengenai setiap produk atau perkhidmatan yang mendapatkan mata kelayakan.
-Mengenalpasti apa yang anda sedang menggunakan dan menggerakkan perniagaan anda kepada vendor ini.
-Mendaftar semua dalam perkhidmatan sokongan perniagaan Fortune telah direka untuk anda.
-Mengenalpasti semua perkhidmatan yang adalah cukai boleh ditolak perbelanjaan * untuk perniagaan Fortune anda dan menggunakannya
-Memastikan pendapatan yang mengalir, pergi dan ‘Show Rancangan’.

Ini adalah apa yang bekerja untuk saya:

Seperti yang saya mengkaji semua persembahan, saya mendapati bahawa saya sudah menggunakan vitamin, makanan tambahan dan produk-produk kesihatan dan Kecantikan, telah membeli Perkhidmatan TV dan menggunakan telefon bimbit. Saya merancang untuk menukar perkhidmatan telefon bimbit saya apabila kontrak yang datang. Kami memasang rangkaian Dish. Saya berbanding semua vitamin, Supplement, dan produk-produk kesihatan dan Kecantikan untuk apa yang saya sedang menggunakan dan beralih kepada produk keperluan sebenar dan Peter Lamas. Saya mendaftar untuk Perkhidmatan, Pejabat kembali, nasib nasib TV.info, GoSolo dan MyTelTag, yang akan membantu saya berjaya dalam perniagaan Fortune. Saya Penasihat cukai ditentukan yang dianggap cukai potongan * bagi saya. Lain-lain perkhidmatan yang tidak sedang menggunakan, Penasihat cukai saya menyatakan terdapat beberapa yang mungkin cukai boleh ditolak perbelanjaan * untuk perniagaan saya; homvantage, fonvantage, FHTM VISP, alat-alat EZ-Net, pendaratan digital dan VoiceConnect. Saya menilai keselamatan rumah, Kad Kesihatan, bantuan di tepi jalan, perlindungan untuk hidup, FABS Cyberfitness, TravelFHTM dan setiap perkhidmatan baru yang ditawarkan oleh Fortune kerana ia telah ditambah. Jika ia sesuai dengan gaya hidup dan bajet saya, maka saya telah membeli. Dan kemudian saya bertanya salah seorang ahli keluarga saya yang telah tidak akan nasib wakil untuk melakukan perkara yang sama. Ini memberikan saya mata di luar rumah saya sendiri.

Beberapa perkara yang lebih berharga daripada orang lain! Beberapa perkara yang boleh membantu anda dalam tiga cara.Mereka adalah persembahan titik pelanggan yang bukan sahaja membawa anda ke titik pelanggan keperluan yang diperlukan tetapi juga boleh ditolak cukai dan menyokong usaha perniagaan keseluruhan anda.

Banyak pelanggan disediakan adalah perkhidmatan yang direka oleh Fortune untuk menjalankan perniagaan anda. Bukan sahaja tidak sistem sokongan bekalan Fortune, latihan FHTM yang mereka berikan adalah cemerlang. Dan saya tidak perlu menyimpan dan menyampaikan produk, menjejaki jualan, membayar pekerja, bercakap dengan pembekal atau menyelesaikan masalah dengan perkhidmatan. Pastikan anda memahami bahawa anda tidak perlu menyimpan atau menghantar produk!

Kos perkhidmatan ini pales berbanding nilai yang anda dapat. Nilai yang tersirat yang lebih besar daripada satu boleh menjangka adalah bahawa semua ini membebaskan saya untuk ‘Tunjukkan Rancangan’ yang menjana pendapatan. Mesej itu adalah bahawa anda harus menilai mata pelanggan dari sudut pandangan manfaat maksimum kepada anda bukan sebagai kos tambahan.

Wakil FHTM boleh sampai ke pelanggan mereka titik keperluan mudah: mendapat perkhidmatan semasa anda daripada senarai titik pelanggan. Belajar dan menggunakan semua alat-alat yang diberikan kepada anda oleh Fortune, mendapatkan mata dan menggunakannya untuk perbelanjaan yang boleh ditolak * cukai yang sah, anda boleh membeli perkara-perkara yang baru untuk membuat hidup anda lebih baik jika ia sesuai dalam bajet anda dan jangan lupa untuk meminta keluarga anda untuk menyokong anda dan membeli dari anda.

Ia mungkin lebih mudah untuk mencapai titik pelanggan anda tahap keperluan? Kemudian anda boleh pergi keluar dan ‘Show Rancangan’ dan mengembangkan perniagaan anda. Paul Orberson dan kekayaannya telah mencipta gelombang dan anda perlu Menunggang gelombang ini kejayaan!

* Penasihat cukai anda sendiri perlu menentukan perbelanjaan yang akan potongan cukai untuk perniagaan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *