Kualiti-kualiti penting yang 5 kata kunci Adsense yang sesuai

Kualiti-kualiti penting yang 5 kata kunci Adsense yang sesuai

Apakah semua cingcong kira-kira kata kunci AdSense? Apakah penggunaan kata kunci jika anda mempunyai menghiburkan, maklumat kaya kandungan yang baik? Lagipun Bukankah kandungan Raja? Apakah kesan baik diteliti kata-kunci AdSense boleh kandungan sudah testimonial?

Kata kunci AdSense adalah penting jika anda mahu kandungan anda dilihat oleh enjin carian dan penting jika anda mahu untuk mendapatkan kandungan iklan yang khusus untuk laman web anda.

Kata kunci AdSense membentuk tulang belakang Laman web anda. Mereka akan grafters itu, pekerja, elemen-elemen dalam laman anda yang lakukan semua di belakang tabir bekerja; dan atas sebab ini kepentingan mereka tidak boleh dipandang ringan.
Jadi apakah kata kunci AdSense terbaik? Apakah faktor-faktor membuat kata kunci tertentu sesuai untuk AdSense?

Terdapat bilangan ciri-ciri yang menentukan potensi kata kunci yang baik dan tahuntahun sebagai kata kunci yang sesuai. Kata kunci yang sesuai perlu:

Menarik sejumlah besar pengiklan, memberi anda pelbagai iklan yang memberikan para pelawat ke laman web anda beberapa pilihan
Boleh agak jarang di web. Ini ketara mengurangkan jumlah pertandingan yang berkaitan dengan kata kunci dalam soalan

Tetapi ianya perlu juga istilah carian yang popular di kalangan pengguna internet. Bersama-sama dengan faktor 2 ini memastikan bahawa ada selalu akan menjadi jumlah kualiti Cari enjin lalu lintas yang berkaitan dengan kata kunci yang sihat
Kata kunci perlu berkaitan iklan Google membayar tinggi. Kualiti ini membolehkan anda untuk mendapatkan lebih banyak wang tunai AdSense setiap klik

Menjadi kata kunci yang berasaskan Perkhidmatan. Kata kunci jenis ini sering mendapat pelawat yang klik lebih kerap daripada mana-mana jenis lain. Menggunakan kata kunci jenis ini nyata meningkatkan klik-melalui kadar (CTR) melalui laman web anda, sekali gus meningkatkan jumlah tunai AdSense anda pendapatan. Kata kunci seperti ‘penerbangan’, ‘Hotel’, ‘kereta’ dan ‘Insurans’ adalah orang-orang untuk berhati dalam kategori ini.

Seperti yang anda lihat, ada banyak yang masuk ke dalam satu kata kunci yang sesuai. Ia adalah sangat tidak mungkin bahawa anda akan mendapati yang khusus secara serentak, popular, pelbagai dan tinggi membayar. Tetapi kata kunci yang merangkumi tiga atau lebih daripada ciri-ciri yang disenaraikan sering membuktikan sangat lumayan apabila digunakan dalam laman web AdSense yang baik dioptimumkan.

AdSense kata kunci penyelidikan adalah penting bagi mana-mana kempen AdSense yang baik. Ia memberikan maklumat yang anda perlukan untuk menjadi satu langkah daripada pesaing anda. Jadi walaupun kandungan yang baik adalah penting, kata kunci memberikan kedalaman, bernilai (melalui AdSense) dan kepentingan (melalui enjin carian).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *