Langkah-langkah untuk memulakan kelas Kickboxing

Langkah-langkah untuk memulakan kelas Kickboxing

Rakaman Tendang adalah satu aktiviti yang menarik bagi sesiapa yang ingin pergi dengan seni mempertahankan diri, anda pasti boleh mengurangkan sejumlah besar berat badan berlebihan, belajar pendekatan untuk mempertahankan diri sendiri juga, ia sangat baik untuk membuat kawan-kawan baru. Aktiviti sukan telah berkembang lebih popular sebagai banyak daripada kickboxing Kelab adalah kenalan di mana-mana, saya yakin bahawa anda akan dapat mencari kelas kickboxing dalam kejiranan anda. Kebanyakan kelas boleh mempunyai kelas pertama percuma caj promosi ini adalah cantuman bela, yang anda tidak pasti sama ada ia adalah untuk mereka yang sempurna.

Dalam pelajaran Kickboxing yang anda perlu lakukan kombinasi sepakan, pukulan dengan blok-blok yang memukul punch dan menendang pad ini sahaja biasanya dilakukan untuk ibu jari kaki menoreh rentak muzik, kombinasi ini mendapat progresif lebih mencabar sebagai pelajaran telah dipindahkan. Semasa pelajaran anda, anda mungkin dikehendaki untuk berpasangan bersama-sama dengan murid yang lain untuk Tukar tebukan dan mengawal pad mogok demikian, akan turun bersama-sama dengan rakan karib biasanya adalah sedikit lebih mudah jika anda mula-mula memulakan. Biasanya kelas kickboxing akan hampir 45-90 minit, permulaan kelas yang direka untuk memanaskan diri anda dan untuk melaksanakan beberapa regangan ini juga boleh termasuk perkara-perkara seperti: sprinting dengan serta-merta, pull-ups, beg kerja dan bangun tubi.

Rakaman Tendang ialah gaya kerja yang sangat ketat, dijangka panas dan berpeluh anda akan mendapat lebih banyak keluar daripada salah satu kelas ini daripada anda akan turun di gimnasium. Anda akan lebih berkemungkinan sakit yang agak mengikuti kelas jika anda seorang pemula. Kesakitan otot adalah semulajadi jika anda hanya bermula, ini adalah perkara biasa dan menunjukkan bahawa badan manusia anda bertambah baik. Beberapa kelas akan melibatkan berlatih yang boleh menjadi satu kaedah untuk memproses apa yang anda belajar di dalam kelas dengan cara yang sangat ditadbir. Walau bagaimanapun ini tidak diperlukan oleh itu jika anda hanya berminat meningkatkan kesihatan dan kecergasan anda anda tidak perlu terlibat.

Kelas ini adalah semata-mata tidak di mana berhampiran seperti ketat sebagai beberapa pelajaran seni mempertahankan diri itu, ia adalah satu cara yang berkuasa untuk menentukan jika seni mempertahankan diri adalah beberapa perkara yang anda ingin belajar daripada pergi ke gimnasium. Yang terbaik adalah bermula dari kadar peribadi anda dan tekan sedikit demi sedikit diri anda sebagai Pas minggu. Orang telah diterangkan hasil yang lebih baik selepas beberapa minggu bersenam berbanding dengan lain-lain bentuk program kecergasan.

Surat khabar serantau atau papan buletin dalam kedai kejiranan anda anda harus mempunyai advertisings kelas kickboxing di kawasan anda, anda dinasihatkan untuk duduk di kelas yang baru sebelum anda mula, ini akan memberikan anda beberapa idea apa yang anda akan dijangka dilakukan dan juga apa yang pelajar-pelajar lain yang mahu tidak lagi jurulatih tertentu. Jika anda telah menemui sebuah kelab yang baik dan guru, mereka akan membantu memudahkan anda bimbang atau kebimbangan, anda perlu mengenali apabila ia adalah sebuah kelab yang hebat seperti pengajar hendaklah bersedia membantu membuat anda berasa selesa dan santai dengan memberi jawapan kepada pertanyaan anda tanpa mengelak mereka. Kebanyakan kickboxing pelajaran mungkin akan baik-baik saja tentang anda meletakkan gear biasa bermula dengan jadi, bertanya jika anda memerlukan apa-apa kelengkapan yang tertentu sebelum memulakan. beberapa kelab juga mempunyai satu 1 kelas promosi pemasaran yang percuma, di samping itu, bertanya tentang setiap perbelanjaan lain pada masa akan datang. Banyak Rakaman Tendang Kelab akan mempunyai pad dan sarung tangan yang anda boleh gunakan Namun, banyak lakukan tidak saya Walau bagaimanapun nasihatkan anda untuk memperolehi gear anda sendiri jika anda berfikir ia adalah beberapa perkara yang anda hendak meneruskan, Kelab-kelab yang peralatan mungkin dikoyak, dipakai keluar dan busuk sebagai neraka!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *