Latihan dalam talian pilihan untuk kerjaya Kesihatan

Latihan dalam talian pilihan untuk kerjaya Kesihatan

Jumlah perkhidmatan perubatan yang diperlukan di Amerika Syarikat membuka banyak pilihan kerjaya yang boleh didapati bagi pelajar-pelajar. Bidang penjagaan kesihatan memerlukan pelbagai profesional untuk menjalankan tugas-tugas tertentu dalam komuniti atau di hospital. Pelajar akan mampu memasuki kerjaya dalam penjagaan kesihatan dengan memilih untuk melengkapkan pendidikan menerusi sebuah sekolah dalam talian.

Terdapat banyak cara yang boleh diambil apabila pelajar membuat keputusan untuk memasuki sekolah bagi profesion penjagaan kesihatan pengajian jarak jauh. Latihan kerjaya boleh diusahakan di kawasan-kawasan seperti Pendidikan Kesihatan, teknologi maklumat kesihatan, kesihatan awam, dan banyak lagi. Pelajar perlu menyelidik bidang penjagaan kesihatan untuk menentukan program yang betul-betul pendidikan yang akan memudahkan lagi pembelajaran matlamat kerjaya mereka yang terbaik. Pilihan beberapa ijazah dan kerjaya yang disediakan melalui kajian dalam talian mungkin termasuk:

* Kesihatan Pendidikan

Bekerja untuk memberitahu orang lain bagaimana untuk mendapatkan cara hidup yang sihat boleh diteruskan dari syarikat bersekutu untuk peringkat doktor falsafah pendidikan. Latihan menyediakan pelajar untuk memahami isu-isu kesihatan, penyakit dan Kesihatan amalan dengan teliti supaya mereka boleh membantu orang lain mencapai kesihatan yang baik. Penggunaan tembakau, kehamilan remaja, pemakanan, kecergasan fizikal dan kesihatan masyarakat akan subjek yang diterokai dalam atur cara dalam talian. Menjadi seorang pendidik Kesihatan isu-isu ini dan banyak lagi adalah mungkin selepas tamat pengajian program pekat.

* Teknologi maklumat kesihatan

Sejarah perubatan pesakit adalah sangat penting. Apabila pelajar-pelajar pendidikan completing belajar bagaimana untuk memastikan semua maklumat adalah tepat dengan memahami bidang dan teknologi. Sekolah-sekolah dalam talian menyediakan peluang Ijazah di syarikat bersekutu ini, Sarjana Muda dan peringkat Sarjana. Pelajar boleh mengharapkan untuk belajar secara online di bil dan pengekodan, istilah perubatan, analisis data, Anatomi, pengurusan maklumat dan maklumat insurans kesihatan. Peperiksaan daripada topik-topik yang berbeza ini menyediakan pelajar untuk melangkah ke tempat kerja sebagai juruteknik maklumat kesihatan.

* Doktor Penolong

Profesional bekerja menjalankan pelbagai tugas daripada merekodkan sejarah pesakit pemilihan tulang yang patah. Keperluan standard pendidikan yang mempunyai Ijazah Sarjana Muda sebelum memasuki program latihan. Tempahan online Kolej menyediakan latihan Siswazah di peringkat Sarjana. Pelajar perlu dijangka menyertai kelas-kelas dalam talian dalam farmakologi, biokimia, patologi dan Perubatan Dalaman. Program ini memerlukan pengalaman “hands-on” kursus di mana pelajar-pelajar melawat sebuah hospital yang terletak di kampung halamannya dan kerja-kerja mereka dengan pakar-pakar perubatan dan pesakit-pesakit mereka. Beberapa kolej menawarkan syarikat-syarikat bersekutu dan Sarjana Muda program ijazah.

* Kesihatan awam

Banyak pilihan kerjaya yang disediakan kepada pelajar-pelajar yang mendapatkan pendidikan di kesihatan awam. Tugas-tugas pentadbiran dan prosedur untuk kesihatan berkaitan amalan belajar dalam program ijazah. Ini boleh termasuk bekerja dengan kanak-kanak tiada tempat tinggal dan angkat. Pelajar-pelajar yang belajar tentang kesihatan komuniti, kesihatan persekitaran, menggalakkan kesihatan, dan banyak lagi. Kolej-kolej dalam talian menyediakan latihan melalui pengajian prasiswazah dan Siswazah peringkat ijazah.

Penjagaan kesihatan adalah satu bidang yang luas yang membolehkan pelajar-pelajar mengikut minat mereka ke dalam satu kerjaya yang memuaskan. Kolej-kolej dalam talian yang bertauliah menyediakan beberapa pilihan pendidikan untuk melatih pelajar untuk menjadi pendidik kesihatan dan penjagaan kesihatan pekerja. Akreditasi penuh diberikan kepada program-program pendidikan berkualiti oleh agensi-agensi seperti pendidikan jarak jauh dan latihan Majlis (DETC). Pelajar boleh memulakan pendidikan penjagaan kesihatan dalam talian apabila mereka sudah bersedia dengan meneroka pilihan tersedia berbeza.

Penafian: Di atas adalah garis besar generik dan mungkin boleh menggambarkan kaedah-kaedah yang tepat, kursus atau menumpukan berkaitan dilakukan mana-mana satu khusus yang mungkin atau mungkin tidak boleh diiklankan di laman web kami.

Notis kepada penerbit: anda boleh menggunakan artikel ini Ezine atau laman web anda; Walau bagaimanapun, Semua link harus tetap utuh dan aktif. Kegagalan untuk mengekalkan pautan itu secara tegas dilarang dan mencabuli akan didakwa secara meluas oleh undang-undang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *