Kulit Nu – Sains di sebalik produk

Kulit Nu – Sains di sebalik produk

Nu kulit adalah syarikat yang mendakwa untuk menetapkan piawaian industri baru dalam produk penjagaan dan pemakanan kulit anti-penuaan dengan penyelesaian yang sebenar yang memberikan hasil yang sebenar, didokumenkan pemasaran rangkaian bilion dolar. Kulit Nu mempunyai kakitangan sendiri penyelidik sains yang bekerja di tiga Pusat Penyelidikan yang berbeza di seluruh dunia, dan mereka menyertai Angkatan Tentera dengan beberapa institusi-institusi penyelidikan yang paling terkenal untuk menunjukkan sesuatu dgn tepat sebab utama untuk tanda-tanda penuaan. Secara khusus, kulit Nu telah berpakat dengan saintis-saintis di Stanford (yang memfokus pemprofilan gen bersuara semasa penuaan) dan teknologi-teknologi LifeGen (LifeGen menawarkan 30 tahun penyelidikan ke dalam asas genetik penuaan). Menurut kulit Nu, perkongsian tersebut akan membenarkan mereka bekerja pada produk-produk yang pecah tanah, hak milik ke masa depan.

Para saintis

Jadi siapa ahli-ahli sains di sebalik kulit Nu? Berikut adalah beberapa maklumat mengenai tiga penyelidik saintifik atas Nu kulit saintifik pihak pengurusan:

–Joseph Y. Chang, Ph.D.: Dr. Chang diberikan gelaran Ketua Pegawai saintifik dan Eksekutif Naib Presiden pembangunan produk pada Februari 2006. Beliau mempunyai banyak pengalaman dalam tambahan Pemakanan dan industri farmaseutikal dan merupakan ahli Jawatankuasa Eksekutif bagi kulit Nu. Di samping itu, semasa beliau selama 20 tahun dalam industri penjagaan kesihatan, beliau telah menulis beberapa penerbitan dalam bidang penyelidikan farmakologi. Doktor Chang memperolehi Ijazah Sarjana Muda Sains dari Universiti Portsmouth dan mendapat Ph.D. di University of London.
–Helen Knaggs, Ph.D.: dengan 20 tahun pengalaman dan kepakaran dalam penyelidikan dan pembangunan produk dalam bidang Sains kulit dan rambut, Dr. Knaggs telah terlibat dalam membangunkan banyak penerbitan dan paten. Beliau kini bekerja di Nu kulit Global penyelidikan dan pembangunan sebagai Naib Presiden, di mana beliau mengambil bahagian dalam Nu kulit Lembaga Penasihat saintifik untuk mewujudkan perkembangan in care of kulit jenama Nu kulit dan Tempahan state-of-the-art kajian saintifik. Dr. Knaggs mempunyai Ijazah Sarjana, dengan Kepujian dalam bidang biokimia dan farmakologi, serta Ijazah Kedoktoran dari Jabatan biokimia dan biologi molekul di Universiti Leeds, England.
–Mark Bartlett, Ph.D.: Dr. Bartlett menyelia penyelidikan dan pembangunan bagi setiap produk Pharmanex yang dihasilkan pada kulit Nu. Kepakaran beliau adalah tertumpu kepada kawasan-kawasan tersebut sebagai penyakit jantung, menekankan fungsi antioksidan dan radikal; Kajian ke atas pemindahan; dan penyelidikan mengenai penyakit keradangan autoimun manusia (beliau telah menulis lebih daripada satu dozen treatises di kawasan kajian ini). Selain Ijazah biokimia dan kimia organik dari Australia National University, Dr. Bartlett juga mempunyai falsafah di Immunologi dan sel biologi yang diperolehi dari dalam John Curtin sekolah penyelidikan perubatan terletak di Canberra, Australia.

Sains

Dengan sekumpulan saintis pakar, kulit Nu telah merevolusikan konsep penuaan sebagaimana yang difahami oleh dunia. Melalui penyelidikan dan pembangunan mereka, kulit Nu menunjukkan bahawa proses penuaan tidak dianggap sebagai tidak dapat dielakkan lagi. Yang berlandaskan prinsip-prinsip ini pandangan bahawa kulit Nu dibangunkan ageLOC Sains.

Kulit Nu, dengan bantuan Sains ageLOC, tumpuan sebab-sebab yang sahih daripada proses penuaan, memanggil mereka “umur berkaitan penanda super” atau “arSuperMarkers.” Kulit Nu berjaya mengasingkan kumpulan gen yang terlibat dalam proses penuaan, memanggil mereka “Belia gen kelompok (YGC) ini.” Menurut Nu kulit, ia telah berjaya devising kaedah menyusun semula-YGC’s untuk profil muda dibantu oleh proprietorial ageLOC Sains dan produk.

Penemuan Nu kulit datang dari tahun penyelidikan khas yang dicampurkan dengan sebahagian daripada minda yang paling bijak dalam bidang saintifik. Nu kulit telah mengubah sektor-sektor pemakanan dan penjagaan diri dengan menawarkan produk-produk revolusi yang membuat penuaan yang perkara yang sebelum ini. Selain itu, kulit Nu menjangkakan bahawa semasa seterusnya sepuluh tahun ageLOC jumlah kesan akan ketara dalam beberapa cara (dengan produk-produk yang terkemuka dan boleh dimakan).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *