Kyani adalah peluang Kesihatan Mlm yang paling pesat berkembang

Kyani adalah peluang Kesihatan Mlm yang paling pesat berkembang

Bayangkan jika anda menemui satu buah-buahan yang dianggap sebagai satu makanan sihat yang terbaik yang anda boleh makan. Bayangkan jika anda berpeluang untuk berkongsi buah-buahan itu dengan keluarga dan rakan-rakan anda. Bahagian yang terbaik dari semua, bayangkan bahawa hanya dengan berbuat demikian, anda boleh membuat pendapatan Tempahan luar biasa dalam hidup anda.

Sebagai hakikatnya, anda tidak perlu bayangkan…anda telah menemuinya.

Tulang belakang produk Kyani adalah “Kyani Sunrise”: produk jus revolusi yang menawarkan jus blueberry Alaskan yang liar. Blueberry secara amnya dianggap sebagai salah satu “makanan super” yang menyediakan satu rangkaian yang menggerunkan “antioksidan” perlindungan dan sokongan pemakanan. Satu kajian telah membandingkan 40 sayur-sayuran dan buah-buahan lain, dan blueberry didapati mengandungi kepekatan tertinggi antioksidan. Mengandungi sehingga sepuluh kali amaun flavanoids yang memberangsangkan sebagai sepupu mereka ditanam, membuat Alaskan blueberry blueberry yang paling mujarab dan pemakanan.

Salah satu halangan terbesar yang dihadapi Kyani adalah menuai dan mengangkut buah beri. Kyani telah mengatasi halangan-halangan tersebut, dengan membangunkan produk jus dengan ini besar Alaskan liar blueberry sebagai bahan dalam Pusat bandar, terutama. Untuk membuat tempahan pemakanan produk dalam pasaran hari, Kyani juga gabungan pelbagai antioksidan yang termasuk biji anggur, kulit anggur, noni dan Delima.

Mengapa berpendapatan berpuak untuk menjadi sebahagian daripada Kyani?

Aldo Gonzalez dari Ca San Fernando, usahawan muda menyertainya dengan Kyani. Aldo mendapati ia sebagai satu sistem yang sangat canggih yang mengambil tekanan dari menjalankan perniagaan pemasaran rangkaian.

“Ia adalah satu formula yang sangat mudah yang boleh diulang oleh sesiapa sahaja yang datang ke dalam perniagaan. Model perniagaan ini sepatutnya mengambil perkara-perkara yang menghalang orang yang purata kejayaan, daripada persamaan.” Aldo berkata dalam temubual beliau di

Produk ini dipasarkan secara eksklusif melalui pengedar Kyani bebas – pemilik perniagaan yang menikmati peluang pendapatan yang luar biasa. Dibangunkan oleh profesional rangkaian pemasaran yang terkemuka, pelan pampasan Kyani direka untuk membolehkan anda untuk mula memperolehi pendapatan yang luar biasa serta-merta. Pada masa yang sama memastikan peluang tanpa had yang panjang untuk membina satu pasukan dan membina kekayaan yang sebenar.

Mona vie, Noni, Xango, dan pengedar bebas Herbalife – pemilik perniagaan dengan cepat akan menyertai Kyani. Pemasar rangkaian ini sudah tahu potensi dalam industri kesihatan dan kesejahteraan, dan mereka suka fakta bahawa ia di peringkat akar umbi, dan sedia untuk berlepas.

Kyani Sunrise, dan pelan pampasan kemenangan yang unik, adalah satu peluang yang usahawan perlu memeriksa dengan teliti. Disokong dan diuruskan oleh pasukan yang berpengalaman profesional pemasaran rangkaian, Kyani adalah salah satu syarikat yang paling menarik untuk memulakan industri dalam dekad.

Untuk maklumat lanjut mengenai Kyani, produk-produk industri pampasan pelan, dan Kesihatan dan Kesihatan sila layari:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *