Konsert Whitney Houston blockbuster di Brisbane adalah menjadi

Konsert Whitney Houston blockbuster di Brisbane adalah menjadi

Banyak orang di Australia telah benar-benar melihat ke hadapan untuk melihat Whitney Houston konsert baru-baru. Ia telah lama, lebih 20 tahun, sejak dia berada di sana dan mereka masih sayangkan beliau. Terdapat banyak Tiket yang dibeli bagi apa yang sepatutnya menjadi persembahan pentas besar blockbuster. Pelancongan ini dipanggil apa-apa tetapi suka Lawatan, tetapi ia tidak suka bahawa semua peminat setia perasaan selepas melihat kekecewaan ini.

Ia adalah pengetahuan umum isu-isu yang beliau pernah dalam hidup 2 dekad. Semua escapades antara dia dan suaminya yang terkenal telah sentiasa disimbah di seluruh siaran berita. Dan semua orang yang mengetahui beliau tahu tentang isu-isu penyalahgunaan dadah juga. Ia bukan bahawa dia tidak seolah-olah cuba lakukan dia terbaik untuk konsert ini, ia seolah-olah bahawa dia hanya tidak ada dalam dirinya.

Dia seolah-olah menjadikannya hanya lagu-lagu 2 terlebih dahulu sebelum perkara-perkara mula rosak. Hanya dua lagu dan kemudian dia perlu berehat dan membiarkan abangnya dan seluruh Kumpulan mengambil alih untuk sementara waktu. Jadi sementara dia adalah tempat untuk dilihat mereka saduran beberapa lagu-lagu beliau yang terkenal untuk memastikan orang ramai yang diduduki.

Selepas beberapa ketika beliau pulang atas pentas dan cuba untuk membuat ia melalui lagu indah beliau yang begitu terkenal, saya akan sentiasa cinta anda. Beliau terpaksa berhenti setelah melalui untuk nampaknya anda melarikan diri diri beliau dengan air dan cara dia menyanyikan lagu ini sangat throaty bukannya cara yang luar biasa, dia dinyanyikan sebelum. Ini adalah terlalu banyak untuk ramai orang-orang yang hadir dan banyak daripada mereka meninggalkan sebelum konsert itu telah berakhir. Terdapat banyak soalan, memandangkan masa lalu beliau tentang tabiat dan kesihatan beliau. Penaja beliau menyalahkan semua pada hakikat bahawa dia sekarang jauh lebih tua dan tidak mampu memukul Nota-Nota serta yang dia dapat apabila dia masih muda. Beliau mendakwa terdapat isu-isu kesihatan yang tidak bernilai menyebut.

Sudah tentu, beliau akan berdiri di belakang prestasi; Lagipun dia tidak ingin mengeluarkan bayaran balik kepada pengunjung konsert yang tidak berpuas hati. Walau bagaimanapun, disebabkan oleh hakikat bahawa dia tidak menyanyi untuk kira-kira setengah konsert dan sang buruk bagi setengah yang lain, benar-benar harus ada sedikit pampasan yang ditawarkan kepada orang-orang yang mengembara ke Brisbane Lagipun tahun ini, hanya untuk mendengar beliau lakukan. Dan mungkin jika dia tidak boleh litar konsert, mereka perlu pastikan peminat gembira dengan memotong album baru, meninggalkan persembahan secara langsung kepada orang-orang yang adalah tugas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *