Laser Hair Removal selain Hirsutism wanita

Laser Hair Removal selain Hirsutism wanita

Rawatan laser boleh menjadi satu penyelesaian rawatan produktif bagi wanita yang mengalami hirsutism. Gadis hirsutism menjejaskan mengenai 5 tambahan 10% daripada semua wanita. Minit peratusan kadar adalah lebih tinggi bagi kanak-kanak perempuan dengan masalah polycystic ovari, Selain itu dikenali sebagai OS komputer. Wanita mengenai akar Asia atau Afrika walaupun terjejas lebih tidak kerap daripada orang-orang yang berkaitan dengan keturunan Eropah. Keadaan ini boleh menyebabkan psikologi menderita untuk banyak wanita melampau.

Gadis hirsutism sering kali digambarkan sebagai pertumbuhan rambut yang lebih tinggi dan tidak normal. Yang akan datang pertumbuhan bahagian-bahagian badan di mana biasanya terdapat sedikit, apabila mana-mana, pertumbuhan rambut biasa. Rambut sebenar biasanya tumbuh dalam lingkungan lelaki dewasa, satu, seks, corak perkembangan rambut. Sebagai contoh, seorang wanita bersama-sama dengan hirsutism mungkin matang yang muka janggut, misai, dada, atau bahkan kembali tresses. Ramai wanita mempunyai bidang ini tetapi ia biasanya lembut dalam pewarna, denda tambahan kepada hampir ghaib. Di dalam keadaan perempuan dengan hirsutism, rambut di kepala adalah berat, kursus dan mungkin berwarna.

Sebelum mencari teknik penyingkiran rambut laser untuk hirsutism, ia adalah penting untuk melawat doktor penjagaan primer anda 1. Punca keadaan tersebut perlu dibina, kerana ia boleh menjadi reaksi terhadap masalah remeh yang berbeza, atau penjagaan kesihatan, mengandungi untuk dijaga dari segi perubatan. Pertumbuhan rambut badan bergantung kepada genetik, hormon manusia dan cara hidup. Selalunya, namun tidak selalu, hirsutism pasti disebabkan oleh tahap hormon kitaran androgenic yang sebenar yang kini menjadi sangat tinggi.

Pertumbuhan rambut yang ketara boleh dilihat mengenai chin, bibir kedua, atau mungkin sideburn keluasan perempuan dengan hirsutism yang sederhana. Di samping itu dapat berkembang kira-kira perut lebih rendah dan sekitar puting tegak dan akan sama dengan warna kerana rambut yang tumbuh dalam kulit kepala wanita. Bagi wanita yang mengalami kes-kes yang lebih kompleks yang melibatkan hirsutism, pertumbuhan rambut yang berlebihan juga akan di atas perut, sternum, otot bahu dan tulang belakang. Dalam banyak keadaan, hirsutism akan mula dengan usia akil baligh.

Jumlah rambut kerinting pada badan seorang wanita adalah berbeza dari seorang ke seorang. Betul-betul apa mungkin kelihatan biasa untuk satu orang mungkin kelihatan melampau yang lain. Satu contoh adalah, seorang wanita oleh Sweden dengan rambut yang lembut dan kulit mungkin melihat orang berambut gelap baru dari Croatia sebagai mewujudkan banyak kunci.

Laser hair removal benar-benar adalah satu cara selamat dan berkesan bagi wanita yang mempunyai hirsutism untuk membersihkan diri yang berkaitan dengan berlebihan rambut yang tidak diingini. Berkaitan dengan bulu yang ia adalah satu teknik banyak yang lebih baik daripada hair removal seterusnya waxing atau waxing kulit. 1 rawatan biasa adalah semua yang diperlukan mengenai bulu pembasmian dan ia adalah lebih kurang sakit, bersama-sama dengan banyak keputusan lagi berkekalan. Walau bagaimanapun, lebih banyak lagi rawatan mungkin diperlukan untuk penghapusan berlebihan kunci yang tidak diingini di seluruh tubuh manusia.

Dalam dunia hari ini, melihat keseluruhannya adalah sangat penting untuk orang-orang yang banyak dan cara mereka berhubung dengan setiap tambahan. Ia boleh menjadi agak tertekan dengan memalukan bagi seorang wanita yang mempunyai jumlah yang terlalu banyak kunci yang berkembang di mana oleh ia harus tidak matang. Laser hair removal merupakan biasanya pilihan yang selamat untuk strategi-strategi lain laser hair removal satu pilihan terapi yang berjaya untuk gadis-gadis yang mengalami hirsutism.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *