Latihan Inspektor Kesihatan membuka pintu peluang-peluang pekerjaan

Latihan Inspektor Kesihatan membuka pintu peluang-peluang pekerjaan

Telah anda telah mempertimbangkan kerjaya dalam industri pemeriksaan kesihatan? Terdapat begitu banyak pilihan kerja yang berbeza dalam bidang ini, termasuk pakar kesihatan dan Keselamatan, seorang pakar kesihatan alam sekitar dan begitu banyak lagi. Gaji permulaan cabang kerja yang dekat atau sedikit lebih $40,000, bergantung kepada lokasi dan jenis pekerjaan yang sebenar. Mungkin perkara yang terbaik tentang bekerja dalam bidang ini adalah jaminan pekerjaan. Kerja biasanya melibatkan memastikan pelbagai organisasi secara normal dengan pematuhan peraturan tempatan, Negeri, atau Persekutuan peringkat, jadi selagi terdapat peraturan-peraturan, tiada keperluan untuk pemeriksa. Sebelum anda boleh memulakan kerjaya dalam bidang ini, walaupun, anda akan perlu untuk meneruskan latihan Inspektor Kesihatan. Berikut adalah apa yang anda perlu tahu:

Pendidikan
Tidak semua pekerjaan dalam bidang yang memerlukan Ijazah khusus dalam kebersihan, kesihatan fizik atau bidang yang berkaitan seperti kimia, Kejuruteraan, dan seterusnya forth. Sesetengah majikan pasti akan memerlukan darjah seperti ini, tetapi jika anda akan mengimbas peluang-peluang pekerjaan dalam talian dan mencari keperluan bagi sesetengah pekerjaan, tidak terkejut jika anda tidak mempunyai Ijazah dalam bidang hak. Terdapat banyak peluang pekerjaan yang akan menerima Inspektor Kesihatan latihan dan persijilan dalam bidang sebagai ganti Ijazah penuh.

Pensijilan
Sama ada anda mempunyai Ijazah dalam bidang yang berkaitan atau tidak, banyak peluang pekerjaan akan mahu anda mengambil Inspektor Kesihatan khusus latihan dan mempunyai Sijil di tangan. Banyak Sijil ini boleh diperolehi dengan mengambil kursus-kursus dalam talian dari pelbagai institusi dan organisasi, dan carian Internet cepat boleh menghasilkan beberapa pilihan padang besar. Di antara topik-topik yang diliputi dalam kursus-kursus tersebut termasuk pengurusan bahan berbahaya, risiko komunikasi, dan banyak lagi. Perlu diingat bahawa walaupun ia tidak perlu disahkan di kawasan, kebanyakan syarikat lihat menggalakkan calon-calon yang mempunyai Sijil penuh di kawasan ini. Persijilan industri ini yang biasanya diperolehi melalui Lembaga kebersihan di Amerika Syarikat, yang Lembaga disahkan Keselamatan profesional dan Lembaga Amerika Kesihatan fizik.

Interning
Ia akan membantu anda untuk mendapatkan pekerjaan dalam industri ini jika anda mempunyai beberapa latar belakang terlebih dahulu atau pengalaman bekerja dalam bidang tersebut. Banyak syarikat-syarikat dan organisasi yang lebih suka untuk mengupah calon-calon yang mempunyai interned sambil berusaha untuk mencapai pensijilan mereka (atau mereka Ijazah Sarjana Muda,) Jika anda mengambil laluan ini. Ini boleh membantu untuk mendapatkan kaki anda di pintu pada sebuah syarikat tertentu semasa anda mendapat Inspektor Kesihatan anda dengan latihan, atau anda boleh menggunakan pengalaman tersebut untuk membantu anda mendapatkan pekerjaan di syarikat lain.

Sebaik sahaja anda mempunyai Inspektor Kesihatan anda latihan lengkap, anda sudah bersedia untuk mula mencari pekerjaan dalam talian anda baru kerja. Latihan ini boleh membantu anda untuk mencari pekerjaan di agensi-agensi kerajaan di setiap peringkat serta dalam sektor swasta. Jika anda mempunyai telah mempertimbangkan mengejar pekerjaan dalam bidang ini, mengambil masa semalam untuk memulakan latihan yang diperlukan untuk mendapatkan sijil anda. Ini adalah langkah pertama ke arah kerjaya yang berjaya dalam industri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *