Kumpulan lagenda juara panduan – Alistar – Minotaur di

Kumpulan lagenda juara panduan – Alistar – Minotaur di

Alistar “Minotaur di

Alistar adalah salah satu kereta kebal terbaik dalam permainan Liga lagenda PC. Beliau mempunyai kebolehan yang amat mengganggu; jisim yang menyembuhkan yang boleh memulihkan kesihatan sekutu yang berdekatan dan minions; serta keupayaannya yang muktamad, yang membenarkan beliau untuk ambil pengurangan besar kerosakan yang dinyatakan kepada-Nya.
Apabila bermain Alistar, anda pasti perlu di sebuah lorong kedua-duanya sebagai juara sokongan. Sokongan untuk menjalankan AD menginap boleh disarankan kerana anda boleh sembuh dalam menjalankan dan juga membenarkan mereka ladang dari minions semasa peringkat awal laning. Ingat, anda adalah kereta kebal dan berada di sana untuk mengganggu pasukan musuh dalam pasukan pergaduhan “tidak mendapat habuan itu.
Untuk penyeru akan dikeluarkan daripada Mantra, Flash dan hantu adalah satu kemestian yang mutlak. Anda benar-benar perlukan ini dua untuk masuk ke dalam kedudukan untuk menggunakan kebolehan anda yang paling berkesan, yang kita sekarang akan lanjut ke terperinci.
Kebolehan Alistar di:
Pasif:
Trample”
Apabila Alistar jampi yang, beliau mendapat kebolehan untuk bergerak melalui minions dan unit musuh yang berurusan jumlah tambahan kerosakan sihir setiap saat kepada mereka. Ini turut menjejaskan Menara dan bangunan.
Keupayaan 1:
Pulverize”
Di mana Alistar berdiri, dia smashes tanah berurusan ajaib kerosakan kepada musuh-musuh di kawasan. Ini juga knocks mereka di udara, yang stuns mereka setelah mendarat di tanah.
Keupayaan 2:
Headbutt”
Alistar secara literal headbutts untuk unit musuh, mengetuk mereka kembali ke arah Alistar menghadapi. Ini adalah mengapa Flash dan hantu adalah penting bagi anda untuk masuk ke dalam kedudukan, seperti biasanya hendak akan mengetuk musuh kepada pasukan anda, bukan kaki (kecuali jika anda perlu simpan sekutu dengan rakan-rakan).
Keupayaan 3:
Islam yang tidak berjaya”
Ini adalah di Alistar sembuh. Bukan sahaja beliau tidak memulihkan kesihatan kepada dirinya sendiri, tetapi juga kepada juara sekutu dan minions separuh jumlah lain beliau menyembuhkan diri untuk. Inilah yang menggerunkan bagi lorong-lorong yang menolak, mengekalkan minions yang menyembuhkan bagi membolehkan mereka untuk menyerang musuh Menara.
Keupayaan 4 (muktamad):
Akan putus”
Apabila mengaktifkan keupayaan ini, Alistar serta-merta membuang semua kesan kawalan dari dirinya, serta mengambil pengurangan besar kerosakan fizikal dan ajaib selama 7 saat. Ini membolehkannya masuk ke tengah-tengah perjuangan pasukan, mengambil kerosakan paling berat dan juga mengganggu pihak musuh untuk melumpuhkan mereka dari menyerang. Bukan itu sahaja, Alistar juga keuntungan tambahan jumlah kerosakan serangan, yang pasti menyumbang kepada perjuangan pasukan.
Tips bermain Alistar:

* Item: Sebagai tangki, anda perlu membina sama ada sokongan atau barang-barang yang defensif. Saya secara peribadi ingin membina dirinya sebagai aura setengah tangki, bermakna membeli barang-barang seperti di Shurelya Reverie, naungan Legion yang, dan tongkat untuk Abyssal.

Sebagai sokongan Juara, sukar untuk mendapatkan emas jika anda tidak yang mendapat minion dengan habuan jadi, saya akan mengesyorkan membeli batu dan ahli falsafah kerana ia memberi anda 5 emas setiap 10 saat, penjanaan semula kesihatan dan pertumbuhan semula mana.

Dengan Kasut but, memilih Ionian bot dari Lucidity bagi pengurangan cooldown meningkat atau bot mobiliti untuk mendapatkan diri anda dalam kedudukan yang jauh lebih cepat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *