Laser Lipo Afrika Selatan

Laser Lipo Afrika Selatan

Bagi semua individu-individu yang telah berhempas Pulas untuk menurunkan berat badan, di sini adalah sistem laser lipo.

Yang hairan penawar untuk semua orang-orang yang berjuang untuk kehilangan orang-orang pound tambahan.

Dan ia semua boleh dilakukan tanpa sebarang pembedahan, memotong atau berdiet. Hanya berbaring di atas katil dan mendapatkan laser yang digunakan pada badan anda.

Tiada tanggungan perubatan untuk membayar. Tiada bil untuk pembedahan, penginapan hospital atau doktor perubatan. Anda tidak perlu pakar-pakar perubatan yang mahal untuk mengendalikan laser lipo. Ia boleh dilakukan oleh orang yang berkelayakan. Jadi, mengapa meletakkan dalam kesakitan selama beberapa minggu selepas pembedahan lipo, dengan laser lipo Tiada Tiada ketidakselesaan, penurunan berat badan hanya selesa.

Teknologi Laser Lipo-invasif bekerja dengan satu pengalir laser sejuk yang dipatenkan. Pada mulanya direka untuk mempercepatkan pemulihan fizikal, doktor perubatan mendapati bahawa teknologi laser sejuk menginap juga liquefy sel-sel lemak tanpa rasa sakit. Berbeza dengan Liposuction, Laser Lipo tidak membuang sel lemak, ia Parit itu. Lemak boleh disalirkan oleh sistem limfa individu yang sihat yang mengurangkan oleh beberapa inci setiap beberapa hari. Laser Lipo berfungsi dengan tumpuan laser yang menembusi sel-sel lemak dan set off membran sel untuk berehat dan melepaskan dari sel-sel lemak. Ianya selamat, tidak menyakitkan dan benar-benar tidak invasif.

Laser Lipo rawatan akhirnya dengan membubarkan lemak, lemak cair adalah kemudian berlari keluar melalui sistem saliran limfa. Keberkesanan saliran lemak semasa dan selepas rawatan adalah bergantung kepada betul fungsi sistem limfa, yang bertanggungjawab untuk menyingkirkan bahan buangan dari badan.

Anda boleh mengambil aktiviti biasa terus selepas Laser Lipo adalah benar-benar tidak invasif dengan down-masa yang singkat. Selepas rawatan disarankan bahawa anda melakukan beberapa jenis senaman kardio untuk menggerakkan perkara-perkara bersama-sama. iaitu: menggunakan melompat atas trampolin mini, Mesin getaran seluruh badan, treadmill, Stairmaster atau berjalan pantas.

Pelanggan lelaki dan perempuan telah mendapati bahawa orang-orang yang sukar untuk mengurangkan masalah tempat, seperti mengendalikan cinta, barang-barang dan bulge perut boleh dirawat agak ketara dalam beberapa rawatan.

Lapex 2000 BCS adalah kelas 2, 3B bahaya Mesin laser merah yang sejuk. Mesin jenis ini telah digunakan untuk lebih satu dekad oleh fisioterapi sukan kecederaan dan membantu badan untuk pulih dengan sendirinya. Jadi teknologi diuji dan selamat dengan tiada kesan sampingan yang negatif.

Lapex 2000 BCS diwujudkan khusus untuk memecahkan sel-sel lemak yang tidak diingini dan tidak dikelaskan sebagai sebuah mesin perubatan oleh kerajaan, kerana menjadi laser, Walau bagaimanapun, ia mesti digunakan di premis penjagaan kesihatan-bertauliah.

BCS 2000 Lapex (LaserLipo) adalah 100% bebas-invasif, berasaskan laser, tempat pengurangan lemak dan badan selepas-pirau sistem. Menawarkan kelonggaran urutan 40 min. dengan manfaat daripada kerugian inci!

Laser Lipo kekal alternatif pembedahan lipo yang lebih berpatutan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *