Kolam pencuci muka harian – Formula percuma sabun

Kolam pencuci muka harian – Formula percuma sabun

Segala seksa yang besar di kebanyakan kulit kita adalah pendedahan kepada matahari, kelembapan dan haba yang melampau daripada musim panas, pahit sejuk musim sejuk lebih-lebih lagi pencemaran dan mal – pemakanan.

Kulit kita menjadi kusam dan kebas menyebabkan nada kulit gelap, jerawat, kepala hitam dan kulit mati. Walaupun sabun yang terbaik adalah beralkali, yang walaupun pembersihan muka kita, dries dan kulit kita, mengakibatkan pra-matang kedutan dan garis-garis yang terbentang.

Pond’s adalah penjagaan muka global yang menjadikannya jenama penjagaan kulit menyangka dengan pakar. Antara produk-produk pelbagai kolam, Kolam basuh muka setiap hari semakin mendapat banyak populariti kerana ciri-ciri yang tertentu. Pencuci muka harian Pond’s adalah 100% tanpa sabun, sekali gus bebas-beralkali. Sangat lembut pada kulit. Aktif pembersihan sistem dalam membersihkan perlahan-lahan tanpa pengeringan dan mengambil berat untuk kulit kita jauh lebih baik daripada mana-mana sabun yang lain.

Muka kita mengekalkan lembapan semulajadi yang dan kelihatan nyata berseri. Pencuci muka harian Pond’s adalah langkah pertama dalam penjagaan wajah untuk kulit yang lembut dan halus. Ianya sesuai untuk semua jenis kulit. Pencuci muka harian Pond’s benar-benar membersih tanpa meninggalkan rasa kulit licin dan memberi kulit wajah yang bercahaya.
Ia benar-benar percuma minyak dan biarkan kulit kering seperti sabun biasa mana-mana. Ia membuatkan kulit berasa begitu segar dan menarik yang satu tidak pernah mahu berhenti menggunakannya. Seseorang akan merasa atas dunia. Ianya juga baik untuk kulit berminyak kerana ia menghilangkan tambahan kotoran dan minyak. Orang ramai boleh membuat perbezaan dalam masa seminggu itu sendiri. Ia adalah berpatutan walaupun bagi orang-orang kelas menengah dan ianya bernilai harganya.

Basuh muka setiap kolam adalah perkara yang terbaik untuk setiap jenis kulit dan salah satu harus menggunakannya sekurang-kurangnya dua kali sehari. Kolam basuh muka setiap hari dengan Basahkan kaya menembusi dan menghilangkan kotoran berakar, meninggalkan kulit yang lebih bersih dan licin.

Salah satu Splash harus menghadapi dengan air dan memohon mencuci muka pada muka dan leher. Kemudian bilas off dan Pat kering. Jika muka-basuh mendapat ke dalam mata, basuh dengan air. Kulit menjadi lembut seperti kulit bayi dan sudah tentu dimanjakan oleh penggunaan biasa. Ia juga adalah imbangan pH. Bahan-bahan utama adalah glycerin dan vitamin E Acetate.

Hanya menggunakannya dua kali sehari akan membuat kulit yang bebas dari kotoran, habuk, pencemaran dan jerawat atau kepala hitam. Ia akan membuat orang-orang yang perhatikan perbezaan yang luar biasa di kulit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *