Kumpulan yang berpatutan kesihatan Insurans ternyata pilihan yang terbaik untuk majikan

Kumpulan yang berpatutan kesihatan Insurans ternyata pilihan yang terbaik untuk majikan

Secara tradisional banyak syarikat menawarkan kumpulan insurans kesihatan untuk pekerja-pekerja mereka, tetapi dengan downswing ekonomi hari ini banyak syarikat telah dipotong sama ada insurans kesihatan Kumpulan mereka semua bersama-sama atau dipaksa untuk menukar rancangan untuk kadar insurans kesihatan Kumpulan yang lebih berpatutan. Sebab mengapa mereka lakukan ini adalah kerana bagi ramai majikan tersebut kadar insurans kesihatan Kumpulan boleh kos Syarikat wang yang banyak dan kini syarikat-syarikat ini sedang mencari cara untuk mengurangkan perbelanjaan dan salah satu cara adalah dengan menukar kepada syarikat-syarikat insurans kesihatan Kumpulan yang lebih berpatutan atau lebih buruk lagi, memotong insurans kesihatan Kumpulan semua bersama-sama. Terdapat ramai keluarga di seluruh negara di mana seluruh keluarga adalah bergantung kepada kumpulan insurans kesihatan yang ditawarkan kepada salah seorang ibu bapa yang bekerja di sebuah syarikat di mana Kumpulan insurans kesihatan yang ditawarkan. Dalam syarikat-syarikat di mana Kumpulan insurans kesihatan adalah benar-benar memotong belanjawan terdapat kemungkinan yang baik yang banyak pekerja mungkin mempunyai untuk mencari lain-lain pekerjaan kerana mereka tidak dapat membayar kadar mahal insurans kesihatan individu atau keluarga.

Mana-mana Syarikat saiz biasanya boleh mencari kadar insurans kesihatan berpatutan Kumpulan sebelum mereka memotong insurans kesihatan Kumpulan mereka. Salah satu cara terbaik untuk pergi tentang mencari kadar insurans kesihatan berpatutan Kumpulan adalah dengan melihat dalam talian. Ramai orang terlepas pandang cara ini untuk melihat Kumpulan yang berpatutan kesihatan Insurans kerana kebanyakan mereka sudah mempunyai perjanjian dengan sebuah syarikat insurans dan cenderung untuk menghadap ke syarikat-syarikat lain yang mungkin lebih murah. Jika anda hanya pergi ke laman enjin carian utama seperti Google dan taip kata kunci “Kumpulan yang berpatutan kesihatan insurans” anda mungkin akan dapat mencari beberapa pilihan yang hebat untuk syarikat anda selepas mengisi beberapa kertas kerja mengenai perkara-perkara yang Syarikat mungkin perlu tahu seperti Syarikat, dan jumlah pekerja dalam Syarikat.

Salah satu hal terbaik tentang insurans kesihatan Kumpulan adalah bahawa faktor-faktor peribadi yang biasanya boleh mencederakan peluang Syarikat untuk mendapatkan insurans tidak boleh diguna pakai apabila sebuah syarikat sedang mencari Kumpulan yang berpatutan kesihatan insurans. Ini adalah kerana pihak memandangkan setiap orang secara individu di seluruh Kumpulan memandang sebagai sebuah kolam renang, Kolam ini mempunyai Purata umur, jantina dan faktor risiko. Ini bermakna bahawa orang-orang yang biasanya dianggap berisiko tinggi seimbang keluar oleh orang-orang yang berisiko rendah, ini adalah salah satu sebab-sebab mengapa insurans kesihatan Berkelompok cenderung untuk menjadi lebih kurang mahal daripada individu insurans, jadi bukan memandangkan membatalkan insurans kesihatan Kumpulan mungkin lebih bermanfaat untuk sebuah syarikat menggelintar dalam talian untuk insurans kesihatan Berkelompok dengan harga yang berpatutan. Ini bukan sahaja akan membantu pekerja, tetapi ia juga akan membantu syarikat dalam memastikan pekerja-pekerja yang pekerja yang gembira, gembira bermakna lebih baik bekerja!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *