Kor Marin, pengajar kecergasan untuk Nexus Taekwondo pengajar!

Kor Marin, pengajar kecergasan untuk Nexus Taekwondo pengajar!

Ia adalah dengan sukacitanya saya mengumumkan saya penerimaan dan perkongsian dengan Master Paris Amani dan Perikatan Taekwondo Nexus. Terima kasih kerana peluang pembelajaran berterusan dan mengajar ini menarik dan mengembangkan seni. Melalui visi tolok bandingan, tujuan tolok bandingan dan tolok bandingan memandu kita akan dipanggil untuk satu matlamat. Bersama-sama kita akan belajar dan menghargai keunikan bakat dan Hadiah; Kita akan menerokai apa yang diperlukan untuk menjadi pemimpin, membina kesedaran diri, mencipta visi peribadi, menerima tanggungjawab bagi tindakan kita dan belajar membuat yang adalah sebahagian daripada kelas seni mempertahankan diri yang menetapkan keputusan yang berkesan.

Sebagai pengajar anda terbaru latar belakang saya diperluaskan dan tumpuan individu keseluruhan, anda sebagai seorang ahli seni Bela Diri mempunyai asas yang kukuh untuk hidup. Saya bidang kajian termasuk aerobik & kecergasan Persatuan bagi Syarikat (AFFA), Persatuan kecergasan Antarabangsa (IFA), International Taekwondo Alliance (ACP), Persatuan Taekwondo Antarabangsa (ACP), Amerika Syarikat Boling Kongres pengajar dan pengajar palang merah Amerika hanya untuk nama beberapa. Saya benar-benar percaya bahawa kegagalan untuk menyediakan persiapan untuk kegagalan, dan sebagai petikan NASA “kegagalan bukanlah pilihan”. Kerja-kerja saya bermula dalam Kesihatan dan kecergasan di utara Harris kolej di mana saya berkhidmat sebagai Asisten berat badan latihan, aerobik, kick boxing dan Boling. Ia adalah dengan kejayaan sebagai seorang artis taekwondo yang telah membuat apa-apa kesan ke atas gaya latihan saya dan telah menghasilkan peluang-peluang yang tidak terkira banyaknya sepanjang rangka tindakan dalam hidup saya. Setelah mengajar kelas-kelas dalam University Of Houston turun Town memberikan saya hak istimewa dan peluang menggunakan Taekwondo sebagai untuk menghidupkan dana untuk Olimpik khas. Saya juga mempunyai sepuluh plus pengalaman tahun bekerja dengan pasukan yang pertama dan matlamat dan mereka pengasas dan bekas sudut belakang niners San Francisco 49, Tyrone Smith, yang telah memberkati saya untuk menggabungkan disiplin dan seni taekwondo di kem-kem musim panas pengayaan, memudahkan penyediaan Kolej bagi belia dan kepimpinan tidak terkira banyaknya dan watak persidangan pembangunan seluruh rantau Texas.

Ia memerlukan seorang yang membuat perbezaan, sama ada ia berada dalam kehidupan anda atau kerjaya anda, tetapi ia semua bermula dengan anda. Amani Paris tuan dan isteri saya Tomika Smith telah membayangkan bahawa saya memaklumkan kepada pembaca bahawa aku pemenang. Bermula dengan pencapaian saya dalam skor sempurna 300fitness pemeriksaan fizikal Kor Marin, saya mengekalkan pencapaian ini selama 6 tahun berturut-turut. Saya bukan sahaja Amerika Syarikat Boling belia jurulatih, saya telah dianugerahkan cincin 300 sempurna permainan dan cincin 800 siri pencapaian yang tinggi. Ia adalah kejayaan saya dengan tajuk Texas yang sepuluh dan Kejohanan Dunia persaingan Sparring dan borang-borang yang tradisional di mana saya ingin terus menyumbang dalam pembangunan belia. Saya Datuk Henry Smith SR dan bapa Henry Smith Jr. yang hidup dan baik seperti yang saya tulis, telah menunjukkan saya banyak laluan kerjaya yang berbeza. Kedua-duanya menunjukkan bahawa ketabahan dan integriti bercakap jilid seperti kami dash melalui kehidupan. Seperti yang saya menghampiri perjalanan baru ini, saya perlu Daftar berapa teruja saya untuk menyertai pertubuhan yang paling berprestij di Amerika Syarikat, Sarjana Paris Amani dan Nexus Taekwondo.

Tidak sabar untuk bekerjasama dengan anda,

Henry Smith III
Jurulatih Taekwondo
tali pinggang hitam tahap 2

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *