Laporan dari Joe Barry panik: Melakukannya dalam realiti kerja?

Laporan dari Joe Barry panik: Melakukannya dalam realiti kerja?

Menjadi lebih untuk kebanyakan hidupnya Joe Barry pergi melalui kesedihan itu, kemurungan dan kecelaruan panik umum yang ramai di antara kita telah melalui serta menggunakan perubatan tradisional untuk merawat beliau buruk keadaan. Joe Barry juga memutuskan untuk memilih kaedah yang kurang tradisional untuk menyembuhkan beliau serangan panik seperti teknik-teknik meditasi dan berehat dan bukannya memberi tumpuan 100% rawatan perubatan yang standard untuk kebimbangan. Walau bagaimanapun, beliau kemudian menyedari bahawa kaedah rawatan tradisional yang dia lakukan adalah hanya cara untuk mengawal gangguan, dan tidak benar-benar untuk menyembuhkan sepenuhnya. Ini kemudian semangat Joe untuk mencari penyelesaian kekal untuk serangan panik, tekanan, kebimbangan dan keresahan yang akan memberi manfaat kepada berjuta-juta penghidap kebimbangan seluruh dunia.
Joe Barry ditemuduga dan bekerja dengan beratus-ratus doktor, ahli terapi, di P.H.D dan psikologi apabila membangunkan beliau perletakan pendekatan baru untuk merawat dan mengubati panik dan kebimbangan serangan. Fokus utama beliau adalah menggunakan revolusi kognitif tingkah laku teknik dibangunkan oleh dirinya yang bekerja dalam cara yang sangat kuat tetapi lembut untuk merawat punca panik dan takut pada orang.
Joe Barry kebimbangan dan panik protokol rawatan tidak bergantung kepada penggunaan ubat-ubatan farmaseutikal dan ubat-ubatan doktor bergantung pada hari ini untuk menghapuskan serangan panik untuk selama-lamanya. Dia terkenal satu lebih teknik, dan yang membantu untuk Rekondisi dan melatih semula anda pemancar saraf di dalam otak anda supaya anda boleh menghapuskan jenis ini mental udara sepanjang hidup anda. Joe Barry juga membincangkan Nya lain revolusi idea, salah satu yang dipanggil teritlak kecelaruan keresahan di mana dia bercakap tentang sifat sebenar gangguan kebimbangan.
Siapakah Joe Barry dan mengapa ia penting?
Trinity College Dr. Joe Barry adalah Ketua Jabatan penjagaan primer serta seorang Profesor klinikal perubatan kesihatan awam. Dia telah diterima ke dalam Jabatan sebagai pensyarah kanan pada tahun 1997. Joe selesai Ijazah dalam perubatan dari Cork Kolej Universiti pada tahun 1979. Beliau telah tamat Nya program-program latihan dan Perakuan di England dan pendidikan kesihatan awam di Ireland. Di atas penamat MSC beliau di London School of kebersihan dan perubatan tropika, Dr. Joe Barry juga Siap MD beliau di Trinity College tidak lama kemudian.
Joe pertama dipilih sebagai AIDS dan dadah Penyelaras kemudian Lembaga Kesihatan Timur dan juga telah asyik sejak dalam menangani kesan-kesan yang tidak diingini yang berkaitan dengan ubat-ubatan yang dilarang dan minum. Jawatan sekarang dibahagikan di kalangan eksekutif perkhidmatan kesihatan serta Trinity College. Dia yang sebenarnya juga benar sekarang mendedikasikan kebolehan penyelidikan beliau dalam Direktorat kesihatan penduduk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *