Kolej Baker dalam talian MBA Kajian

Kolej Baker dalam talian MBA Kajian

Kalangan semua program Ijazah tradisional dalam talian ini, Baker Online Kolej perlu dianggap salah satu yang paling berjaya. Kolej ini menawarkan program Ijazah dalam talian dari peringkat Ijazah bersekutu untuk doktor falsafah di. Baker College telah berjaya terutama dalam arena Ijazah perniagaan dan program Ijazah bersekutu, Sarjana Muda dan Sarjana mereka telah diiktiraf oleh perhimpunan antarabangsa untuk Collegiate perniagaan Pendidikan (IACBE). Kajian ini meliputi program Baker College dalam talian MBA yang ditawarkan melalui jarak jauh melalui internet.

Keperluan bagi Ijazah MBA dalam talian

Program MBA di Kolej Baker dalam talian adalah amat serupa dengan banyak tradisional dan online MBA program lain. Walaupun begitu, satu perbezaan utama adalah bahawa Kolej ini beroperasi sistem suku jam manakala banyak Kolej-kolej menggunakan sistem jam semester. Baker College MBA dalam talian memerlukan suku 49 jam untuk melengkapkan tahap dan ini, 20 suku jam akan pengkhususan kecuali trek perakaunan yang memerlukan 53 suku jam.
Program MBA ini mempunyai satu set teras kursus 9 dan setiap yang 4 suku jam panjang kecuali bagi Seminar Siswazah 609 bas yang suku 1 jam. Kursus-kursus lain: pengurusan sumber manusia, pengurusan tingkah laku manusia organisasi, persekitaran kewangan The, dalam persekitaran ekonomi, persekitaran pemasaran ini, sistem maklumat pengurusan, penyelidikan dan statistik untuk pengurusan, strategi dalam persekitaran Global.
Pengkhususan pelbagai yang pelajar boleh perolehi di Kolej Baker dalam MBA program akan: perakaunan, kewangan, Pengurusan Kesihatan, pengurusan sumber manusia, pengurusan maklumat, kepimpinan dan pemasaran. Banyak seperti Universiti Kaplan, Baker menggunakan tempoh selama 6 minggu.

Tuisyen, tentera diskaun, kos dan faedah-faedah lain

Tuisyen di Kolej Baker membandingkan dengan baik untuk di Kaplan. Manakala Universiti Kaplan tuisyen adalah sedikit kurang sejam daripada beberapa atur cara dalam talian untuk tempahan dalam talian yang lain. Kos jam kredit adalah $345 dan jam kredit 49 suku program kos MBA $16,905. Jam suku 53 MBA perakaunan, kos adalah $18,285. Sekolah ini juga mempunyai beberapa yuran pengajian dan yuran, seperti permohonan lain, tetapi ini adalah sangat sederhana dan harus tidak mencemarkan mana-mana pelajar daripada mendapat ijazah mereka.

Dengan Siswazah Pengurusan kemasukan Majlis (GMAC) melaporkan bahawa purata dijangka mulai gaji tahunan bagi profesional yang baharu program MBA berada dalam julat $80K pada tahun 2006, harga MBA boleh dapat pulangan yang baik ke atas pelaburan (ROI). Di samping itu, Biro Banci Amerika Syarikat melaporkan bahawa pendapatan purata bagi seseorang yang memegang Ijazah Siswazah dan berumur di antara 45 hingga 54 adalah kira-kira $94,000. Ia harus diperhatikan bahawa ini adalah averages dan kawasan metropolitan yang utama dalam jumlah yang lebih tinggi secara umumnya.

Baker College menawarkan diskaun tentera bagi mana-mana program tetapi Kolej ini layak untuk jawatan GI 9/11 Bil. Pelajar-pelajar pengajian jarak jauh tidak layak Elaun Perumahan jawatan GI 9/11 bil kerana MBA program dihadiri dalam talian sahaja. Bagi veteran yang menggunakan bil GI Montgomery atau jawatan 9/11 GI Rang undang-undang, mengambil satu kursus setiap penggal enam minggu membolehkan veteran untuk memenuhi keperluan bagi kehadiran sepenuh masa.

Penilaian keseluruhan Ijazah MBA dalam talian Baker College

Program MBA ini adalah munasabah pelbagai, tetapi syarat selama 6 minggu tidak boleh membenarkan bahan akan dilindungi secara mendalam, sama seperti penilaian Kaplan dan program yang sama. Walaupun begitu, pihak sekolah akan merayu kepada golongan bekerja yang menjadi pelajar-pelajar dalam talian untuk mendapatkan kelayakan akademik yang diperlukan untuk memajukan kerjaya mereka. Dalam banyak kes, ini adalah profesional yang dicapai yang memerlukan “semak di kotak” untuk mendapatkan promosi akan datang, atau mempunyai keinginan untuk menambah sesuatu kepada resume anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *