Laras Dumbbells – senaman mudah anda boleh memohon hampir di mana-mana

Laras Dumbbells – senaman mudah anda boleh memohon hampir di mana-mana

Dumbbells boleh menjadi hanya yang terbaik peralatan gimnasium rumah, lain perbelanjaan sebenar boleh menjadi begitu mudah untuk digunakan tetapi boleh digunakan sebagai pelbagai kumpulan otot. Sebaik sahaja anda memiliki sepasang dumbbells anda boleh sebenarnya bersenam utama tanpa memerlukan apa-apa kelengkapan (kecuali bangku senaman fizikal yang mungkin).Untuk kehebatan mereka dari anda yang anda hanya memiliki manboobs jika anda ingin bersenam di rumah. Jika anda mempunyai keahlian gimnasium boleh berbaloi mendapatkan pelbagai dumbbells untuk semua hari apabila bekerja sebenarnya banyak kesulitan atau kesusahan anda akan masih mendapat senaman yang hebat bersama-sama dengan dumbbells anda!

Sebab nombor satu: cekap membantu anda menjimatkan ruang.Anda tinggal di sebuah unit kondominium? Berfikir untuk menyewa bilik? Atau anda tidak benar-benar tidak mencukupi ruang di rumah untuk mempunyai rak untuk seluruh set hex lampu suluh pepejal mana-mana lengkap? Jika yang demikian, sepasang dumbbells laras mungkin pilihan yang baik untuk keperluan anda. Berat boleh laras, termasuk 50lb Cap klasik Barbell laras set, boleh Gantikan sebanyak beberapa pasangan dumbbells tetap. Anda tidak perlu satu rak heksagon pepejal berat jika anda sendiri orang-orang yang boleh laras. Sebagai alternatif untuk memaparkan mereka dalam rak besar yang boleh mengambil ruang, Semua anda perlu lakukan adalah mencegah dumbbells laras di dalam katil anda atau di bawah meja.

Sesetengah syarikat mengenakan bayaran secara berasingan dengan penghantaran dan pengendalian. Tetapi secara umumnya, industri dalam talian adalah sangat gembira tentang kesihatan anda perhiasan yang disediakan untuk mereka.Dumbbells laras Powerblock boleh Gantikan rak dumbbells tetap anda lengkap. Walaupun mereka mungkin mahal pada asalnya, akhirnya, belajar kursus simpanan yang lebih tinggi. Lb 50 yang klasik dumbbells laras adalah bersamaan dengan sembilan dumbbells berbeza. Pelarasan tambahan berat badan bermula pada 10 kg dengan menggunakan ketiga-tiga bahagian 5 paun. Sama seperti anda merasakan lebih kuat, anda akan dapat menyesuaikan anda berat badan yang tidak diingini untuk disesuaikan dengan tahap kekuatan anda. Kerana mereka juga berkod warna, anda boleh benar-benar mengenali berat yang terletak di TV anda.

Kecekapan yang bijak, mereka boleh menjadi setanding plus ada sedikit dissimilarity yang diambil dari salah satu berat ke satu sama lain. Mereka tidak flimsy dan jadi bertujuan untuk lepas. Memang kasar untuk jarak satu rak berat sekitar. Rendah bilangan dengan jenis laras tambahan mereka hadir dengan melampau dalam beberapa latihan ke tempat kerja anda setiap otot dalam sistem anda, namun anda tidak perlu mengambil keseluruhan bilik untuk Simpan. Dan, ia lebih senyap. Tiada clattering plat. Sistem boleh laras dumbbell 55 paun adalah pilihan kegemaran.

Penyambut menimbulkan – mereka adalah satu latihan yang amat berkesan untuk menguatkan lengan anda. Memberi tumpuan kepada senjata anda sekecil sampingan anda dan juga kaki anda bahu selain semasa memegang pemberat di setiap tangan panjang. Berselang-seli antara lengan, meningkatkan dumbbells atas hadapan manusia berhenti las vegas KEBANKRAPAN peguam tangan sepenuhnya akan diberikan dan selari ke bawah. Dengan gerakan yang perlahan dan terkawal kembali bahagian oh no-kedudukan permulaan. Salah satu boleh pasaran untuk otot-otot yang berbeza dalam setiap cabang dengan cara menukar bagaimana anda akan membangunkan dumbbells ini dengan anda. Sawit keluar akan bekerja anda biceps, semasa memegang orang-orang yang anda sawit di akan consentrate pada forearms anda

2. Berat badan tambahan platesThe berat PowerBlock setiap dikawal oleh Kumpulan plat berat badan 5 paun, melekat antara satu sama lain secara berpasangan. Plat berat tambahan adalah serupa dengan plat yang anda akan lihat pada mesin berat yang boleh dilaras di kelab kesihatan. Masing-masing varietas plat berat badan menambah sepuluh paun ke arah teras lima paun. Tambah satu set, plus anda punya dumbbells 15 paun. Menambah dua, dan anda akan mempunyai dua puluh lima paun dumbbells, sehingga pound sebanyak 85. Bayangkan anda mengharapkan 50 paun? Kita akan mendapati bahawa. Nanti dulu ketat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *