Kos penjagaan kesihatan di Ohio hanya terus naik dan naik

Kos penjagaan kesihatan di Ohio hanya terus naik dan naik

Tiada dicampurkan rasa di atas keputusan kesihatan yang baru berlaku. Ramai yang teruja kerana mereka akhirnya akan mempunyai liputan; orang lain akan kecewa kerana mereka percaya dalam banyak cara yang ini tidak akan menyelesaikan apa-apa. Ironinya, kedua-duanya adalah betul. Ramai orang yang tidak mempunyai liputan akan menerimanya tetapi yang akan berbuat apa-apa untuk mengimbangi kos penjagaan kesihatan yang sentiasa meningkat.

Majikan lebih kecil dan lebih besar perniagaan yang sama-sama memandang ke hadapan untuk apa yang mereka akan menghadapi pada 2014. Kedua-duanya boleh katakan ini: harga tidak akan. Sebagai Brynn Popa, Pengarah Majlis perusahaan kecil di timur laut Ohio (COSE), berkata, “kos penjagaan kesihatan terus meningkat dengan atau tanpa penjagaan kesihatan pembaharuan.” Ini sudah tentu akan terus menjadi satu cabaran bagi mereka yang inginkan insurans kesihatan Ohio. Malah ramai yang memiliki perniagaan kecil sedang bergelut dengan premium yang lebih tinggi tetapi masih boleh dapat bekalan insurans kesihatan untuk pekerja-pekerja mereka. Perniagaan besar terutamanya mencari yang menawarkan insurans kesihatan adalah satu kelebihan berdaya saing yang membantu mereka dalam mengekalkan pekerja yang baik pada mereka. Tetapi dengan satu pekerja yang kini membayar sebanyak 20 peratus daripada jumlah premium mereka dan keluarga yang membayar sehingga 28 peratus, ia tidaklah menghairankan bahawa majikan sedang berjuang untuk memastikan manfaat insurans untuk kakitangan. Buat masa ini median kos premium tahunan adalah $5,052 bagi orang tunggal dan $13,140 untuk keluarga. Dan apa-apa yang akan harga.

Malah, bagi kebanyakan orang dewasa muda premium mempunyai peluang yang baik untuk naik sebagai individu yang lebih tua dan kurang sihat mula mendapat insurans kesihatan sama ada bagi kali pertama atau sekarang dengan harga yang lebih rendah buatan. Akta penjagaan mampu akan mengurangkan keupayaan premium yang lebih tinggi bagi orang-orang yang tinggi-tuntutan kos calon. Sesetengah individu mungkin dapat layak untuk subsidi jika mereka mendapatkan sehingga 400 peratus kemiskinan peringkat Persekutuan. Jumlah ini bermakna bayaran $92,200 setahun untuk keluarga dengan empat orang. Mereka yang mempunyai perniagaan yang kecil akan menimbang pilihan mereka untuk melihat jika pasaran terbuka adalah benar-benar tempat yang lebih baik bagi pekerja-pekerja mereka untuk mencari insurans kesihatan Ohio dengan bantuan subsidi.

Ia kelihatan bahawa perniagaan akan terus kekal melabur dalam kesihatan pekerja mereka melalui program-program kesihatan dan program-program lain yang menggalakkan kehilangan berat badan dan meningkatkan kesihatan umum. Program penurunan berat badan dan Kesihatan adalah contoh atur cara yang telah membantu untuk mengurangkan kos penjagaan kesihatan yang positif dan Syarikat adalah bijak untuk menggunakannya. Positif yang lain ialah bahawa premium insurans dijangka kenaikan 6 peratus berbanding 7 atau 8, yang telah menjadi kebiasaan di seluruh negara ini sejak lima tahun yang lalu. Ini kemungkinan besar dikaitkan dengan program-program yang telah dimulakan oleh Syarikat untuk meningkatkan kesihatan dan menurunkan premium.

Sama ada anda mempunyai insurans kesihatan Ohio atau insurans dari mana-mana Negeri, hakikatnya insurans harga hanya akan terus meningkat. Perancangan awal dengan beberapa simpanan tambahan dan terus hidup gaya hidup sihat adalah pilihan terbaik yang ada setakat ini. Ianya juga tidak ternilai untuk mendapatkan bantuan yang berpengalaman dari broker apabila mencari pilihan terbaik anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *