Lagu Blue Cross Vs biru perisai – analisis yang kompetitif

Lagu Blue Cross Vs biru perisai – analisis yang kompetitif

Lagu Blue salib

Lagu Blue Cross adalah syarikat penjagaan kesihatan rakyat California telah dipercayai sejak beberapa dekad ini untuk melindungi kesihatan mereka pada kadar yang berpatutan. Malah, menyeberangi Blue lagu merangkumi Californians 8.3 juta – lebih daripada mana-mana pengangkut lain di Negeri- dan hari ini telah menjadi sebutan di California.

Lagu Blue Cross merupakan sebuah syarikat dinamik yang sentiasa berusaha mencipta penyelesaian perlindungan Kesihatan inovatif yang boleh dicapai serta berpatutan kepada semua Californians. Lagu Blue Cross menyediakan pelanggan melahirkan pilihan dan fleksibiliti dalam memenuhi keperluan penjagaan kesihatan individu.

Tawaran yang unik yang terdapat dalam individu, kecil dan Kumpulan besar, segmen-segmen yang kanan dan seumpamanya dan mereka termasuk pelbagai perubatan serta produk-produk khusus, seperti gigi, penglihatan, perlindungan hayat dan kecacatan.

Ia harus diperhatikan bahawa lagu Blue Cross telah memenangi pengiktirafan banyak yang mereka boleh dibanggakan. Lagu Blue Cross HMO/POS telah mendapat status akreditasi yang cemerlang untuk dari Jawatankuasa Kebangsaan bagi jaminan kualiti (NCQA). Lagu PPO Cross biru adalah yang pertama dan terus menjadi PPO yang hanya di California untuk telah memperoleh perakuan akreditasi program daripada NCQA5 ini.

Selepas dua tahun, mereka melancarkan Zagat kaji selidik dalam talian alat, yang akan membenarkan pengguna untuk berkongsi pengalaman perubatan mereka antara satu sama lain. Kajian dan keputusan akan disediakan secara percuma kepada ahli-ahli melalui laman web pelan kesihatan mereka.

Mereka melampaui meliputi keperluan penjagaan kesihatan dan mengambil kesakitan yang luar biasa untuk mendidik rakyat bagaimana untuk mencegah penyakit dan menjalani kehidupan yang sihat. Untuk mencapai matlamat ini, mereka menyediakan ahli dengan sumber-sumber yang berkaitan dengan kesihatan dan maklumat. Mereka mengesyorkan penjagaan pencegahan dengan meminta ahli-ahli yang mengambil saringan berjaga-jaga, menjalani imunisasi dan turut serta dalam kaunseling program untuk mencegah penyakit-penyakit utama.

Perisai biru California

Untuk orang-orang yang mungkin tidak sedar, Blue perisai Ca adalah seorang Pengarah ahli Persatuan perisai biru dan lebih daripada itu, mereka adalah sebuah organisasi penjagaan kesihatan bukan untuk keuntungan yang komited Californians akses kepada penjagaan kesihatan berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan.

Sebagai sebuah institusi penjagaan kesihatan bukan untuk keuntungan, perisai biru adalah berpandukan nilai-nilai etika yang tertentu, yang membolehkan mereka menjadi pemangkin inovasi dan penambahbaikan berterusan.

Perisai biru California menyokong dan meraikan laluan hidup berbeza dari pelanggan-pelanggan mereka. Perkhidmatan mereka membantu ramai orang di Golden State of California hidup cergas, sihat hidup bebas daripada penyakit-penyakit yang serius.

Perisai biru mempunyai sejarah yang lama kedudukan yang baik untuk menyediakan akses kepada penjagaan kesihatan berkualiti bagi berjuta-juta Californians dengan pelbagai gaya hidup, keadaan kesihatan yang berbeza dan memerlukan rawatan perubatan yang berbeza. Sebagai sebuah organisasi bukan untuk keuntungan, usaha mereka adalah lebih lanjut mengenai memelihara kesihatan ahli-ahli mereka daripada kira-kira dolar.

Lagu biru perisai salib dan biru

Syarikat-syarikat seperti lagu Blue Cross dan perisai Blue mesti kekal kompetitif terutamanya dengan perubahan-perubahan berterusan dalam sistem penjagaan kesihatan. Dengan menawarkan perlindungan yang lebih baik, mereka masih boleh bersaing bukan sahaja dengan satu sama lain, tetapi juga dengan apa yang kerajaan akan menawarkan. Terdapat juga isu-isu kontroversi seperti pengguguran dan Medicare yang kerajaan perlu berurusan dengan sebelum apa-apa yang boleh diluluskan.

Syarikat-syarikat seperti lagu Blue Cross dan perisai biru boleh mengambil kesempatan daripada pasaran apa-apa kerajaan meninggalkan di belakang. Sebagai contoh, syarikat-syarikat besar seperti lagu Blue Cross dan Blue perisai, boleh memilih untuk menampung kos pengguguran kerajaan memilih untuk melakukan apa sahaja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *