Latihan kecergasan dan Kesihatan adalah sangat Popular

Latihan kecergasan dan Kesihatan adalah sangat Popular

Kesihatan dan kecergasan latihan pesat

Cara termudah untuk memanjangkan jangka hayat anda 30% adalah dengan mewujudkan dan mengekalkan, kesihatan harian dan program latihan kecergasan. Program ini perlu merangkumi kedua-dua pemakanan dan senaman matlamat anda.

Cara yang baik untuk memulakan adalah mengambil lihat yang baik keras pada diri sendiri di cermin dengan pakaian tidak. Perkara yang rumit di sini adalah bahawa anda boleh menjadi pada berat badan normal yang baik, tetapi kandungan lemak badan anda boleh menjadi sangat tinggi, sekali gus meletakkan anda dalam risiko tinggi untuk serangan jantung. Peluang lain adalah bahawa jika anda adalah berlebihan berat badan anda mungkin berisiko untuk Diabetes jenis II.

Diet

Sebab baby Boomer mempunyai kadar yang besar untuk penyakit jantung dan kencing manis mereka mengambil purata enam ratus tin pop dan satu ratus lima puluh paun gula setiap tahun. Berfikir tentang hal itu, ini berfungsi untuk menjadi purata lima puluh-lima sudu teh gula, setiap orang, setiap tahun. Bukan sahaja anda mempunyai risiko di atas, tetapi semua gula ini telah menjadikan saraf dan sedikit jumpy setiap hari.

Perkara pertama yang anda perlu lakukan adalah berhenti minum soda pop, dan berhenti menambah gula ke pagi teh atau kopi. Minum tiga cawan kopi panas atau teh pada waktu pagi adalah disarankan, untuk membantu anda bangun tetapi juga untuk memastikan sistem penghadaman anda tetap.

Anda juga mesti menghapuskan semua makanan ringan dari diet latihan kecergasan, dan kesihatan anda kerana ia mengandungi tahap bahan tambahan dan bahan kimia yang berbahaya. Hanya makanan semula jadi, orang-orang yang tidak telah kimia mendengarnya, harus muncul pada diet anda. Coklat gelap juga telah terbukti bermanfaat untuk diet.

Akhirnya, pelan latihan kecergasan dan kesihatan anda harus merangkumi minum lapan botol air tulen sepanjang setiap hari. Jangan minum air paip atau air dari air komuniti minum pancut sekali lagi, kerana kedua-dua sumber mengandungi paras kuman, memimpin, arsenik dan lain-lain racun.

Bersenam setiap hari sebagai sebahagian daripada latihan kecergasan dan kesihatan anda

Setiap hari anda perlu mendapatkan beberapa jenis senaman aerobik yang menaikkan kadar jantung anda dan membuat anda berpeluh selama sekurang-kurangnya tiga puluh minit. Ini akan membolehkan anda saluran darah untuk dibersihkan serta toksin dikeluarkan dari badan anda walaupun anda berpeluh.

Setiap hari anda perlu lakukan beberapa jenis latihan berat sebagai sebahagian daripada regimen latihan kecergasan dan kesihatan anda. Ini boleh dibuat sama ada dalam bentuk beberat percuma atau berat Mesin. Ini bukan sahaja akan membuat anda tulang yang kuat, tetapi akan memberikan anda keyakinan baru dalam diri anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *