Krim anti kedut muka perlu mengandungi Koenzim Q10 – Khas amat menembusi bentuk Coq10

Krim anti kedut muka perlu mengandungi Koenzim Q10 – Khas amat menembusi bentuk Coq10

Berikut adalah cara yang benar-benar mudah untuk meremajakan sel-sel kulit supaya mengurangkan kedutan. Pastikan anti kedutan muka krim mengandungi Koenzim Q10. Tetapi, tidak apa-apa jenis Koenzim Q10, bentuk khas “nano-emulsi” CoQ10 dipanggil Nano-Lipobelle H-EQ10.

Anda mungkin telah membaca artikel-artikel yang memberitahu semua orang yang menggunakan wajah kerut krim garis-garis halus yang setiap hari menjadi berkurangan. Walau bagaimanapun, ia adalah penting untuk memastikan anti kedutan produk mengandungi Koenzim Q10 atau CoQ10 dikenali.

Mengapa Koenzim Q10 adalah begitu penting? Kerana, ia adalah bahan vitamin seperti yang didapati dalam setiap sel dalam badan kita, terutamanya di mitokondria loji (yang kuasa sel), dan secara semula jadi berlaku. Apabila kita mendapat lebih tua, jumlah CoQ10 dikurangkan bermakna sel-sel kita hilang tenaga pengeluaran dan antioksidan kuasa–kedua-dua yang “mesti” untuk kulit muda, sihat dan cantik.

Maka, apakah begitu istimewa tentang Nano-Lipobelle H-EQ10 jika CoQ10 sudah anti kerut krim muka? Beberapa perkara:

Walaupun Nano-Lipobelle H-EQ10 CoenzymeQ10, ia adalah satu bentuk khas “nano-emulsi”. Ini bermakna bahawa zarah-zarah CoQ10 adalah rosak ke bawah, kepada microscopic saiz, sekali gus membolehkan ia menembusi amat (7 lapisan mendalam) dan berkesan ke dalam kulit anda dengan:

• memelihara kulit dengan antioksida
• melindungi daripada sinaran UV-A yang merbahaya
• mengatasi kerosakan radikal
• menghasilkan cukup dramatik anti kesan kedutan (ditunjukkan dalam kajian saintifik)
• dan, meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin kulit

Sekarang anda tahu apa bahan Nano-Lipobelle H EQ10 tidak untuk memberikan anda kulit yang muda, sihat dan cantik. Apabila ia digabungkan dengan ramuan Phytessence Wakame, kulit anda akan terus akan disuburkan dengan antioksidan dan terus kelihatan muda. Bekerja dalam sinergi, bahan-bahan semulajadi ini mempunyai keupayaan yang mendalam yang menembusi yang melembapkan manakala meremajakan kulit anda. Keputusan yang benar-benar menakjubkan.

Sekarang bahawa anda tahu ini, yang terbaik krim anti kedut muka mengandungi dalam Koenzim Q10 yang dipanggil Nano-Lipobelle H-EQ10 yang menembusi mendalam dan memberi tenaga dan antioksidan untuk kulit anda. Krim yang melindungi, menyihatkan dan meremajakan semua pada masa yang sama jadi kulit anda terus sihat, cantik dan muda.

Layari laman web saya hari ini untuk maklumat lanjut mengenai ramuan berkuasa Koenzim Q10 dan Phytessence Wakame. Semua bahan-bahan yang selamat, sihat dan berkesan dan dari Syarikat penjagaan kulit yang berkualiti tinggi yang terletak di New Zealand. Sebuah syarikat yang komited untuk menggunakan hanya bahan semulajadi seperti yang disebut dalam artikel ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *