Kos insurans kesihatan bagi masyarakat Amerika

Kos insurans kesihatan bagi masyarakat Amerika

Ia adalah rahsia lagi bahawa masyarakat Amerika Syarikat maju dalam banyak cara. Secara keseluruhannya, kita adalah sebuah negara yang kaya. Kami adalah sebuah negara yang demokratik. Kami adalah sebuah negara yang bebas. Rakyat masyarakat Amerika Syarikat mempunyai hak yang warga negara-negara lain tidak pernah dikenali. Namun, walaupun semua kekayaan kami dan semua hak-hak kami, ramai rakyat Amerika adalah tanpa liputan penjagaan kesihatan yang betul.

Golongan masyarakat Amerika Syarikat mempunyai pelbagai alasan untuk tidak mempunyai insurans kesihatan, tetapi sebab yang utama dari mana semua lain sebab batang adalah wang. Ramai orang hanya tidak mempunyai wang diperlukan untuk membayar untuk polisi insurans kesihatan. Orang boleh secara amnya menerangkan tentang insurans kesihatan jika mereka membeli melalui majikan mereka, tetapi tidak semua orang bekerja atau kerja-kerja bagi syarikat yang menawarkan faedah-faedah kesihatan dan polisi-polisi insurans kesihatan individu lebih mahal daripada kadar polisi insurans Kumpulan yang majikan menawarkan.

Penjagaan kesihatan ini mahal, dan insurans kesihatan sepatutnya untuk membantu mengurangkan kos penjagaan kesihatan; Walau bagaimanapun, manakala insurans kesihatan membantu membayar untuk penjagaan kesihatan, adalah insurans kesihatan itu sendiri terlalu mahal? Bagi kebanyakan orang, jawapannya ialah Ya.

Tanpa mengira berapa kaya masyarakat Amerika Syarikat secara keseluruhannya, terdapat berjuta-juta rakyat Amerika yang tidak mampu insurans kesihatan. Mungkin mereka bekerja untuk majikan yang tidak mempunyai pakej insurans kesihatan. Mungkin mereka hanya mempunyai terlalu banyak bil-bil lain dan tidak mampu Rang undang-undang insurans kesihatan tambahan. Mungkin mereka sedang bekerja sendiri dan hanya tidak membawa pendapatan yang cukup untuk membayar insurans kesihatan individu.

Jika anda bekerja untuk majikan yang tidak mempunyai insurans kesihatan, bekerja sendiri, atau hanya jika tidak mampu insurans kesihatan, jangan berputus asa. Hubungi Biro insurans negeri anda dan mendapatkan nasihat. Mereka mungkin dapat point anda ke arah syarikat insurans kesihatan atau atur cara yang khusus untuk orang-orang yang tidak mampu insurans kesihatan atas sebab-sebab.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *