Kuasa Tabung – bagaimana untuk mengumpul wang bagi mana-mana orang, Kumpulan masyarakat atau Amal – tanpa Aski

Kuasa Tabung – bagaimana untuk mengumpul wang bagi mana-mana orang, Kumpulan masyarakat atau Amal – tanpa Aski

Meminta mana-mana orang yang memerlukan untuk mengumpul dana dari mana bagaimana mereka merancang untuk melakukannya dan mereka selalunya akan datang dengan senarai idea-idea yang semua melibatkan meminta orang ramai untuk menderma dalam satu cara atau yang lain-ada masa, Wang, barangan atau kombinasi mana-mana orang.

Berapa kotak biskut, tiket-tiket loteri dan pintu kalah rayuan anda bayar bagi yang mempunyai apa-apa kaitan dengan mengumpul wang untuk sesuatu? Tiada, betul? Saya tidak tahu tentang anda, tetapi banyak yang saya ingin membantu, saya benar-benar bosan orang-orang yang meminta derma.

Sama ada anda akan mendapatkan dana bagi orang sakit yang memerlukan rawatan, Kumpulan sukan yang ingin melakukan perjalanan ke acara yang kompetitif, atau sebuah badan amal yang anda percaya, ia adalah sukar untuk melarikan diri perlu meminta orang untuk menderma.

Malah, sebab perkara ini adalah kerana rashly saya ditawarkan untuk menjadi tuan rumah pink ribbon “Gadis-gadis ‘ malam dalam” untuk mengumpul dana bagi “Kesihatan payudara” (WAAAY tidak akan saya sokongan kanser payudara!) dan mendapati diri saya stumped sedikit, kerana saya hanya baru-baru telah berpindah ke negeri ini dan tidak lagi tahu ramai orang saya boleh menjemput atau meminta untuk mengambil bahagian.

Jadi bagaimana saya boleh ikuti dan meningkatkan sumbangan bermakna?

Sambil saya memikirkan tentang hal itu, saya fikir cara lain saya ingin membantu masyarakat atau dunia.

1. Surf Life Savers
2. Pandas dan lain-lain terancam spesies, WWF
3. Amnesty International
4. Seorang wanita yang saya lihat pada berita yang peduli untuk haiwan yang tercedera di jalan raya – dan lain-lain cerita di TV tentang orang-orang yang melakukan sesuatu yang berbaloi
5. Ibu-bapa, anak-anak, cucu
6. Warga tua dan Kurang Upaya
7. Penyelidikan Kesihatan payudara dan isu-isu kesihatan wanita lain
8. Lain-lain lagi…

Anda akan mempunyai senarai anda sendiri… Orang di mana-mana mahu wang.

Saya ingin melakukan sesuatu untuk membantu mereka semua jangka panjang supaya mereka tidak perlu mengalami indignities daripada terus-menerus meletakkan tangan mereka keluar meminta wang.

Anda lihat, walaupun saya ingin membantu, saya mempunyai sedikit masalah dengan hanya menderma. Saya rasa Nota mentaliti adalah disempowering dan tidak “sihat” untuk kedua-dua individu dan Kumpulan. Jauh lebih baik untuk membantu mereka dari segi kewangan menjadi kuasa, jadi mereka boleh dibiaya dan bebas.

Kemudian saya terjumpa kisah dalam talian yang menangkap mata saya. Saya duduk di dan mengambil notis.

Fundraisers: Bagaimana anda ingin menjana wang seperti $50.000 atau $100,000 setahun jumlah yang layak? Bagaimana boleh anda mungkin berbuat demikian tanpa meminta orang untuk derma dan banyak kerja?

Baik, ia boleh dilakukan. Tiada sumbangan dan kerja-kerja yang tidak diperlukan.

Saya membaca tentang amal, bukan untung, orang Kurang Upaya, dan bahkan peristiwa, di bahagian-bahagian, Amerika Syarikat, Kanada dan UK, yang semua sedang dibiayai menggunakan sebuah adaptasi daripada prinsip-prinsip yang terperinci dalam buku “Kebebasan kewangan pada $1 sehari” oleh Suzanne Kincaid. Tiada siapa yang diminta untuk menderma, namun mereka akan menjana pendapatan yang besar. Ia juga bekerja di New Zealand.

Kemudian, ia menghentam saya seperti kilat yang blinding yang jelas. Untuk epiphany macam, di mana ia jatuh ke dalam tempat jadi semata-mata.

Namun ia akan bekerja untuk isu-isu kanser payudara? …Adakah saya walaupun mempunyai keberanian untuk mencuba?

Kita akan bersedia untuk menyokong antara satu sama lain dengan cara ini?

Kerana walaupun konsep ini tidak bergantung pada semua derma; Ia bergantung sepenuhnya pada penyertaan. Penyertaan individu yang menyeluruh, di mana anda akan diminta untuk membelanjakan sejumlah kecil wang secara tetap untuk kebaikan Kumpulan – walaupun anda sendiri mendapat manfaat daripada pembelian itu.

Seperti versi “hari” multi-level lama atau rangkaian pemasaran idea, di mana keuntungan perkongsian berlaku, namun dengan “perbezaan yang besar” bahawa hari ini, ia dilakukan secara online dan tiada siapa yang perlu pergi menjual sabun serbuk, atau kosmetik, atau apa-apa, kepada rakan-rakan mereka.

Ianya hanya strategi memaksimumkan keuntungan-perkongsian keahlian langganan, sebagai balasan yang peserta akan menerima barangan dalam talian dan perkhidmatan, percuma pengiklanan perniagaan mereka sendiri, percuma Laman web, ebook, muzik – termasuk lagu-lagu percuma yang anda boleh memuat-turun bila-bila masa yang anda mahu, kursus-kursus dalam talian dan banyak lagi, termasuk bahagian pendapatan yang dijana oleh ahli-ahli, dan juga pilihan untuk menjual produk anda sendiri.

Orang-orang ini akan menimbulkan beberapa wang serius.

Jadi biarlah saya meminta anda… Anda akan bersedia untuk menyokong “Kesihatan payudara” dan/atau mana-mana benefisiari lain pilihan anda dengan menyertai keahlian yang anda walaupun berpeluang untuk meraih keuntungan daripada diri anda?

Jika anda bertanya kepada saya soalan itu, jawapan saya akan menjadi dua soalan; “Apa yang saya perlu lakukan?” dan “Bagaimana saya keuntungan?”
Jadi di sini adalah apa yang anda perlu lakukan

1. Membeli langganan keahlian $ 15 menyertai yuran dan $15 sebulan atau dua langganan untuk $30 menyertai yuran dan $30 sebulan-yang $1 sehari
2. Menyelenggara langganan ini selama dua belas bulan atau sehingga ia self-funding dan memerlukan wang tunai tiada lagi, input dari anda – tiada komitmen, anda bebas untuk membatalkan pada bila-bila masa, tetapi untuk memberi manfaat kepada Kumpulan dan diri anda yang terbaik, anda perlu untuk memberikan masa untuk tumbuh
3. Itulah sebabnya ia – tiada tindakan lanjut yang diperlukan dari anda

Dan di sini adalah bagaimana anda perolehi keuntungan

1. Sebahagian daripada yuran penyertaan akan dibayar melalui perkongsian keuntungan kembali kepada ahli-ahli
2. Sebahagian hasil langganan bulanan dibayar melalui perkongsian keuntungan kembali kepada ahli-ahli sehingga maksimum lebih daripada $4,000 sebulan satu ahli, atau ganda untuk langganan dua
3. Jika anda berada dalam perniagaan, anda boleh menjana keuntungan tambahan dengan menjual barangan atau perkhidmatan pada laman web ahli anda sendiri dan menyimpan 100% yang penuh
4. Anda boleh mengiklankan perniagaan anda sendiri dalam talian atau luar talian secara percuma dan menyimpan 100% daripada semua jualan yang dihasilkan dengan cara ini

Saya saya mensasarkan untuk mendapatkan orang ramai dan Kumpulan yang terlibat yang mungkin dan setiap orang yang menyertai mendapat sendiri keuntungan saham juga. Ia adalah menang-menang besar semua pusingan. Seluruh masyarakat boleh mendapat manfaat daripada penyertaan.

Jika anda mempunyai Kumpulan, maksud khas, atau anda ingin mengumpul dana bagi badan amal, atau bahkan jika anda perlukan lebih banyak wang untuk diri sendiri, saya akan gembira untuk membantu anda atau memberitahu anda apa yang anda perlu tahu untuk mengadakan dana sendiri. Keindahan ialah, bukannya bersaing, kita boleh manfaat setiap dari menyertai pasukan dan membantu antara satu sama lain.

Payudara Kesihatan diketepikan, Tunjukkan sebuah keluarga yang tidak dapat menggunakan pendapatan tambahan hari ini?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *