Langkau pembesaran payudara: kecurangan semulajadi adalah lebih menarik

Langkau pembesaran payudara: kecurangan semulajadi adalah lebih menarik

Menjalani pembedahan pembesaran payudara adalah menyakitkan dan mahal dan tidak perlu. Dalam iklan diri anda kepada lelaki, buah dada yang besar boleh mendapatkan perhatian, tetapi merangkul “jualan” bergantung pada membuat tawaran yang menarik. Payudara tidak tawaran. Tawaran menarik adalah anda.

Apa yang akan anda cuba untuk mencapai? Jika anda memerlukan buah dada yang besar sebab profesional–jika anda seorang pelakon sebagai contoh–maka anda sudah tahu jika anda memerlukan buah dada yang besar. Jika anda berada dalam sukan, anda sudah tahu anda perlu payudara yang kecil. Dalam kes tidak akan anda boleh membaca artikel ini. Ia adalah berkemungkinan anda akan menimbangkan pembesaran payudara menjadi lebih menarik untuk lelaki.

Adakah lelaki suka buah dada yang besar? Banyak yang hebat seolah-olah, tetapi ia adalah satu perkara yang budaya dan individu, dan ramai lelaki tidak peduli banyak salah satu cara atau yang lain.

Lelaki Amerika Utara hanya boleh seperti payudara kerana kami menyimpan mereka dilindungi. Dalam masyarakat di mana penyusuan adalah perkara biasa, payudara tidak dianggap erotik. Selain itu, tidak ada tempoh agak di mana kecil adalah pilihan, contohnya semasa era flapper tahun 1920-an. Selalu ada risiko yang fesyen itu mungkin datang kembali selepas anda telah mempunyai pembedahan.

Buah dada yang besar adalah dalam pada masa ini. Jika anda memahami Kenapa lelaki akan fixate pada mereka, anda berada dalam kedudukan yang lebih baik untuk merancang jawapan anda kepada keadaan.

Seksualiti lelaki boleh dinyatakan sebagai, “suka madu anda. Apa-apa peribadi.” Ia adalah satu simbolisme. Lelaki akan tertarik kepada apa yang melambangkan wanita kepada mereka. Komponen besar seksualiti lelaki adalah visual, maka kanak-kanak lelaki imprint mengenai beberapa ciri-ciri wanita apabila mereka memasuki akil baligh. Mereka mempunyai banyak galakan untuk imprint pada buah dada.

Rangkaian neuron dalam otak kami mengklasifikasikan apa yang kita lihat. Lebih mudah dilihat ciri-ciri yang mereka telah diprogramkan untuk, semakin kuat tindak-balas mereka. Buah dada besar mendapat respons yang lebih kuat daripada orang-orang kecil.

Sesetengah wanita mempunyai buah dada mereka yang diperbesarkan agar menggunakan fakta ini, tetapi ia boleh menjadi satu kesilapan besar bergantung pada itu semata-mata.

Saya tahu seorang wanita yang telah pembedahan plastik–dalam kes beliau, pekerjaan hidung–dengan harapan menarik lelaki. Beliau pernah jadi miskin bahawa dia boleh hanya menyerap perhatian, tidak memberi sebarang kembali. Tiada siapa dapat mendekati dia emosi. Pembedahan adalah menyakitkan, mahal, dan sia-sia.

Menganggap ia sebagai masalah pengiklanan yang menarik seorang lelaki. Satu cara untuk mereka bentuk iklan yang diberikan oleh singkatan AIDA: perhatian, minat, keinginan, tindakan. Keinginan dan tindakan datang dari membuat tawaran yang menarik.

Saiz payudara mendapat perhatian. Buah dada adalah seperti tajuk halaman jualan. Kerja tajuk adalah untuk mendapatkan penonton untuk membaca iklan, jauh cukup untuk datang ke tawaran menarik dan tawaran anda.

Apabila anda mengiklankan diri anda, anda telah membuat orang anda mengiklankan beberapa aspek daripada orang yang anda benar-benar akan lebih baik. Pengiklanan yang mengelirukan boleh membuat pelanggan yang benar-benar marah. Lelaki masukkan mahukan wanita yang mereka fikir mereka telah melakukan hubungan yang komited. Kebanyakan lelaki mengambil komitmen mereka serius, tapi walaupun suatu kematian-Jangan kita-bahagian, perkahwinan tidak sentiasa selama-lamanya.

Anda boleh menyerlahkan aspek diri yang irresistable kebanyakan lelaki–sekurang-kurangnya, jenis lelaki yang bernilai menarik.

Jika anda bertindak dengan apa telah dipanggil rahmat feminin, lelaki akan tertarik kepada anda. Lelaki membalas kecurangan kelakuan serta pada penampilan fizikal. Feminin grace adalah keyakinan, keseronokan sebagai seorang wanita, yang selesa pada diri sendiri dan terutama dalam seksualiti anda. Ia termasuk penghargaan lelaki sebagai lelaki. Grace adalah kuasa.

Rahmat feminin mengendalikan seluruh iklan anda. Memang tawaran yang menarik yang mendapat perhatian sendiri. Ia tidak memerlukan gimik payudara yang besar, dan ia datang tanpa kesakitan dan perbelanjaan pembedahan pembesaran payudara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *