Krim penyingkiran Tukang membuat rumah – analisis lengkap prosedur keseluruhan

Krim penyingkiran Tukang membuat rumah – analisis lengkap prosedur keseluruhan

Menghilangkan rambut yang tidak diingini adalah penting dan terdapat beberapa produk komersial yang sama. Walau bagaimanapun jika anda mahu anda sebenarnya boleh membuat rambut penyingkiran krim di rumah.

Hampir semua orang malu rambut awam yang tidak diingini pada muka dan badan mereka dan terdesak untuk membuangnya. Walau bagaimanapun ianya tidak dianjurkan untuk pergi untuk hair removal sebelum umur tertentu. Stigma rambut yang tidak diingini ini tidak buruk bagi lelaki kerana ia adalah wanita. Malah lelaki dengan rambut muka dan rambut pada dada mereka dianggap waras. Walau bagaimanapun, ia adalah satu perkara yang berbeza sama sekali bagi wanita. Jika anda mahu untuk membuang rambut yang tidak diingini dengan mudah anda boleh memilih satu krim penyingkiran rambut.

Ia adalah pilihan yang paling selamat apabila ia datang untuk membuang rambut yang tidak diingini. Shaving rambut dengan cukur merupakan satu pilihan yang mudah tetapi ia mungkin mengakibatkan nama samaran dan luka. Walau bagaimanapun, anda akan menetapkan sebenar jika anda tidak suka apa-apa krim komersil yang terdapat di pasaran. Persoalannya ialah apa yang akan anda lakukan? Baik, anda sebenarnya boleh memilih untuk krim satu rumah dibuat untuk penyingkiran rambut. Rumah dibuat orang adalah satu konsep yang sangat kuno dan badan sugaring telah menjadi tren untuk masa yang agak lama. Ia telah menjalani ujian masa yang getir dan cara yang hebat untuk membuang rambut yang tidak diingini.

Mengetahui tentang hal itu

Badan sugaring krim penyingkiran rambut agak sama dengan lilin panas tetapi ia jauh lebih selesa daripada lilin. Ia memberi hasil yang lebih baik dan ia berlangsung dengan cara yang lebih lama daripada bercukur. Rambut anda akan tumbuh semula sebelum enam minggu dan apabila ia tidak akan menjadi nipis dan sparser. Satu lagi kelebihan rumah dibuat versi krim ini ialah ia lebih kos efektif daripada melakukannya di salon atau spa. Malah jika anda adalah sensitif kepada bahan kimia maka rumah dibuat badan sugaring adalah pilihan yang hebat untuk anda.

Menjadikan ia

Bahan-bahan yang anda perlukan untuk membuat krim mudah didapati di kedai runcit tempatan anda dan prosedur adalah sangat mudah. Terdapat pelbagai variasi ini krim tetapi asas ia pada dasarnya sama. Untuk membuat krim untuk penyingkiran rambut gula dalam badan anda memerlukan 2 cawan penuh gula, ¼ cawan air kosong dan ¼ cawan jus limau nipis. Membuang semua bahan bersama-sama dan membawa hingga mendidih. Selepas itu, simpan dalam bekas kedap udara untuk. Daripada jus limau nipis, anda boleh menggunakan jus lemon. Dan anda juga boleh menambah minyak pokok molas atau teh jika anda mahu.

Ia menggunakan

Kaedah penggunaan krim ini adalah serupa dengan penggunaan lilin panas. Anda perlu menyebar anda kulit, tarik kulit tegang dan kemudian tarik gula badan ke arah yang bertentangan. Hair removal dengan gula badan adalah juga boleh didapati apabila ia sejuk. Ia terpulang kepada anda untuk memutuskan apa yang anda akan lebih selesa dan apa yang anda fikirkan adalah lebih berkesan. Sebelum anda menggunakan gula badan yang anda sebenarnya boleh habuk di kawasan tertentu dengan cornstarch. Anda boleh menggunakan jalur yang bersih Cucian kain untuk membuat badan sugaring proses yang mudah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *