Krim mata terbaik bagi Lingkaran hitam dan kedutan, kulit kering, Scaly

Krim mata terbaik bagi Lingkaran hitam dan kedutan, kulit kering, Scaly

Mari kita hadapi itu. Biasanya, mata anda adalah perkara pertama yang orang notis mengenai anda. Apa-apa kata anda mendapat lebih tua seperti penampilan yang deteriorating sekitar mata anda. Jika anda ingin merawat dan memperbaiki kawasan yang penting di muka anda, krim bagi kulit scaly yang kering, mata terbaik Lingkaran hitam dan kedutan akan perlu lebih berkesan daripada mata run-of-the-mill gel, krim atau serum. Tetapi produk itu tidak wujud?

Benar-benar! Tetapi anda tidak akan dapati ia di kalangan mata biasa krim bagi kulit kering yang dijual di kebanyakan ubat dan kedai-kedai Jabatan. Kosmetik arus perdana tidak berubah formulasi produk mereka dalam lebih dari 50 tahun.

Tetapi mengapa harus mereka? Mereka membuat Tan dan wang jutaan ringgit dengan menggunakan bahan-bahan kimia sintetik yang murah untuk membuat satu barisan produk yang dipromosikan oleh TV mahal dan iklan majalah dengan sokongan selebriti. Iklan ini adalah sangat baik di meyakinkan kami bahawa produk mereka yang “baru” ini jawapan kepada masalah penuaan kulit kita.

Saya tidak tahu tentang anda, tetapi saya tidak boleh mengira masa yang saya telah kecewa dengan salah satu krim mereka “terbaru dan terhebat” untuk membuat saya kelihatan lebih muda. Tetapi bagaimana mereka boleh bekerja apabila kulit saya adalah semulajadi dan produk-produk tiruan?

Itulah Kenapa saya pergi berusaha mencari krim mata terbaik untuk kulit scaly kering yang dibuat dari bahan-bahan semulajadi yang selamat. Saya mengambil masa seketika kerana banyak produk “semulajadi” yang kononnya mengandungi bahan-bahan bio-aktif yang hanya cukup untuk dilabelkan “jadi.” Walau bagaimanapun, banyak produk-produk ini adalah masih, kebanyakannya, berasaskan kimia.

Mujurlah, saya telah dapat mencari sebuah syarikat produk-produk penjagaan kesihatan yang kecil daripada New Zealand yang memfokuskan kepada menyelidik dan membangunkan produk dengan kepekatan tinggi yang hanya untuk diuji secara terperinci, bahan-bahan semulajadi.

Salah satu produk utama mereka adalah untuk krim mata untuk kulit kering yang dibuat dengan bahan-bahan bio-aktif yang kuat.

Pertama, kering kulit scaly dirawat dan sembuh dengan bantuan emollients kaya, semulajadi seperti babbasu, vitamin E dan madu Manuka yang aktif. Kemudian, Cynergy TK, cabutan Khas daripada bulu biri-biri, kaya dengan protein keratin, merangsang pengeluaran kolagen dan elastin dan pertumbuhan semula sel-sel baru. Bukan sahaja ini membantu mengurangkan kedutan, tetapi erases Lingkaran hitam juga.

Sebagai bonus mengurangkan kedutan, yang kuat anti penuaan derivatif alga brown, dipanggil Homeo umur ™, adalah termasuk dalam mata ini sangat berkesan krim.

Tetapi di sini adalah sesuatu yang saya belajar bahawa saya tidak menjangka. Krim mata untuk kulit kering yang dibuat oleh Syarikat New Zealand ini juga merawat puffiness dan beg di bawah mata.

Selain daripada bahan berasaskan alam semula jadi yang saya sebutkan di atas, produk yang menakjubkan ini menggunakan peptide yang dipatenkan, yang dipanggil Eyeliss ™, merawat dan menyembuhkan dalam cecair-membina, kapilari yang rapuh dan kehilangan keanjalan kulit di sekitar mata.

Dalam satu kajian klinikal 20 sukarelawan antara 40 dan 60 tahun, yang telah kronik beg di bawah mata mereka, 65% menunjukkan penurunan yang ketara dalam beg selepas hanya 28 hari, dan 70% menunjukkan peningkatan yang diukur selepas 56 hari.

Jadi Adakah diri anda memihak dan berhenti menggunakan krim mata untuk kulit kering yang dibuat dengan bahan kimia sintetik yang tidak berkesan. Merawat kulit semulajadi sekeliling mata anda untuk kaya, jadi bahan-bahan yang telah dikaji dan diuji untuk kegunaan produk paling berkesan untuk merawat kulit di kawasan mata yang halus.

Layari laman web saya sekarang untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang mata terbaik krim untuk kulit kering scaly yang saya sendiri gunakan untuk merawat dan menyembuhkan kawasan di wajah saya yang orang notis terlebih dahulu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *