Lagu Blue salib California Medicare tambahan

Lagu Blue salib California Medicare tambahan

Lagu Blue Cross of California telah yang telah perlawanan dominan dalam pasaran insurans kesihatan California selama beberapa dekad kini dan penyertaan mereka dalam pasaran California Medigap adalah tidak terkecuali. Salah satu kebimbangan utama apabila membeli-belah untuk pelan-pelan tambahan Medicare sebuah pesawat kekuatan dan kestabilan dalam pasaran kerana pembelian boleh bergema dekad ke masa depan. Cross biru lagu pasti kelihatan baik dalam cahaya ini kerana mereka adalah salah satu daripada pembekal-pembekal asal pelan Medigap dan boleh dianggap sebagai pemimpin dalam pasaran. Mari kita Selami sedikit ke dalam penglibatan mereka, harga, pelan dan reka bentuk di pasaran California.

Di kebanyakan negeri, Cross biru dan biru perisai adalah syarikat yang sama. California, seperti biasa, adalah sangat unik di kedua-dua adalah syarikat-syarikat yang berasingan untuk individu, Keluarga, kumpulan kecil, dan medigap kanan pasaran. Ia menawarkan pilihan untuk Supplement dan rancangan mereka sendiri. Sebaik sahaja yang telah dibersihkan, mari kita lihat Blue Cross of California yang merupakan sebahagian daripada lagu di seluruh negara.

Lagu Blue salib adalah salah satu syarikat yang pertama di California menawarkan rancangan makanan tambahan Medicare untuk pasaran yang membuatkan rasa dalam rancangan Medigap itu adalah bahagian kanan bersamaan PPO merancang dan Cross mempunyai kehadiran yang kuat dalam pasaran PPO di kalangan semua segmen insurans kesihatan. Alternatif PPO di akan HMO dan alternatif pelan Medigap (saringan dengan tambahan Medicare) akan kelebihan pelan yang baru derivatif lama di HMO kanan dari satu dekad yang lalu. Mari kita kembali kepada pelan-pelan tambahan California Medicare. Blue Cross of California telah menawarkan banyak disediakan pelan standard yang dibenarkan oleh Medicare. Mereka juga adalah salah satu yang pertama untuk menawarkan pelan F potongan tinggi di bawah penjenamaan yang sempurna yang masih sekitar.

Buat masa ini (1/1/2012), lagu Blue Cross of California menawarkan A potongan tinggi, N, F, G, dan rancangan makanan tambahan Standard F Medicare. Tawaran ini mungkin berubah sepanjang masa kerana ia tidak dengan semua pembawa walaupun potongan tinggi A, F, dan F adalah piawaian bagi lagu Blue Cross California Medigap. Seperti juga dengan kebanyakan pembawa di seluruh negara, rancangan F (pilihan potongan tidak tinggi) terus menjadi rancangan paling popular California Medigap dan sebab yang baik sejak ia meliputi semua jurang utama Medicare tradisional dan premium yang baik untuk faedah perbandingan. Perbandingan utama adalah dengan F tinggi potongan pilihan dalam paparan kami kerana pelan ini masih merangkumi lubang-lubang penting dalam Medicare asal tetapi menggunakan potongan untuk mengurangkan premium. Bagaimana anda boleh pergi tentang membandingkan rancangan dua?

Mula-mula, mengambil perbezaan premium bulanan dari masa ke masa setahun. Kita boleh jalankan mereka sebut harga untuk anda. Seterusnya, Bandingkan perbezaan faedah premium ini terhadap amaun potongan yang berpotensi anda akan membayar di bawah rancangan potongan tinggi California F. Yang memberikan anda garis dasar. Jika anda tidak mempunyai perbelanjaan perubatan yang besar sekarang (di luar ubat-ubatan), simpanan premium kelihatan agak menarik. Perlu diingat bahawa keputusan anda akan mungkin perjalanan dengan anda untuk waktu yang lama terutama jika Kesihatan berubah jadi adalah terbaik untuk menganggap kes terburuk (anda mencapai potongan penuh) untuk mengetahui potensi risiko Apakah selama setahun yang buruk. Anda kini mempunyai kes terbaik rancangan potongan tinggi F California (penuh simpanan di sisi premium) dan kes paling buruk (bertemu penuh boleh ditolak tolak simpanan premium). Ini memberi anda yang ekstrem yang bertentangan dan anda boleh mengharapkan bertahun-tahun untuk menjadi di antara bergantung kepada status kesihatan anda. Sekarang, ia adalah soalan tahap keselesaan risiko anda. Juga, jika anda mempunyai isu-isu kesihatan yang besar, California tinggi boleh ditolak F akan mungkin tidak menjadi pilihan yang tepat. Walau apa pun, lagu Blue Cross California menawarkan kedua-dua opsyen Medigap dan kita rasa selesa dengan mereka sebagai sebuah pesawat yang kukuh di pasaran medigap California Kanan bagi tahun akan datang.

Dennis Jarvis adalah ejen insurans yang berlesen yang menumpukan perhatian kepada insurans tambahan California Medicare.  Mencari lebih banyak artikel dan panduan tentang rancangan medigap california.

Dennis Jarvis adalah ejen insurans berlesen menumpukan California medicare tambahan insurans. Mencari lebih banyak artikel-artikel medigap California dan panduan pada

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *