Kualiti Kasut untuk orang dengan Plantar Fasciitis

Kualiti Kasut untuk orang dengan Plantar Fasciitis

Orang-orang yang mengalami plantar fasciitis tahu bahawa keadaan tersebut boleh excruciatingly menyakitkan dan yang kecil mereka boleh lakukan untuk mengurangkan kesakitan yang selain berehat dan icing kaki mereka. Menyokong Kasut boleh memainkan peranan yang penting apabila ia datang untuk mengurangkan kesakitan, tetapi mana-mana Menggilap Olahraga yang lama tidak boleh. Orang dengan plantar fasciitis harus melabur dalam kasut yang memberikan sokongan Ortopedik yang ketara. Khususnya, Kasut harus mempunyai sokongan lengkung yang agak besar dan sekurang-kurangnya tumit 1 inci. Mencari di bawah beberapa cadangan yang lebih khusus.

Dansko profesional Clogs. Kasut ini backless mempunyai serapan kejutan yang hebat dan sokongan lengkung yang pelbagai. Bawah jumpelang dengan memastikan bahawa anda akan stabil pada kaki manakala tumit yang sedikit tinggi memberi kelegaan daripada kesakitan tumit.

Merrell Encore. Merrell kasut yang dikenali teknologi Kasut nombor Wahid mereka dan clogs berteknologi tinggi ini adalah tidak terkecuali. Dengan midsoles “kusyen udara”, Q-borang ® ini dan sistem sokongan Trailspring ®, anda boleh yakin bahawa anda akan mendapat manfaat dari beberapa inovasi Tempahan di sana.

Kasut Z-gegelung. Z-gegelung Kasut mempunyai baru mengambil sokongan tumit. Bukan tumit biasa, Z-gegelung kasut sukan musim bunga yang separa terdedah. Pembuat Z-gegelung mendakwa bahawa Kasut ini menyediakan 200 peratus lebih hidupan marin daripada biasa berlari atau berjalan Kasut. Selain tumit musim bunga, ia juga mengandungi orthotics terbina dalam. Kasut, yang pada asalnya direka oleh pelari untuk pelari, tempahan telah popular di kalangan pesakit plantar fasciitis. (Jika anda sedang dipadam oleh spring terdedah, anda boleh kadang-kadang mencari versi Kasut di mana musim bunga dilindungi).

Spira Kasut. Kasut ini juga menggunakan spring bergelung sebagai peranti hidupan marin, tetapi tidak seperti Z-gegelung Kasut, Kasut Spira Sembunyikan musim bunga dalam lingkungan satu-satunya.

Baki baru. Baki baru dihormati bagi dengan Kasut Ortopedik mesra berjalan kaki. Mereka mereka bentuk beberapa Kasut Olahraga yang dilaporkan baik bagi orang-orang yang mengalami plantar fasciitis. Semak nombor kawalan pergerakan imbangan baru 845, 926 dan 811. Secara umum, baki baru berkata bahawa pesakit plantar fasciitis perlu mencari kasut yang “lembut tumit dan gerbang yang penting”. Mereka juga mengesyorkan sisipan pelepasan tekanan baki baru.

Birkenstocks. Satu-satunya cork unik yang mereka, Birkenstocks yang sandal berkualiti tinggi yang akan acuan untuk kaki anda dan memberi sokongan yang diperlukan. Mereka adalah satu alternatif yang hebat untuk orang-orang dengan plantar fasciitis yang tidak lagi boleh memakai sandal bertapak rata biasa yang menawarkan sokongan sifar. Bukan sahaja akan Birkenstocks meningkatkan tumit anda, ia juga direka dengan secawan tumit, yang akan mengurangkan tumit anda semasa menyimpannya dengan selamat di tempat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *