Kos peluang keahlian gimnasium

Kos peluang keahlian gimnasium

Surat Ikatan yang terkecil adalah lebih besar daripada niat yang terbaik. Anda boleh katakan tentang banyak perkara. Kerana ia berkaitan kepada kecergasan dan sebagai konsultan bekas keahlian di gimnasium yang new York City, saya terkejut pada jumlah orang yang menyertai gimnasium, tetapi pergi seperti tidak kerap kerana satu mungkin melawat bank tempatan mereka bukannya menggunakan ATM. Berikut adalah beberapa perkara yang mereka boleh lakukan untuk mendapatkan pulangan pelaburan yang lebih baik.

Sebenarnya, anda boleh pergi ke gimnasium. Lagipun, anda pula menyertai untuk pergi, betul? Membelanjakan wang pada kesihatan anda adalah pelaburan terbaik anda boleh membuat sendiri. Di New York City, keahlian gimnasium boleh kos di mana-mana dari $300-$2000 atau lebih setahun. Ia bergantung kepada keperluan anda dan apa anda sanggup menghabiskan masa. Walau bagaimanapun, Terdapat tiada hubungan antara perbelanjaan lebih dan pergi lebih. Sesetengah orang hanya tidak peduli apa yang mereka dibelanjakan. Walau bagaimanapun, satu perkara yang benar dalam semua keadaan, tidak kira apa yang anda menghabiskan kos setiap Lawatan pergi ke bawah lebih kerap anda pergi.

Bahawa Bandaraya New York adalah modal kewangan dunia, beberapa mungkin mendapati ia satu idea yang baik untuk melabur di gimnasium. Dengan penumpuan minda kewangan dalam epal besar, walaupun niat ada untuk pergi ke gimnasium, sesetengah boleh menghabiskan lebih banyak masa mencurah ke atas penyata kewangan gimnasium, dan bukannya menggunakan peralatan. Sebagai pelabur, anda boleh membuat keputusan untuk membeli saham beberapa syarikat umum tersenarai kecergasan atau mungkin boleh pelabur malaikat bagi pelatih peribadi tempatan untuk memenuhi impian mereka membuka Pusat Kecergasan sendiri. Dengan melabur wang anda, yang telah sebaliknya hanya pergi untuk membuang, anda mungkin melihat pulangan kewangan pelaburan anda. Walaupun, perlu diingat, anda telah melakukan apa-apa untuk memperbaiki kesihatan anda.

Akhirnya, anda boleh mendapatkan seorang jurulatih peribadi. Gimnasium di New York City tidak murah. Ia adalah sukar untuk menjustifikasikan membayar ke gimnasium dan tidak pergi. Kos keahlian gimnasium anda, anda boleh menamatkan mendapatkan seorang jurulatih peribadi NYC bagi mana-mana sahaja dari 5-12 sesi, bergantung kepada kos keahlian gimnasium Tahunan anda. Diberi bahawa ramai orang mungkin terpaksa membayar amaun itu satu lawatan ke gimnasium tanpa kepakaran NYC jurulatih peribadi bersama-sama mereka, ini akan membuat rasa sempurna. Pelatih peribadi akan membuat anda bertanggungjawab bagi sesi tersebut sekurang-kurangnya sedozen atau begitu. Sekali lagi, anda mungkin bahkan berasa bermotivasi untuk pergi gim sendiri selepas yang bekerja dengan salah satu.

Oleh itu, jika anda ingin mencari cara untuk Buang gimnasium anda dana keahlian, memikirkan alternatif lain sebelum ianya hilang semua. Siapa tahu, anda boleh melabur di gimnasium, mendapat keahlian percuma sebagai sebahagian daripada perjanjian itu dan mungkin mendapat beberapa sesi latihan peribadi dari dermawan anda. Nikmati senaman anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *