Kristal hijau dan batu permata – sifat-sifat Aventurine dan kakitangan PPKBSM penyembuhan

Kristal hijau dan batu permata – sifat-sifat Aventurine dan kakitangan PPKBSM penyembuhan

awak dah sedia? Kami memulakan perjalanan melalui tenaga hijau! Tenaga hijau imbangan, harmoni, pertumbuhan, kemakmuran kewangan dan banyaknya, penyejukan dipanaskan situasi, dan Kesihatan dan penyembuhan kedua-dua fizikal dan emosi.

Penyembuhan tenaga dipertingkatkan dengan memakai, memegang atau mempunyai hijau Kristal atau batu permata pada anda Meja sisi katil, dalam poket anda atau di atas meja anda di tempat kerja. Pendants yang dipakai ke atas Pusat Chakra memberi manfaat kepada seluruh badan.

Chakra hati bergema kebiasaannya dengan warna hijau; frekuensi getaran tenaga hijau akan membantu anda dalam penyembuhan luka emosi masa lalu atau masa kini dalam semua arah masa dan ruang.

Penyembuhan fizikal dipertingkatkan dengan menempatkan Kristal tersebut dikehendaki bahagian tubuh fizikal yang memerlukan penyembuhan.

Aventurine All-sekitar penyembuhan batu
Aventurine bergema dengan Chakra hati. Pelbagai warna adalah lampu hijau yang sangat gelap. Ia sering didapati digilap atau tumbled dengan Licinkan. Batu ini sering legap, walaupun batu-batu yang amat ringan kelihatan agak telus. Jejak mica boleh didapati dalam banyak spesimen daripada Aventurine, membuatkan mereka berkilau cahaya matahari.

Getaran kekerapan hijau penyembuhan ray boleh membantu penyembuhan anda penglihatan, menguatkan fikiran anda memperkasakan anda untuk mengalir dengan lebih mudah melalui pemikiran kekurangan atau ragu-ragu mengenai kewangan atau patah hati. Aventurine hijau akan anda melarikan diri emosi semasa tekanan, mungkin melindungi pemakainya dari dis-harmony di tempat kerja.

* Angelic alam Persatuan: Jophiel malaikat, yang namanya bererti “Keindahan Tuhan” juga bergema dengan Rose kuarza, akan membantu anda dengan penyembuhan kecederaan emosi dan kekecewaan.

* Sifat-sifat penyembuhan: keharmonian, keseimbangan, menenangkan situasi tekanan atau pengalaman, menguatkan penglihatan dan dianggap oleh ramai sebagai penyembuhan untuk All-sekitar batu.

* Getaran kekerapan: Kesihatan, Penyembuhan, melegakan, menenangkan, ringan, berterusan.
* Rohani hartanah: Melepaskan emosi kesakitan dan penderitaan mental; Sejajar dalam penglihatan dengan penglihatan fizikal.

Kakitangan PPKBSM hijau – mengimbangi Chakra
Kakitangan PPKBSM hijau adalah sebagai penyembuh batu untuk tidak boleh dipandang remeh. Selain bergema dengan Chakra jantung, ia juga bergema atau membantu diselaraskan di seluruh fizikal boleh-ing, mampu mengimbangi Chakra semua serentak. Ini adalah batu yang sangat kuat, bertenaga, dihormati dan bekerja dengan secara beransur-ansur jadi tidak over-stimulate tubuh fizikal.

Ia adalah tubuh fizikal yang sejajar atau re-aligns sendiri dengan kakitangan PPKBSM hijau dan bukannya tenaga batu yang diselaraskan dengan kita sendiri. Ia adalah mungkin untuk mengalami satu anjakan yang bertenaga bermula dengan intipati utama anda, terpancar ke arah luar ke dalam tubuh anda Auric dan tenaga penggoda.

Kakitangan PPKBSM warna diperoleh hijau terdalam, gelap kepada hijau yang sangat terang. Kakitangan PPKBSM Hadiah kami dengan warna-warna yang banyak termasuk merah jambu, kuning, hitam dan biru. Pembentukan Kristal adalah rumit dan kompleks, bersamaan kerumitan dengan frekuensi getaran pada pelbagai peringkat. Ia adalah mungkin untuk mencari kelompok atau helai kecil yang muncul untuk berpaut bersama-sama secara menegak dalam pelbagai saiz dari yang kecil kepada spesimen yang lebih besar saiz sawit anda.

* Persatuan alam angelic: Malaikat Metatron yang namanya bererti “Beliau yang berjalan dengan Tuhan” akan membantu anda tenaga Chakra diselaraskan Pusat; penyembuhan persepsi, membuka hati anda untuk mencintai lebih sepenuhnya.

* Sifat-sifat penyembuhan: saluran usus, mengimbangkan sistem saraf, mengurangkan keletihan kronik

* Getaran kekerapan: berfokuskan, meriah, lembut, kuat, lebih meluas, terpancar ke dalam semua arah; lakonan satu cahaya yang sihat

* Rohani hartanah: bergema dengan halus perkembangan rohani pada tahap yang sangat mendalam, mendalam pemahaman dan penyembuhan

Saya dianugerahi spesimen yang delicately berbalut hijau kakitangan PPKBSM yang double ditamatkan adalah biru. Ia adalah sangat kuat dan lagi halus dalam masa yang sama. Ia telah membantu saya sembuh Chakra tekak saya, diselaraskan yang bergema dalam hati saya bercakap benar saya dengan kebaikan kasih sayang dan belas kasihan.

Ia boleh dipakai sebagai loket yang, diletakkan di bawah bantal anda, anda Meja sisi katil atau Meja anda lakonan lampu hijau di sekeliling anda. Mana-mana cara yang anda memilih untuk bekerjasama dengan batu Kristal hijau, bersabar, jangan memaksa keputusan. Dengan semua perkara, pengalaman adalah berbeza dari seorang ke seorang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *