Kurangkan lemak perut – mendapatkan perut yang leper, langsing kaki, paha yang nipis sekali dan untuk semua

Kurangkan lemak perut – mendapatkan perut yang leper, langsing kaki, paha yang nipis sekali dan untuk semua

Berjuta-juta wanita bangun di pagi hari, melihat di cermin dan lihat perut yang lebih besar daripada apa yang mereka mahu, mengendalikan cinta yang tidak ada mata yang sedikit ebrkelip sebelum ini, paha yang telah mendapat lebih tebal dan flabby. Dan mereka berharap terdapat rahsia yang akan membatalkan semua masa kerosakan dan telah menyebabkan kehidupan yang sibuk.

Adakah anda salah seorang daripada mereka? Adakah anda bermimpi kehilangan lemak perut, mendapat paha slim, Ban keluli? Atau hampir? Juga, anda boleh kurangkan lemak perut, mendapatkan perut yang leper, langsing kaki, paha, tona Ban.
Tetapi tidak dengan diet fesyen.

Jika anda seperti kebanyakan wanita, anda sudah mencuba Diet yang kekurangan makanan, atau sesetengah makanan, hidup, anda telah mencuba Mesin ab dan paha bersenam peralatan dan Tan gizmos lain. Mungkin dibelanjakan nasib kecil perkara-perkara itu sekarang.

Ada empat perkara yang perlu diingat apabila mempertimbangkan langkah anda seterusnya jika anda tidak mahu mengulang masa lalu:

1. Anda tidak dapat out-exercise tabiat makan yang buruk. Memang malang, tetapi badan anda hanya tidak dapat membakar kalori secepat yang anda boleh berikan mereka. Walaupun jika anda tidak mencuba keras menyediakan mereka.

2. Anda menurunkan berat badan dengan lebih cepat jika anda bersenam berbanding jika anda tidak berbuat demikian. Tetapi kebanyakan penurunan berat badan akan datang daripada menukar tabiat makan.

3. Anda tidak memerlukan program sesiapa, walaupun ada yang menjadikan berat badan dan mendapatkan muat lebih mudah. Anda perlu menyiasat beberapa.

4. Menjadi langsing dan cergas adalah perniagaan harian; anda Jangan diet dan senaman untuk beberapa minggu dan kemudian anda telah selesai. Satu lagi fakta yang malang. Harap ia tidak begitu. Tetapi ia adalah, jadi jangan ketepikan ia, tidak untuk satu hari.

Untuk membuat anda makan dan senaman perubahan yang kekal, ia mungkin berguna untuk mengingati masa yang lepas, kau sebagai nipis dan sesuai seperti yang anda dapat sekarang. Bagaimana Adakah kehidupan anda seperti itu? Apa yang telah anda lakukan? Bagaimana aktif kau?

Saya yakin bahawa membandingkan sekarang dan kemudian akan mendedahkan kepada anda bahawa anda mempunyai gaya hidup yang berbeza. Mungkin anda mempunyai peralatan kecergasan di rumah anda. Mungkin anda dimasak lebih kerap. Mungkin anda tidak membeli gula-gula, hanya makan mereka apabila seseorang membawa mereka ke pejabat. Mungkin anda telah lakukan perkara-perkara yang lain berbeza.

Dalam setiap kes, anda akan notis bahawa hari anda telah diisi berbeza, bahawa godaan tidak mudah dicapai seberapa kerap yang mereka kini. Dan bahawa tindakan-tindakan yang berbeza anda mengambil, secara individu, tidak jumlah banyak. Tetapi berulang-ulang sepanjang minggu, mereka menambah sehingga lebih banyak daripada apa yang anda hendak. Yang berlaku kepada orang-orang begitu banyak: sedikit daripada inattention, anda akan mendapat satu tabiat, anda mendapat hasil yang anda tidak mahu.

Sekarang, berapa banyak yang boleh anda mencipta? Mungkin tiada, tetapi anda masih boleh membina kehidupan yang lebih aktif, isi rumah anda dengan makanan yang kurang kalori kosong.

Kita tidak boleh menghidupkan kembali masa, tetapi bagi kebanyakan wanita yang tidak sebab utama mereka tidak kehilangan berat badan yang mereka mahu, tidak mendapatkan perut yang leper atau kaki yang nipis dan seksi. Sebab utama adalah mereka tidak melekat cukup lama dengan satu program baru, baik. Atau mereka melakukan perkara-perkara separa, menunda sesuatu sehingga esok. Atau mereka memilih pendekatan yang tidak realistik dan tidak sihat.

Ya, kehilangan berat badan dan mendapatkan dalam bentuk adalah pertama tentang memilih sesuatu yang boleh bekerja untuk masa yang lama, kerana orang yang kurus dan indah tidak mengenai melakukannya sekali, selama beberapa minggu, ia akan melakukannya setiap hari, selama-lamanya.

Jadi, untuk mengurangkan lemak perut dan mendapatkan perut yang rata, tidak mengendalikan cinta, kaki slim sekali dan untuk semua mengubah tabiat makan anda, tidak hanya diet, dan menambahkan senaman setiap hari anda selama-lamanya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *