Lagenda Amway Diamond: Is It Real?

Lagenda Amway Diamond: Is It Real?

Hampir setiap pemasar rangkaian tunggal mempunyai sekurang-kurangnya satu idea yang samar-samar tentang apa yang Amway Diamond adalah. Kini, walaupun saya bukan seorang Pengedar Amway, saya benar-benar menghormati sebuah jenama yang pergi perjalanan kembali ke tahun 1959 dan pada tahun 2009 telah hasil sebanyak 8.4 bilion dolar daripada jualan. Pelbagai produk Amway adalah pelbagai, dari bodycare dan kosmetik untuk barang kemas untuk elektronik dan air dan penapis udara.

Amway mempunyai Pengedar di 58 buah negara seluruh dunia dan kini berkembang pada kadar yang mengagumkan di negara-negara seperti Rusia, China dan India terutamanya. Di Amerika Utara, Amway adalah diwakili oleh sekutu Amway Global yang telah telah kedudukan pertama dalam kategori Kesihatan & Salun Kecantikan selama tujuh tahun yang lalu.

Setiap Pengedar boleh mendapat kedua-duanya dari penanda runcit pada mana-mana produk yang mereka jual sendiri, plus bonus prestasi berdasarkan jumlah jualan mereka dan downline mereka telah menjana pendapatan.

Sho yang bagaimana di Diamond Speech ini?

Yang bermaksud Amway Diamond untuk membina 6 kaki, masing-masing mencapai jumlah pengeluar Perak tahap sekurang-kurangnya enam bulan tahun ini. Ia adalah satu misi yang amat mencabar, tetapi statistik mengatakan bahawa lebih empat ribu orang dari seluruh dunia telah dicapai dan kini membuat 200.000 kira-kira $ secara purata setiap tahun.

Adakah strategi yang dicuba dan diuji untuk menjadi seorang Amway Diamond?

Jika anda telah hanya bermula perjalanan Amway anda mungkin tidak tahu bagaimana untuk menggunakan potensi yang menakjubkan di Internet anda, jadi untuk mengembangkan perniagaan anda ke tahap Diamond di luar talian, anda mempunyai beberapa pilihan berdasarkan personaliti anda.

1. Anda mungkin menjadi individu yang sangat bersemangat, bercakap dengan beratus-ratus orang dan penaja sendiri tanpa banyak bantuan daripada orang lain.
2. Anda juga boleh memulakan dengan bantuan dari penaja anda sendiri dalam bercakap kepada orang lain, dan ini adalah bagaimana ia berfungsi kebanyakan masa.
3. Jika anda jenis yang agak pemalu, anda mungkin perlu banyak bantuan dari penaja anda, terutamanya setakat motivasi pergi.

Jadi, sama ada ia Amway atau mana-mana lain berbilang peringkat pemasaran perniagaan, menggalakkan luar talian adalah bergantung kepada keazaman anda dan keupayaan untuk mengatasi halangan-halangan dan penolakan.

Mari kita lihat persekitaran dalam talian. Jualan dalam talian Amway Global adalah lebih daripada $885 juta pada tahun 2009. Angka ini tidak menggambarkan magnitud jualan dalam talian, tetapi juga hakikat bahawa ratusan ribu wakil bergantung pada Internet untuk meletakkan pesanan-pesanan mereka sahaja.

Jika anda bertanya kepada saya, cara terbaik untuk menjadi seorang wakil Amway Diamond adalah untuk belajar bagaimana untuk memasarkan secara online dan membimbing ahli-ahli downline anda di laluan yang sama. Pertindihan adalah cara yang lebih mudah apabila anda mempunyai satu corong jualan dan anda mengambil prospek anda melaluinya. Apa yang anda perlu lakukan adalah untuk menjaga hubungan dengan e-mel setiap hari dan dengan cara ini anda tidak perlu pergi dan menahan berpuluh-puluh persembahan mingguan. Menubuhkan diri kepada downline anda sebagai seorang pakar yang boleh memberi maklumat dan panduan, dan mereka akan mengikuti anda pada anda ke arah kejayaan.

Jika anda serius merancang membuat ia besar dengan Amway, diamond tahap pasti harus menjadi matlamat anda dan Internet Marketing adalah satu cara yang terbaik untuk mencapainya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *