Krim pemutih kulit boleh menyebabkan kanser kulit dan kerosakan hati.

Krim pemutih kulit boleh menyebabkan kanser kulit dan kerosakan hati.

Adakah anda tanpa ragu-ragu nilai kulit anda? Terdapat kecacatan yang anda akan menukar penampilan anda? Salah satu adjektif yang digunakan untuk menggambarkan kulit yang sesuai adalah ‘bayi segar’ tetapi kita semua faham yang yang lebih kita berusia, yang farther jauhnya ia seolah-olah, ia adalah salah satu kesan sampingan daripada penuaan.
Pengaruh persekitaran seperti matahari atau anak kontraseptif oral boleh memainkan peranan besar dalam gloominess anda apabila melihat di cermin. Alam semulajadi boleh torment kulit anda tetapi ia telah kini juga memberikan anda jawapan kepada semua masalah anda.
Apakah penjagaan Melasma? Penjagaan melasma adalah satu keadaan kulit biasa yang dicirikan oleh markah yang gelap, tidak teratur di bahagian pipi, hidung dan dahi. Orang-orang yang mematuhi di lokasi dengan pendedahan cahaya matahari yang berlebihan akan lebih terdedah kepada penjagaan melasma. Kajian terkini telah menunjukkan bahawa pil kawalan kelahiran dan DNA boleh memainkan watak-watak kecil serta penampilan mereka.
Manakala penubuhan penjagaan melasma adalah apa-apa untuk mendapatkan terlalu saraf kira-kira, teknik-teknik rawatan di luar sana terdapat berubah berisiko. Memang mengejutkan untuk mempertimbangkan fakta bahawa penawar boleh menjadi lebih berbahaya daripada Bala itu.
Walaupun kulit orang mengidam untuk kulit juga. Tompok-tompok kulit blotchy boleh membuat sesiapa sahaja berasa janggal tetapi panjang orang akan pergi ke untuk bahkan sehingga kulit mereka boleh maut.
Mendapatkan penjagaan membuangnya daripada Melasma cara paling biasa untuk menghilangkan tompok-tompok penjagaan melasma adalah untuk memohon pemutihan kulit atau kulit yang pelunturan krim. Apa yang anda benar-benar tahu tentang krim ini? Banyak orang kulit discolorations melihat kata-kata ‘krim rawatan penjagaan melasma’ pada label dan copiously mandi kulit mereka dalam krim yang mereka tidak tahu apa-apa tentang.
Bagaimana jika saya memberitahu anda bahawa anda boleh mendapat kerosakan hati atau kanser dengan menggunakan topically penjagaan melasma bahawa krim rawatan? Krim pelunturan kulit mempunyai berikut besar orang. Bahagian-bahagian daripada budaya kami merasakan segar, kulit lily putih adalah lambang Kecantikan. Tiada siapa boleh menafikan ciri-ciri ini cahaya vs individu skinned yang gelap dalam filem atau sejarah untuk perkara itu.
Kulit akan pemutihan orang benar-benar bersedia untuk wager kehidupan mereka untuk menukar mereka kulit atau pembaikan kerosakan matahari yang telah berubah wajah mereka?
Krim rawatan pelunturan kulit biasanya mengandungi dua bahan kimia oleh nama Hydroquinone dan Mercury. Hydroquinone adalah bahan kimia yang sangat ganas. Penggunaannya Kardinal adalah pembangunan filem dan mati rambut, tidak pelunturan kulit.
Merkuri merupakan salah satu bahan-bahan yang paling berbahaya di planet ini. Dalam kes anda tidak ingat, Utarid adalah cecair di dalam thermometers. Bahan-bahan berbahaya ini dua apa dalam rangka pelunturan kulit adalah menyekat pembentukan melanin. Apabila seseorang menyekat penghasilan melanin, lapisan penyakit kulit akan kelihatan bersih dan jati.
Penjagaan melasma pencegahan ini kelihatan seperti satu prosedur yang cepat dan tidak menyakitkan tetapi Realitinya adalah bahawa unsur-unsur ini melakukan banyak dalam kerosakan dalaman. Apabila seseorang pergi ke pantai atau bermain golf selepas menggunakan kulit pelunturan bahan-bahan, sinar UV yang dikeluarkan oleh matahari akan bertindak balas dengan bahan-bahan dan membawa kepada perubahan peningkatan berjeragat dan bermulanya awal kedutan. Dengan perubahan peningkatan berjeragat, rakyat menjadi sedikit cemas dan memohon lebih banyak krim, ia bertukar menjadi kitaran yang tidak pernah berakhir.
Melanin memainkan peranan besar dalam perlindungan semula jadi badan terhadap pancaran matahari. Apabila pengeluaran melanin ditindas, meningkatkan kemungkinan mendapat kanser. Mercury, apabila dimakan oleh kulit, tidak pernah sama sekali meninggalkan badan. Jangka panjang penggunaan merkuri akan membawa kepada kerosakan hati dan kadang-kadang kegagalan buah pinggang. Tompok-tompok penjagaan melasma tersebut benar-benar mengganggu anda begitu banyak yang anda sanggup untuk risiko kesihatan anda untuk menyembuhkan mereka?
Jadi penjagaan Melasma penyingkiran terdapat satu teknik untuk menyingkirkan penjagaan melasma tanpa risiko implikasi kesihatan yang berbahaya. Helix Aspersa Muller Glycoconjugates adalah bahan penjagaan kulit semula jadi yang amat menembusi kulit dan tenaga keupayaan biasa pembaharuan kulit. Glycoconjugates yang dikumpul dari makhluk yang hidup.
Activators pembaharuan kulit yang dimiliki di perkarangan memecahkan sel-sel yang mati semasa sekaligus memberitahu badan menjalinkan baru kolagen dan elastin sel, menyegarkan kulit dari luar dalam. Liposomes dalam serum ini menembusi jauh ke dalam sel-sel dan terus membekalkan molekul-molekul biologi untuk sel-sel sehingga 12 jam.
Selepas pendedahan matahari yang kuat, ia adalah penting untuk menepukan dan membuka halangan lipid kulit. Penjagaan melasma dan matahari lain rosak kawasan perlu sembuh secara semulajadi dari dalam oleh pesanan komunikasi selular dan meresap tampalan melanin.
Antioksidan yang hadir dalam Helix Aspersa Muller Glycoconjugates akan membantu menghalang radikal bebas daripada menghasilkan. Antioksidan adalah molekul yang berinteraksi dengan radikal dan membatalkan rantaian tindak balas berbahaya sebelum molekul akan menyakiti. Antioksidan semulajadi dan ejen-ejen anti-radang menghadkan kerosakan oksidatif selepas kecederaan tisu.
Mutasi sel yang disebabkan oleh radikal bebas boleh membawa kepada sakit kepala seperti isu-isu molekul dan juga kanser. Merendah-rendahkan perkembangan mereka Menyimpan sel-sel sihat dan membersihkan kerosakan yang disengajakan oleh kehadiran mereka.
Kita sudah tentu tidak dapat hidup tanpa matahari tetapi serentak matahari boleh mencederakan kita. Penjagaan melasma tampalan boleh berkembang kerana pancaran matahari berlebihan dan UV yang berbahaya sinar.
Tidak melakukan lebih banyak kerosakan kepada badan anda menggunakan krim yang mengandungi unsur-unsur berbahaya pemutihan kulit. Kanser dan kerosakan hati boleh menjadi hasil jika anda slop kulit anda dengan Hydroquinone dan Mercury. Penggunaan bahan penjagaan kulit semula jadi yang dikumpul dari siput tanah yang berkesan memberi diri anda bahawa kulit yang jelas dan walaupun anda begitu teruk keinginan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *