Latihan kehilangan berat badan yang cepat untuk mendapatkan anda akan

Latihan kehilangan berat badan yang cepat untuk mendapatkan anda akan

Mungkin anda mempunyai berat badan berlebihan, atau hanya ingin menurunkan sedikit nagging pound untuk dimuatkan ke dalam seluar jeans yang lama. Orang-orang yang anda Cari untuk latihan kehilangan cepat berat akan nasib: mengurangkan berat badan tidak rumit, tetapi sebaliknya perkara pembakaran kalori tambahan yang kita semua mengambil setiap hari. Lebih spesifik, ia adalah perlu untuk membakar kalori 3,500 untuk satu paun lemak layu. Seseorang yang normal dan sihat perlu sekurang-kurangnya 1,500 kalori setiap hari, untuk mengekalkan berat badan mereka semasa (nombor berbeza-beza bergantung kepada berat badan dan berapa banyak yang anda dapatkan dalam purata setiap hari).

Berlari, berjalan kaki dan Berbasikal adalah antara senaman kehilangan berat Tempahan cepat. Berlari dan berjalan kaki kedua-duanya rakaman maksimum 500 kalori sejam, dengan Berbasikal atau pegun Berbasikal pembakaran sedikit kurang pada kira-kira 450 kalori setiap jam. Orang-orang yang mempunyai lutut, belakang dan/atau apa-apa jenis sakit sendi mungkin mendapati berjalan atau Berbasikal alternatif yang lebih baik untuk menjalankan, kerana ia adalah satu bentuk agak berimpak tinggi bersenam.

Menaiki tangga atau menggunakan tangga-master adalah juga senaman kehilangan berat badan yang cepat yang juga membakar 500 kalori, atau lebih sejam. Kelemahan dengan tangga adalah bahawa anda sama ada telah mempunyai akses kepada stairways tidak digunakan (untuk Keselamatan), atau pergi ke gim/memiliki tangga-master untuk melakukannya secara kerap. Tangga-master adalah lebih mudah pada badan anda jika anda inginkan latihan kehilangan berat badan yang berimpak rendah, cepat.

Akhir sekali, jika anda perlukan sedikit motivasi luaran untuk rutin kehilangan berat badan anda; Sertai satu kelas aerobik. Senamrobik boleh dilakukan sama ada yang berimpak tinggi, atau cara berimpak rendah dan kebanyakan pengajar mempunyai banyak pengetahuan Kesihatan, kecergasan dan pemakanan yang boleh membantu dalam mencapai matlamat anda. Kehilangan berat badan yang selamat adalah bagi kebanyakan orang, kira-kira 2-4 pound secara purata setiap minggu, jadi jangan letakkan terlalu banyak tekanan pada diri sendiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *