Kuasa untuk membentuk nasib anda oleh Anthony Robbins

Kuasa untuk membentuk nasib anda oleh Anthony Robbins

Anthony Robbins adalah seorang penceramah motivasi yang kuat, yang telah mengeluarkan kuasa dalam bentuk takdir anda. Siri baru ini Ulasan apa Robbins merujuk kepada sebagai yang “enam asas keperluan manusia.” Siri ini dianggap sebagai senaman mudah yang akan memberi manfaat kepada pendengar sekiranya mereka mengamalkan strategi beliau selama hanya 20 minit sehari. Robbins menjanjikan bahawa pendengar boleh membuat impian terbesar mereka menjadi kenyataan.

Menjanjikan bahawa siri baru ini boleh mengurangkan rasa takut dan sakit, Robbins ini nampaknya mengisi suatu perintah yang besar. Usaha sama ini juga boleh melegakan watak bersambut ciri-ciri seperti bimbang, marah dan lain-lain tabiat yang buruk. Robbins mengajar bahawa seseorang sudah memiliki kualiti-kualiti tertentu boleh membantu mereka untuk menghapuskan semua tabiat buruk, dan mencipta suatu taraf hidup yang baik untuk diri mereka sendiri. Kuasa untuk bentuk takdir anda membantu pembaca untuk mengenal pasti faktor-faktor motivasi dalam kehidupan mereka, dan mengajar mereka bagaimana untuk mengawal faktor-faktor tersebut supaya mereka berkhidmat kepada pembaca.

Robbins mengajar peserta beliau bahawa inspirasi mesti diteruskan; Ia bukanlah sesuatu yang hanya menunggu atas dan berharap ia whacks anda terbalik kepala. Kedudukan diri sendiri untuk terus fokus dan fikiran mereka sendiri merupakan teras ajaran-Nya. Robbins mengambil sendiri halangan peribadi dan pencapaian dan menggunakan mereka untuk mengajar orang lain dengan mencipta satu sistem yang mudah boleh disentuh, tidak kira apa topik. Manusia adalah makhluk-makhluk yang sistemik, menangani keperluan tersebut telah dibenarkan Robbins kejayaan yang luar biasa dalam mencapai daripada dan melatih generasi untuk mengejar mereka sendiri ingin dan berhasrat. Robbins mentakrifkan sistem sebagai ritual harian, hampir seperti anda mandi pagi. Sebaik sahaja anda telah membangunkan tabiat ini – atau ritual – anda akan lebih cenderung untuk menjadi berjaya apa yang anda sedang mengikuti daripada jika anda mempunyai sebarang upacara.

Anthony Robbins pengarang The kuasa untuk bentuk nasib anda, tetapi yang dia benar-benar? Selama lebih tiga puluh tahun, Robbins telah berkhidmat sebagai Penasihat bagi macam untuk para pemimpin dari seluruh dunia. Beliau mengendalikan sebuah Yayasan inner city yang membantu pada risiko kanak-kanak, warga emas dan mereka yang tiada rumah. Di samping itu, Yayasan beliau juga menyediakan makanan bagi orang-orang yang berada dalam kekurangan. Robbins adalah seorang penceramah motivasi yang berjaya, dan dicari oleh Syarikat-syarikat yang lebih besar serta bebas keuntungan organisasi dan pemimpin-pemimpin politik.

Robbins bakat tidak menamatkan penulisan buku dan konvensyen yang bercakap Walau bagaimanapun. Beliau telah berkhidmat sebagai Naib Pengerusi Kesihatan, pendidikan dan Sains bagi Pusat Penyelidikan Bangsa-Bangsa Bersatu bagi Majlis Antarabangsa masyarakat penyayang. (ICCC) bekerja bersama-sama dengan banyak agensi-agensi dan organisasi, Robbins membantu mencari penyelesaian kepada persengketaan yang telah memusnahkan negara Venezuela dan rakyatnya. Robbins didedikasikan kepada kesihatan masyarakat serta membantu untuk menyokong keluarga dan individu yang mengalami dan kanser yang masih hidup.

Kuasa untuk bentuk takdir anda boleh membeli daripada peruncit dalam talian yang banyak. Sudah tentu Amazon gergasi menawarkan siri Robbins dengan harga yang berpatutan. Nightingale.com juga menawarkan siri dan menawarkan kupon untuk menjadikannya lebih berpatutan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *