Latihan Ab paling berkesan dengan meningkatkan lutut menegak atau tali Ab

Latihan Ab paling berkesan dengan meningkatkan lutut menegak atau tali Ab

Senaman perut yang dilakukan dalam keadaan gantung adalah latihan ab paling berkesan. Mereka tidak dibenarkan tanpa peralatan, sebagai contoh, sebuah bar pull-up. Masalahnya ialah, tidak semua orang boleh membawa berat badan dengan tangan semasa melakukan senaman ini. Sepasang tergantung ab tali boleh menyelesaikan masalah itu. Disokong oleh sebuah stesen meningkatkan lutut menegak, kita boleh melakukan senaman ab yang terbaik.

Crunches atau senaman perut lain hanya boleh dilakukan atas lantai, tetapi terdapat risiko tinggi untuk mencederakan bahagian belakang dan leher. Melakukan senaman perut dalam keadaan menegak adalah selamat untuk bahagian belakang dan leher. Untuk membolehkan badan hang, disokong oleh peralatan senaman, adalah melegakan bagi tulang belakang. Untuk latihan, kita tegang bahagian atas badan dan lakukan crunches, menimbulkan kaki, dan kaki twists. Senaman tersebut terhadap berat badan dan graviti yang memberikan lebih banyak rintangan dan menyebabkan hasil yang terbaik. Terutama yang sukar untuk melatih abs lebih rendah mendapat bekerja amat baik.

Menggantung tali ab kepingan kecil peralatan diperbuat daripada nilon omboh tugas berat. Mereka kebanyakannya juga akan empuk untuk keselesaan tangan. Ab tali memerlukan peranti yang digantung, sebagai contoh, chin-up bar. Terdapat Gabung (chin-up bar termasuk tali ab). Dengan tangan di dalam kain, badan Hang disokong, dan kita boleh menumpukan perhatian kepada latihan. Kita perlu tegang otot-otot utama semasa latihan bagi mengelakkan badan perubahan. Ia mungkin sukar untuk pemula, tetapi ia adalah mudah untuk belajar.

Stesen meningkatkan besar lutut menegak adalah peralatan yang terbaik untuk senaman perut yang berkesan. Ia juga dipanggil kerusi Kapten. Rak, berlengan yang selesa bersandar dan berehat belakang, kelihatan seperti kerusi tinggi tanpa kerusi. Untuk senaman, pengguna tekan butang kembali terhadap seluruh belakang, meletakkan tangan bersandar lengan dan genggaman mengendalikan ini. Badan lebih rendah dan kaki hang, tidak boleh swing, dan bersedia untuk senaman ab yang terbaik.

Gimnasium yang baik mempunyai satu lutut menegak yang meningkatkan Stesen antara peralatan mereka. Orang-orang yang mahu mempunyai salah satu di rumah harus berfikir berkenaan meningkatkan lutut menegak dengan chin-up bar dan Bar berenang. Bar tambahan tersebut tidak memerlukan ruang yang lebih banyak, tetapi mereka mempertingkatkan pelbagai latihan amat. Broad dan pull-ups mengukuhkan lats, belakang, bahu dan biceps. Harga rendah bekerja di dada dan aktiviti.

Crunches yang dilakukan dalam keadaan gantung latihan ab paling berkesan untuk keras untuk melatih abs lebih rendah, tetapi mereka juga bermanfaat untuk di atas abdominals dan obliques. Bagi latihan itu, kita perlu hang pada beberapa peralatan. Hanya sebuah bar mungkin tidak cukup, kerana ia adalah sukar untuk menahan berat badan dengan tangan sambil bersenam. Alat senaman perut yang terbaik untuk tujuan ini adalah lutut menegak meningkatkan Stesen, tetapi ia juga yang terbesar. Tali gantung ab adalah kecil dan murah, tetapi mereka juga sangat menyokong cebisan peralatan untuk melakukan senaman perut yang berkesan dalam kedudukan tergantung.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *