Labelkan Tupperware dengan cara yang hak

Labelkan Tupperware dengan cara yang hak

Bagaimana untuk Labelkan Tupperware anda. Itu adalah soalan. Produk Tupperware adalah, kebanyakan daripada kita, pelaburan dalam Kesihatan dan Keselamatan. Mereka juga adalah cara mudah untuk menjimatkan wang. Mereka melindungi kesihatan dengan menjaga makanan bersih dan segar. Mereka menyediakan Keselamatan dengan menjadi putus. Dan walaupun perbelanjaan awal mungkin kelihatan tinggi, produk-produk ini sepanjang hayat, serta makanan yang merosakkan, menambah kepada cara mudah untuk menjimatkan wang.

Tetapi kami soalan: bagaimana untuk Labelkan Tupperware anda. Memandangkan produk Tupperware adalah pelaburan, anda mahu untuk menjaga mereka. Anda tidak mahu mereka dapatkan hilang apabila anda membawa mereka untuk berkelah, menghantar mereka ke sekolah dengan kanak-kanak, atau sebaliknya Biar mereka dari pandangan anda.

Labelkan Tupperware secara kekal

Apabila sekeping Tupperware padam secara berkala, seperti di dalam lunchbox, anda mungkin mahu Labelkan Tupperware anda secara kekal. Anda mungkin mahu untuk memperibadikan dengan nama, alamat, dan/atau nombor telefon. Ini boleh dilakukan dalam beberapa cara.

1. Kekal penanda: biru, merah dan hitam tetap dirasai-Petua penanda akan Labelkan Tupperware mudah, Cucian dengan cepat, dan akhir tahun penggunaan. Walaupun dalam mesin basuh pinggan mangkuk, produk-produk Tupperware anda akan mengekalkan mana-mana pelabelan dilakukan dengan penanda kekal. Apabila ia akhirnya mula pudar, ia cepat diperbaharui. Pastikan anda benar-benar mahu Labelkan Tupperware kekal sebelum menggunakan dakwat yang mendalam kepada. Mereka tetap meletakkan.

2. Elektrik engraver: cara yang kedua untuk Labelkan Tupperware secara kekal adalah untuk digunakan pada engraver elektrik untuk seperti yang digunakan untuk Labelkan harta benda untuk mudah ID dalam kes kecurian. Alat ukiran mempunyai pelaras kedalaman yang. Untuk menyelaraskan permukaan yang lembut, seperti plastik, Laraskan tombol ke jawatan softest. Anda akan mahu untuk ujian pertama bekas plastik yogurt atau objek lain yang boleh guna. Sekali lagi, ini akan Labelkan Tupperware secara kekal.

PERTOLONGAN cemas: Jika anda tersilap Labelkan Tupperware dengan petanda kekal atau dakwat yang mendalam kepada lain-lain, mungkin ada cara untuk mengalih keluar tanda. Ia tidak dijamin, tetapi ia boleh berfungsi. Terdapat Lembaga putih yang kering kit yang disediakan yang membersihkan kotoran menggunakan dakwat kekal dari permukaan putih. Formula bukan mudah terbakar dikatakan sesuai digunakan pada plastik, sukar dakwat & pelekat, tetapi selamat untuk anda dan alam sekitar. Jika anda menggunakan dakwat kekal yang digunakan untuk Labelkan Tupperware anda dan mengubah fikiran anda – atau anda meletakkan nama anda di-undang di Tupperware – anda boleh cuba produk ini. Pastikan anda mencuci Tupperware di dalam air panas dan sabun selepas menggunakan papan putih yang bersih.

Label Tupperware buat sementara waktu

Bagaimana jika anda ingin tahu bagaimana untuk Labelkan Tupperware anda untuk satu hari? Anda mungkin mahu mengambil pihak, atau label sesuatu yang berlaku ke dalam penyejuk beku. Anda mahu Labelkan Tupperware buat sementara waktu.

1. Label Tupperware: Tupperware boleh membekalkan anda dengan label tersuai bagi Tupperware anda. Ini boleh didapati daripada perunding Tupperware, dan boleh digunakan dengan selamat untuk Bissell label Tupperware, menyimpan, dan kepingan lain.

2. Tanggal Label: Syarikat membekalkan pejabat menawarkan label boleh alih keluar, ada yang yang boleh anda gunakan untuk label Tupperware. Pastikan anda bertanya tentang apa yang anda sedang mempertimbangkan, kerana anda tidak mahu saki-baki melekit yang ketinggalan apabila anda mengalih keluar mereka.

Label Tupperware dengan cara yang betul mengikut tujuan daripada pelabelan anda. Menentang dorongan untuk merebut petanda dan menulis nama anak perempuan anda pada tumbler Tupperware yang kerana dia adalah menuju pintu. Berfikir dahulu! Pastikan anda mahu nama di sana sebelum anda Labelkan Tupperware anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *