Krim muka perlu mengandungi Keratin yang berfungsi

Krim muka perlu mengandungi Keratin yang berfungsi

Pernah tertanya-tanya Apakah jenis bahan-bahan berada dalam krim muka? Bahan-bahan untuk membantu kulit menjadi lebih lembut, licin dan kelihatan lebih muda?

Sekarang hari, anda akan berfikir industri penjagaan kulit telah membersihkan Akta mereka dan sudah tiada lagi dengan menggunakan bahan-bahan kimia yang berbahaya. Tetapi, hakikatnya, mereka terus menggunakan bahan-bahan tidak berkesan, jahat yang boleh menyebabkan kesan sampingan yang boleh dipersoalkan. Yikes, membuatkan anda tertanya-tanya apa jenis bahan-bahan berada dalam produk krim muka mereka kononnya terbaik.

Walaupun masih terdapat perbahasan betapa merbahaya bahan-bahan tertentu sebenarnya adalah, membaca label ini dan mendidik diri anda sendiri (sebanyak mungkin) dalam semua aspek bahan.

Dalam tahun-tahun awal anda, anda tidak pernah terfikir kira-kira dua protein yang dipanggil kolagen dan elastin. Protein yang menyediakan asas kepada kulit. Protein yang mengekalkan kulit yang lembut dan terhidrat, lancar dan unwrinkled.

Tetapi, apabila anda ke 30 anda pertengahan dan seterusnya, kolagen dan elastin yang di bawah aras yang muda. Kulit anda mula sag, nipis dan membangunkan garis-garis halus.

Tidak perlu bimbang, jika anda mempunyai dehidrasi, kulit kendur dan berkedut sana adalah harapan. Malah, krim muka semulajadi berkualiti yang bukan sahaja berkaitan dengan tanda-tanda penuaan, tetapi juga mengandungi bahan-bahan semulajadi yang selamat digunakan pada kulit anda.

Anda mesti Berhati-hatilah ketika memilih sesuatu produk. Banyak krim de-aging boleh merengsakan kulit mereka bahan-bahan sintetik.

Walau bagaimanapun, produk-produk yang mengandungi fungsi keratin adalah semulajadi dan selamat. Di samping itu, mereka boleh meningkatkan kesihatan kulit dan mengembalikan cahaya yang muda! Bagaimana ia berfungsi? Kerana keratin protein didapati di seluruh badan, keupayaan untuk menukar semulajadi keratin borang berfungsi akan meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin… menyebabkan melicinkan garis-garis halus dan menyegarkan kulit anda.

Membuat kesilapan tidak mengenainya. Keratin berfungsi didapati dalam produk penjagaan kulit yang berkualiti lain bukan hanya krim muka. Semua produk adalah selamat, sihat, berkesan dan dari Syarikat penjagaan kulit yang berkualiti tinggi yang terletak di New Zealand. Sebuah syarikat yang komited untuk menggunakan bahan-bahan semulajadi sahaja seperti yang dinyatakan dalam artikel ini.

Melawat laman web saya hari ini untuk maklumat lanjut, jadi anda akan mampu untuk membuat keputusan yang berpendidikan mengenai apa yang perlu mencari dalam krim muka yang terbaik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *